ТУРСКИ ТВ НОВЕЛИ, ФИЛМИ И СЕРИАЛИ - 3 ТЕМА

• 117 851
  • 434
  •   1
Отговори
# 105
  • Learn to fly. Fly away.
Izgledah linkovete na novite seriali. Naj-zaribqvashti pone za men sa Gumus i Ask-i-memnu.
I razbira se, na purvo mqsto ASI, no do kolkoto razbrah, za sega nqma informaciq da e zakupen tozi serial.
Haresa mi mnogo  izbora na Damla - "Na sboguvane". Mnogo sujalqvam, che prevoda e vremenno preustanoven. Damla  bouquet
Shte me proshtavat fenkite na "Melodiqta", no mi idvat v poveche sulzite v toq film.
Golqmo plakane be, dragi zriteli, kakto sa trugnali ,do kraq na filma 6te se udavqt v sulzi. Wink

# 106
Izgledah linkovete na novite seriali. Naj-zaribqvashti pone za men sa Gumus i Ask-i-memnu.
I razbira se, na purvo mqsto ASI, no do kolkoto razbrah, za sega nqma informaciq da e zakupen tozi serial.
Haresa mi mnogo  izbora na Damla - "Na sboguvane". Mnogo sujalqvam, che prevoda e vremenno preustanoven. Damla  bouquet
Shte me proshtavat fenkite na "Melodiqta", no mi idvat v poveche sulzite v toq film.
Golqmo plakane be, dragi zriteli, kakto sa trugnali ,do kraq na filma 6te se udavqt v sulzi. Wink

newsm45Така е,ама беше достатъчен анонсът в http://www.slusham.com/13777#comment-17497,за да знаем,че ще се радваме после. smile3508

# 107
Haresa mi mnogo  izbora na Damla - "Na sboguvane". Mnogo sujalqvam, che prevoda e vremenno preustanoven. Damla  bouquet

queen_of_spades , да, права си. АСИ не е купен, но... точно пък него го има с английски субтитри. Все пак е нещо... ако английски ти е по-силен от турски, това ще те улесни

ЕПИЗОД 01-1
ЕПИЗОД 01-2
ЕПИЗОД 01-3
ЕПИЗОД 01-4
ЕПИЗОД 01-5
ЕПИЗОД 01-6
ЕПИЗОД 01-7
ЕПИЗОД 01-8
ЕПИЗОД 01-9
ЕПИЗОД 01-10

ЕПИЗОД 02-1
ЕПИЗОД 02-2
ЕПИЗОД 02-3
ЕПИЗОД 02-4
ЕПИЗОД 02-5
ЕПИЗОД 02-6
ЕПИЗОД 02-7
ЕПИЗОД 02-8
ЕПИЗОД 02-9
ЕПИЗОД 02-10

ЕПИЗОД 03-1
ЕПИЗОД 03-2
ЕПИЗОД 03-3
ЕПИЗОД 03-4
ЕПИЗОД 03-5
ЕПИЗОД 03-6
ЕПИЗОД 03-7
ЕПИЗОД 03-8
ЕПИЗОД 03-9
EПИЗОД 03-10

Аз просто разсъждавам по този начин. По-добре да са субтитрирали на английски сериал, който няма да бъде излъчен тук, а не да има превод на едни и същи сериали. Така е ... с един куршум още повече зайци, дето се казва.

Иначе  за "На сбогуване"... още 6 дни чакане и ще гледаш сериите вече с дублаж на български, по Нова от 16.30 "Сълзи над Босфора"...  Радвам се, че пускат този сериал. Чакането ще бъде възнаградено. Гледах първите 8-9 серии от Youtube, но ще гледам пак и дублираните...

# 108
[quote author=anna3com link=topic=404336.msg11546698#msg11546698 date=1244814329

Никъде не се кликва. Серията е вградено видео което започва само като отвориш страницата. Единствената причина поради която при някои не се отваря може би е че нямате последната версия на Флаш плейера инсталирана на броузъра си. Аз го отварям с Експлорър. Пробвайте и вие ако се мъчите с Мозила и не се отваря.
Симона има ДВД на Зерда и ми каза че може да го качи на ю туб. Ако искате ще настоявам. Ако ли не ще и кажа да не се притеснява. Това е линка на 1 серия цялата с отлично качество което пуснах ако някой мисли че може да го свали и качи във вбокса за превод.
[/quote]
Преди повече от 6 часа поместих този пост и бе отминат без коментар от  което разбирам че не се интересувате от Зерда поради което ще кажа на Симона да не си губи времето и да го качва. Успех с гледането на останалите серии а аз се връщам обратно в темата за 1001 нощи където е сърцето ми.  Peace

# 109
  • София
anna,  ако има възможност , нека Симона да качи Зерда, и без това няма от къде другаде да се гледа Hug

Гледа ли някой тази вечер Аси ? Същото чуство, когато гледахме заедно 78- 81 епизод на 1001 нощ! Мурат и Туба са перфектната актьорска двойка ............Няма трейлър- остава една серия!

