За НОЕМВРИйската дружина, времето в очакване наполовина мина-21

• 12 531
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте мами!
Антония аз също съм с таласемия като теб. Нека ти направят изследванията и ако трябва полежи в болницата, защото ще е по-добре за теб и бебето. Ние с таласемията по-бързо се уморяваме и трябва повечко да почиваме. Не се притеснявай излишно. Ще видиш, че всичко ще се оправи.  Hug Имаш подкрепата ми и стиснатите ми палци! Praynig Приемай редовно витамините за бременни и не излизай на слънце и жега.  newsm10
mia_aurora готини инструкции!
Лек ден мами! Peace

# 76
здравейте мами.  вчера говорих с Комикс и има добри резултати. На мен ми остават броени дни докато разбера и направо сърцето ще ми изкочи.
За пръцкането като че ли отмина е не напълно ама не е така както беше.
Кихане и при мен се увиличи по няколко пъти на ден си кихам.
Нана кога е сватбата?   bouquet

# 77
Леле нана5кова мацко, това за краката и за отичането все едно аз съм го писала и лошото е, че от нсощи спаднаха ама супер малко и сутринта наново се надуха и на мен ми е притеснено да не е нещо по - сериозно ама ще разбера в петък като ходя на преглед

# 78
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Записвам се за новата темичка,довечера ще пиша,че следобяд съм на лекар и ще имам новини. Hug

# 79
Билянка благодаря ти че сподели с нас за комикс Hug това е страхотна новина че резултатите са добри  Hug Praynig е хайде чакаме и твоите,ще са добри няма на къде Wink Naughty Hug
ще чакаме добри новини и от Радост

Казаха ми че е много горещо днес навън,и реших че ще излизам чааак вечерта като позахладнее Naughty Wink Съветвам и вас така,освен ако не е наложително

# 80
Аз след малко отивам да хапна нещо и после на ЖК и ще разказвам ако има какво де хехе

# 81
NANA специално за краката проблема при мен започна още края на третия месец, началото на четвъртия. Просто доста рано за бременността.Най-много ми отича левия крак. Обадих се на док веднага , пусна ми изследвания веднага на кръв, нормална и стерилна урина. Оказа се че всичко ми е наред, И после ме прати на консултация със съдов хирург, да ме гледа на доплер да няма  вътрешни разширени вени. Каза че въобще не е за подценяване, че ако има някоя,после вика не можеш да си представиш какво става и колко може да се влошиш.
И в интерес на истината пред мен на кабинета на съдовия хирург имаше една жена след раждане получила тромбоза или нещо от сорта, едвам са я оправили, не си обърнала внимание, викала че е нормално за бременните да им отичат краката.
Така че съветът мие да се обадиш на гинеколога.

# 82
radost24 и аз днес ще ходя да си занеса изследванията на гинеколожката да ги види и ако има нещо да ми каже ...
Не вярвам, че са лоши резултатите, но тя ще каже ..
Не ми си мърда в тази жега, но ще трябва  Twisted Evil Добре че си назначих час за 6 вечерта  Simple Smile

И на мен ми отичат краката и страшно ме болят ... въобще не спада отока,а това не е никак хубаво .. valichkaaa и аз виках че е нормално, но днес като отида ще видя какво ще каже доки за това  newsm78

bilyana44 стискам палци да всичко да е наред ... Макар и да не се съмнявам в това.

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 12:09 от klodia

# 83
Здравейте момичета добре дошли на новите момичета  Hug
Много е гадно в тия жеги а те тепърва започват. Аз съм отпуска и умирам от яд, че трябва да седим почети цял ден с каката в къщи. Все ми става лошо като излизаме в топлото време.Голяма досада.
Относно подуването на краката - аз съм си сложила един кашон с хартия под бюрото и си вдигам краката. Помага пробвайте.

# 84
Добър ден и от мен!Навън е невероятна жега и днес реших,че е по-добре да не излизам,че да не вземе да ми стане лошо. Cry
 Последната седмица нещо взех да се притеснявам,че още не съм усетила бебето,а и корем почти нямам и се чудя има ли някаква връзка с това,че съм пълничка/сигурно от сланинките не мога да усетя бебчето Laughing/ Та днес си записах час за понеделник при друг лекар-на частно,който е в друг град и казват,че апаратурата му е мн.добра.Надявам се,че всичко е наред,ама трябва да се успокоя,че ако чакам 3 юли за следваща консултация при моя лекар сигурно ще откача!

# 85
Здравейте ! Simple SmileМного хубав форум...аз отскоро го посещавам и мога да кажа ,че е изключително полезен. За първа страница мога да кажа ,че термина ми е за 26 ноември и ми е първа бременност.Имам предчувствие ,че ще е момче,но още не се знае...Simple Smile))))

Лек и щастлив ден на всички мамчета - настоящи и бъдещи!!!  bouquet

# 86
Елис добре дошла в отбора  Hug

# 87
Здравейте пак момичета!
Да ви кажа,аз май усещам вече бебчето си LaughingДоста често и то.За тово си мисля,че не си въобразявам.
zifri,ние също сме на сватба в края на юни и смятам някоя рокличка да си харесам.Обаче на следващата сватба-през септември не знам как ще изглеждам Laughing и до тогава ще трябва пак да си търся нов тоалет Mr. Green
Съчувствам на момичетата с подути крака.Аз нямам такъв проблем за сега.Все гледам да са ми на високо краката.
Няколко мами ми се губят от доста време  newsm78 Дано всичко с тях е наред!
Радвам се,че Комикс е добре!
elis3490  welcome

# 88
Елис-добре дошла,лека и безпроблемна бременност smile3525,и аз още не съм усетила бебка,но го отдавам на факта ,че съм с предна плацента.Казват,че така се усещало по-късно,най-важно всичко да е наред,пък ще има да усещам като порасне още preggoИ моите крака поотичат следобед,тъй като по цял ден съм зад бюрото и си висят ли висят,направо не мога да си обуя обувките,ако съм стояла събута newsm50 ще трябва да измисля нещо върху което да ги вдигам май Sad

# 89
Относно подутите крака-за щастие и аз все още нямам този проблем. Simple SmileНо с кихането е друго нещо-кихам по 100 пъти на ден. Shocked #Crazy
Искам да ви попитам някоя от вас чувала ли е нещо за киста на плацентата.Откриха ми такава при прегледа ми на 3-д.И в общи линии не искаха да ми дадат повече информация-казаха ми ,че като отида другия път и видят как се развива ще поговорим подробно по въпроса.Ще съм много благодарня ако някой ми даде някаква информация.
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт