За НОЕМВРИйската дружина, времето в очакване наполовина мина-21

• 12 531
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро.
Вече поредна тема все се сещам, а забравям да поздравя xelita за чудесните резултати от амниото. Сега чакаме комикс и биляна да се похвалят със същото.
maymunski,
жегата определено благоприятства припадъците, и аз съм така като теб. А може да ти е ниско кръвното, моето последно беше 55/85 и то следобед. Носи си нещо със захар за спешен случай, помага.
За секс, аз принципно се свеня да споеделем, обаче тук нали е отчетна, ще се отчета  Grinning Първите 3 месеца имах голямо желание и се чувствах много добре, обаче от 1-2 седмици нямам желание, а и в тая горещина ще набия някой ако ми се залепи да ме запарява.
На новата мамичка добре дошла  Hug
аннтония, стискам ти палци да си наред и да седиш в болницата само за малко.

# 61
Здравейте в новата тема и от мен!
Надявам се скоро да вляза в крачка с иновациите в сайта, защото засега не се справям добре. Въпреки това, обаче чета Вашите неща и се информирам Laughing
Ще пиша пак,
Хубав ден от мен,
Магдалена

# 62
Добро утро на всички!  Mr. Green Да ви кажа за кихането и аз кихам повече от както съм бременна, но не съм го свързвала с бременноста, за пръцкането същата работа, само че него си го зная, че е от нея  Mr. Green . За секса май съм на моменти, но мисля, че като цяло от както съм бременна ми се е намалило желанието за секс, а на мъжа пък точно обратното. с горещината  за сега нямам проблеми, дано и така да е за напред.

Лек и прохладен ден на всички! Simple Smile

# 63
Добро утро,,мацки!
magdi_dim,добре дошла в нашия отбор и лека бременност!
mia_aurora,благодаря за фрешчето Wink
desitalee,много хубаво,че сподели с нас тази притча HugПоучителна е!
аннтония,само бъди спокойна,всичко ще е наред!Ние сме с теб Hug
Катерина26,гаденето и при мен го има,макар че много рядко.И не е толкова коварно,колкото преди.А за повръщането мислех,че е минало,но уви...вчера след закуска повръщах.Предната вечер преди лягане пак.Ама ще се търпи няма начин.
Аз кихане не съм усетила да имам в повече newsm78
Хайде хубав ден от мен! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 64
Добро утро и от мен!
аннтония, стискам палци всичко да е наред.
magdi_dim, добре дошла.
Маймунски, аз съм същата като теб. Нямам много апетит (както преди), но пък напоследък постоянно качвам килограми (което ме радва). Вече съм + 6-7 кг, но предполагам, че повечето са вода. Това, което ми описваш ми прилича на ниско кръвно и/или събрани граници. Аз съм така откакто се помня. Носи със себе си вода и нещо сладичко.
Моето кръвно се е вдигнало от бременността. Преди горната ми граница беше около 90, а сега е между 100 и 110.
Гаденето при мен премина отдавна. На мен ми прилошаваше около обяд и ме държеше докато си легна. До края на 3-я месец вече отмина напълно.
Аз отивам по магазини докато е още хладно.

# 65
Добро утро, момичета.  Peace

Аз малко поизчезнах и гледам, че почти две теми съм изпуснала. Сигурно няма да мога да си наваксам да ги изчета  Blush

Хубав ден на всички!  Hug

# 66
Хайде и аз да се отчета:
кихане - много често, още от самото начало
оригване - леле снощи как се оригнах без да искам докато говорих по телефонааа, добре че насреща беше майка ми Rolling Eyes Laughing
пръцкане - няма да кажа Embarassed е добре де доста често и постоянно ми къркорят  hahaha червата, понякога си мисля бебето , като ги чува дали не се стряска ooooh!
Лек ден и да не ходите по жегите, че на мен вече два пъти ми прилоша sweating

Р.Р. Как можах да забравя за секса  remybussi - веднъж на две седмици се случва, но не е, като преди!

# 67
момичета за да се развеселим малко, вижте тези Инструкции за бременни  Simple Smile

# 68
Добру утрууууууу   love001
За сега все още се диша, но предполагам че днес ще е зверска жега. Не мога да мърдам наникъде, а се налага, предвид задачките около подписването... За това ще гоня сенките и това е.
Момичета снощи се опитвам да си сваля чехлите и нещо не ми се изхлузват от крака, разтърсвам по-усърдно и  no Поглеждам надолу и  #Shocked краката ми са станали четворни - от глезените надолу като плондери, каишките на чехлите впити в тях... направо ми причерня. Аз усетих че нещо ме дърпат чехлите ама си викам нормално е ... Какво нормално  doh Сега трябва май да ходя на изследвания, ама още не съм говорила с доки какви... май албумина нямам представа. Ако някой има подобни проблеми да свирка. Вчера си взех едни много готини сандалки за подписването, ама като гледам за какво става въпрос, май ще ходя босичка че без подуване съм номер 40  Rolling Eyes Както и да е И ТОВА ЩЕ МИНЕ.