# 110
Шеф, аз го гледам в нета преведен, но докато го преведат ще кажеш ли съвсем накратко какво стана - нещо лошо ли? Съжалявам, че все моля някой да ми разказва нещо smile3525 Flushed

И аз искам "Зерда" Mr. Green

# 111
  • София
галка, първо се ядосах на резюмето и дългите реклами - от 20 до 20.45 беше само това. След това протяжно , поне 1 час нищо ново не показаха  - всъщност всички разбраха за болеста на Демир; Аси , след като баща й каза за болеста , веднага замина за Истанбул. Страхотна бе сцената на тяхната среща и решението на Аси , да съобщи на Ася , кой е баща й! Всъщност нищо лошо , по скоро - доста тъьни, емоционални сцени! И така не показаха изследванията - кой ще бъде донор за трансплатацията? Все повече се убеждавам - Мурат е достоен партнор на Туба - все пак тя е примата , а той до появяването му в сериала Аси , е само един добър театрален актьор! Дори във филма , където играе със жена си , не е нищо особено ! а ТУК -  някаква магия - играта само с очи те подлудява! Ине съм виждала мъж-актьор така да плаче  като него ! Съвсем е различен е от Халит ,  бих казала дори по- добър !
Ще доживеем до следващия петък!

# 112
Шеф, много благодаря още веднъж  love001 Мурат е наистина страхотен, за съжаление не съм го гледала в др сериали, аз м/у него и Туба харесвам повече него, незнам защо съм си наумила че Туба има малко студено излъчване и това ме отблъсква малко в нея, добре че Мурат ми е утехата Mr. Green Но въпреки всичко за мен Халит и Берг са си №1 (още не ме е оставила гедже манията Mr. Green) а сега отивам на тръстиката, сигурно знаеш, че пердашим Аси.......и после те нас.....и така smile3532

# 113
[quote author=anna3com link=topic=404336.msg11546698#msg11546698 date=1244814329

Никъде не се кликва. Серията е вградено видео което започва само като отвориш страницата. Единствената причина поради която при някои не се отваря може би е че нямате последната версия на Флаш плейера инсталирана на броузъра си. Аз го отварям с Експлорър. Пробвайте и вие ако се мъчите с Мозила и не се отваря.
Симона има ДВД на Зерда и ми каза че може да го качи на ю туб. Ако искате ще настоявам. Ако ли не ще и кажа да не се притеснява. Това е линка на 1 серия цялата с отлично качество което пуснах ако някой мисли че може да го свали и качи във вбокса за превод.
Преди повече от 6 часа поместих този пост и бе отминат без коментар от  което разбирам че не се интересувате от Зерда поради което ще кажа на Симона да не си губи времето и да го
качва. Успех с гледането на останалите серии а аз се връщам обратно в темата за 1001 нощи където е сърцето ми.  Peace
[/quote]
Извинявай, аз не бих го отминала,просто не бях на компютъра.Сега влязох преди да си легна.Моля нека го качи.А за линка си права.Аз ползвам мозилата.Утре ще вляза през експлорера.Лека нощ дами.

# 114

Преди повече от 6 часа поместих този пост и бе отминат без коментар от  което разбирам че не се интересувате от Зерда поради което ще кажа на Симона да не си губи времето и да го
качва. Успех с гледането на останалите серии а аз се връщам обратно в темата за 1001 нощи където е сърцето ми.  Peace
Извинявай, аз не бих го отминала,просто не бях на компютъра.Сега влязох преди да си легна.Моля нека го качи.А за линка си права.Аз ползвам мозилата.Утре ще вляза през експлорера.Лека нощ дами.
[/quote]

Anna3com,отвори се през експлорера,благодаря,че ми каза.Наистина е отлично качество.Моля те не се обиждай,настоявай Симона да го качи.Филма ще предизвика голям интерес.Личи си още от началото.

# 115
Anna3com

Не сме отминали поста ти
Разбира се че го искаме
МНОГО МНОГО ГО ИСКАМЕ
за теб и Симона   bouquet  Hug

# 116
Здравейте момичета,
Завладя ме манията по АСИ-изгледах снощи 3-те серии с англ.субтитри и от сутринта търся по нета другите.Намирам само части от останалите ,но и на тях съм доволна.Момичета,филма е завладяващ със силата на 1001 нощ -бърза динамика,интриги,силни чувства.
Ще се радвам ако го излъчат по някоя от нашите тв-та ,за да коментираме така както 1001 нощ.Естествено не съм забравила и гласуването в другата тема.
Една молба към BG Papa:Ако разбереш за нова серия на Аси със англ.субт. моля да дадеш линк , за което благодаря предварително.
Приятен ден!

# 117
# 118
  Дамла, newsm44 newsm68 newsm44 newsm74 dancing

# 119
  • sofia
дамла, едно голямо благодаря .  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт