Да се научим да работим с Excel

• 130 115
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Включвам се да науча каквото не знам  newsm78

# 571
искам да попитам как мога да използвам данни от друга страница за функцията VLOOKUP

# 572
искам да попитам как мога да използвам данни от друга страница за функцията VLOOKUP

прочети темата, подробно е описано, някъде в началото още Peace

# 573
Моля за помощ. Трябва да направя таблица в ексел и в едно от квадратчетата да напиша ето този номер : 000751 ,но ми изтрива нулите , а те са ми важни. Къде да бръкна в настройките и да оправя това.
Такива номера ще трябва да пиша в цяла колона.

# 574
Моля за помощ. Трябва да направя таблица в ексел и в едно от квадратчетата да напиша ето този номер : 000751 ,но ми изтрива нулите , а те са ми важни. Къде да бръкна в настройките и да оправя това.

Маркирай колоната и я форматирай като "text"  Peace

# 575
  • Юпитер- Сатурн
Цифрите искаш да ги виждаш само или ще ги сумираш?

# 576
Запис. Не смея да питам, че ако го има в някоя предишна страница....

# 577
Цифрите само ще се виждат.

Маркирай колоната и я форматирай като "text"  Peace

Стана, мерси! Hug

# 578
  • Юпитер- Сатурн
Тогава най- лесно ще ти е да маркираш колоната като текст.

# 579
Тогава най- лесно ще ти е да маркираш колоната като текст.

Мерси!   bouquet

# 580
Запис. Не смея да питам, че ако го има в някоя предишна страница....
Питай, ако го няма ще ти го кажем, ако го има, ще ти кажем да се върнеш назад в темата, не е страшно Peace Нали темата е за да си помагаме:)

# 581
Моля за помощ! имам таблица представляваща анкета, с въпроси и отговори,подредени в колони-клиентите и техните отговори(числа от 1 до Sunglasses. Някой знае ли как бих може да се изкара статистика на отговорите от колоната-например,20 души са отговорили с отговор 5, 2ма души с отговор 1,без това да е чарт?!Благодаря! Hug

# 582
Моля за помощ! имам таблица представляваща анкета, с въпроси и отговори,подредени в колони-клиентите и техните отговори(числа от 1 до Sunglasses. Някой знае ли как бих може да се изкара статистика на отговорите от колоната-например,20 души са отговорили с отговор 5, 2ма души с отговор 1,без това да е чарт?!Благодаря! Hug

С Pivot мисля, че ще стане много лесно  Peace

# 583
Ще питам тогава Simple Smile. Резултат (клетка) от  един sheet искам да пренеса в друг sheet, имаше нещо със "!" но не помня как ставаше?

# 584
  • Варна.
Ще питам тогава Simple Smile. Резултат (клетка) от  един sheet искам да пренеса в друг sheet, имаше нещо със "!" но не помня как ставаше?
Например:
Искаш стойността в клетка D11 от Sheet1 да я имаш в някоя клетка в Sheet2,
в исканата клетка на Sheet2 пишеш =Sheet1!d11

Общи условия

Активация на акаунт