Маймунски звучи ми като падане на кръвното, Не се стряскай в тия жеги всички са така, а какво остава за бременните. Следи си кръвното и винаги имай под ръка нещо следко и водичка, аз също съм така
mia_aurora мерси за витаминозната бомба, чак ми се прииска newsm03
Магдалена ще свикнеееш тук е много приятно включвай се само по - честичко и ще се убедиш.  Hands Thumbsup
аннтония всичко ще е наред мила, няма нищо страшно в това да те наблюдават известно време, напротив добре е за теб и бебо - спокойствие и топла храна spoko
desitalee притчата е невероятна. Много ми хареса
Момичета, за тези които страдат от запек (може би вече е казвано) но много добре действат сливите и крушите - в случая сок че сливи още няма. Баба ми има разни такива сокове и с тях се спасявам в краен случай - инче сутрин като стана кисело мляко с мюсли. Да чукна на дърво   baduu за сега тези неща помагат
Айде да се спирам че пак се забравих

Желая ви хубави емоции и шавливи бебоци

# 69
  • Варна
аннтония не се тревожи, всичко ще е ок. Мисли позитивно, почивай и всичко ще се нареди. Ние сме с теб  Hug
maymunski и при мен се получава така, но е защото ми пада много кръвното. При мен не е от захарта, но шоколадчето веднага ме оправя.
За гаденето, и аз продължавам. Уж било да края на 3тия месец. Явно има доста изключения. Поне от 10/05 не съм повръщала. Сега само ми се повръща, постоянно, сутрин и вечер най-силно. Но важното е вече не прегръщам тоалетната чиния  Joy Какво да се прави, важното е бебчето да е добре.
Аз не пръцкам и не кихам. Обаче да ме чуете само как се оригвам  Joy И хич не мога да се владея, милият умира от смях  Joy
desitalee страхотно беше. Аз се разплаках  Embarassed Май ме удрят хормоните  Embarassed

# 70
  • Троян
Хайде и аз да се отчета днес-вече не съм на работа и ще имам повече време за вас Hug
За кихането и пръцкането-има ги и още как.на моменти така силно кихам,че чак коремчето ме заболява Simple Smile
За секса-о,Боже,какво беше това!!!В началото нямах особено желание и се пазех;сега ми се иска,ама дойдоха жегите и моето мъжле твърдо отказва да се поти Confused
Другата седмица съм на ЖК и много се надявам най-сетне да видим бебока-малеее,как ми се иска да е момиче!вече доста се заглеждам по магазините и започнах да си взимам това-онова.Вие почнахте ли с пазаруването?Аз просто нямам търпение  Blush
Сега чакам времето да се позадържи седмица-две с такива температури и ще ме водят на река JoyДо морето няма да стигаме това лято,а бесейните никога не съм ги обичала.
Тъкмо тези дни ни съобщиха,че септември сме на сватба-голяма радост е,обаче в каква ли премяна ще се намъкна?Хваща ме страх като се гледам-вече съм с коремче като за 6-ти месец Laughing
Спорен ден на всички и далеко от жегите,ей Naughty

# 71
 wavey
Да се рапишем в новата темичка Sunglasses
И аз кихам, но като,че ли сенната ми хрема вече започна определено да намалява.
За секса - къв секс, кви пет лева ooooh!, никакво желание нямам, и ще трябва да се взимам скоро в ръце. Crazy
Ядат ми се взе още повече вегетариански и постни нещица, пилето не го понасям, въпреки,че само пил.супа започнах да хапвам.
Гаденето ми отмина отдавна, но честно казано не съм имала много,не съм и повръщала.
Вчера установих,че не мога вече да ходя на високи обувки, така се изкиприх вчера, че ми си смазаха краката и сега са ми в плюски, минавам на ниски сандалки.
Ама вчера беше доста жега, но пък предпочитам така,отколкото студ.
Слънчев ден!  Nature Sunny

# 72
nana5kova Аз имам същия проблем, сутрин като стана от сън ми няма нищо, следобед обаче особено в последните часове след работа, понеже съм постоянно на стола пред коппютъра, краката ми заприличват на плондери в глезените. Аз ходих на изследвания и нищо, казаха ми че щом се оправя на сутринта, а не си седи така продължително време оттока няма проблем. Сигурно се притиска лимфния поток от задната част на бедрото при седнало положение ooooh!

# 73
Нана за бременните е нормално да им се подуят краката и ръцете,но ако трябва се консултирай с доки.
хайде сега от рано да ви поподготвя за бебето пак забавно Грижи за де … 77;то

# 74
Добро утро, mia_aurora тези инструкции са много забавни  Grinning
за подуването на краката...ако имате възможност качвайте ги по на високо като сядате и лягате.Нормално е за бременни ама не е приятно.
антонния спокойно мила ние сме с теб.Полежи си малко и после с нови сили те чакаме да разказваш  Hug

Хубав и ползотворен ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт