Отговори
# 165
  • Пловдив
Добро утро и от мен!
Аз станах рано и ходих да си направя изследванията. Сега така м и се спи, че сигурно ще взема да полегна след като закуся.
Утре и аз съм на фризьор. Реших да отида докато не съм родила, че после няма да имам време за такива работи.
Лек ден на всчки и бързо раждане на тези които бебките им са избрали да се появят днес на бял свят.

# 166
Добро утро и от мен на всички:)) Чакаме бебешори и днес, както и всеки друг ден до края на месеца, все пак нали това е нашия месец  newsm44 smile3533
Бъдете весели и усмихнати и днес, колкото и да ви е горещо, макар че дават захлаждане!  newsm17

# 167
Добро утро и от мен!
Чакаме добри новини от мацките 2 в 1.
Успех на раждащите днес!
Айде кафето от мен:

И днес се очертава един мноооого скучен ден!
 Whistling

# 168
Дааам,аз щях да се подстригвам на 29ти май,но на 28ми родих Laughing
Скоро няма да видя фризьор!

Много ми е мъчно за коремчестите-как издържате в тази ужасна жега Rolling Eyes-добре,че не остана много.Юлките и августинките не ми се и мисли какво ги чака.

# 169
Абе мацки като заговорите за кафе и ми се допива и на мен, ама съм си въобразила, че от него получавам киселини  и контракции също и затова не го пия от 2-3 седмици!  А сутрин това ми беше любимото нещо, да започна деня с едно кафенце.... Rolling Eyes

# 170
ДОБРО УТРО!
Да се запиша и аз от сутринтааа...ще правя торта днес и няма да мога да ви чета и пиша, а пък следобед сме при доктора да видим какво ще каже - само още 7 дни до термин!

След голяма чиния с черешки почвам да бъркам тортичката

# 171
Добро утро

Вие добре се подстригвате, аз трябва да се боядисам, ама ме е страх, да не тръгна да раждам и ще го оставя за след раждането, иначе работата с фризьора я свърших миналата седмица!

Снощи видях,че съм се сдобила със стрии под корема, явно не съм ги видяла до момента и по две, три на краката, червени ,явно са от скоро, много странно, как досега нямах и сега в края са се появили, умрях от яд снощи! А тази сутрин си имах доста силни контаркциики болезнени, като менструални болки   и такива, дето те режат също ниско долу, продължава да си ме боцка, ама няма да звъня на лекарката, защото не са болка за умиране, ще си чакам такива дето не се траят  и тогава мисля да звъня, те засега спряха де!!

Айде успех и от мен на всички тръгнали да раждат днес!! Hug

# 172
Добро утро!
Хайде и аз да се оплача! Снощи ставах до тоалетната и като ме заболя кръста и ниско долу ooooh!! Ужас! Такава болка, не можех на едно място да стоя! Разхождах се наспред назад, нали уж ако е фалшива тревога ще се успокоят болките, да ама не! Още по-зле ставаше! И ви викам " Ще събуждам Георги и ще се поднасяме към Варна" Ама се сетих да взема пак но-шпа и да видим какъв ще е ефекта! Отпусна болката и легнах да чакам да видя дали пак ще заболи! И съм заспала! Тази сутрин пак същия номер! Тоалетна - болка - но-шпа! Сега пак няма нищо! А снощи единственото което ми се въртеше из главата е изпита утре  ooooh!! Ами искам да издържи до утре, че да отида!
Та така, аз пак почвам да чета, че се мобилизирах да изкарам добра оценка!
Хайде лек и спокоен ден на всички, а тези, който ще се срещата с бебоците си - бързо и безболезнено!

# 173
the1 , внимавай с но-шпа-то, защото в края на бременността се дава именно за изглаждане на шийката и започващо раждане!

# 174
Аз нищо не пия, като ме присвие корема на този етап - ако  е тръгнало да се ражда, да излиза, няма да го спирам с хапове и си търпя!

Франчи искаш да кажеш, че нош-пато спира раждането така ли или го подпомага, че не ми стана ясно, не че аз пия, ама ми стана любопитно????

# 175
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН УСПЕШЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!

# 176
Когато лежах с бъбречната криза в болница имаше едно момиче, което преносваше със 7 дни, слагаха й три пъти на ден но-шпа мускулно. Всички се чудехме защо. Една от лекарките обясни, че това се прави за изглаждане на шийката и подпомагане началото на раждането. Не го спира, напротив подпомага началото.

# 177
Добро утро и от мен

За мен нещо последната седмица съня е мираж и тази нощ не можах да спя,
а сега е такава жега че не се трае,седя само в хола на климатика и не мърдам никъде.
Нямам търпение да минават дните по бързо и да се ражда бебчето ми,че вече не издържам
а днес трябва да изчистя.
Почти цяла нощ си откарах на терасата на хладно,супер ми беше

# 178
Внимавам! Но според лекаря мога да вземам три пъти по едно! Без дори да имам болки, само, че аз нали съм вироглава го вземам само като ме заболи! Важното е да устискам до 16-ти, защото си искам моя док! Оффф още пет дена!

# 179
Пак нямам време да чета, но ще си задам въпроса. Преди малко видях, че ми е изтекло нещо като бяло течение примесено с капчица тъмна кръв, количеството беше колкото грахово зърно. Имате ли предположения какво е? След прегледа онзи ден  вчера малко прокървях, съвсем слабо, но не се притесних много тъй като и други са казвали, че след преглед прокървчват.

Общи условия

Активация на акаунт