Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са условията в клиниката в Дупница, където един от участниците планира да роди?
Какво означава, когато коремчето на една от участничките се смъкне надолу?
Какви са прогнозите за рождените дати на участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са условията в клиниката в Дупница, където един от участниците планира да роди?
Клиниката в Дупница предлага частни услуги и осигурява добри условия за раждане. Стаите разполагат с по 2 легла всяка със самостоятелна баня и телевизор. Бебетата са при майките си с индивидуални кошчета. Освен това клиниката разполага с предродилна зала, оборудвана с телевизор, където бъдещите майки могат да се отпуснат и да се забавляват преди раждането. Предлагат се спинална и епидурална анестезия, а разходите за раждане са покрити от здравната каса.
-
Какво означава, когато коремчето на една от участничките се смъкне надолу?
-
Какви са прогнозите за рождените дати на участниците във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви преживявания споделят потребителите във форума?
... С риск да оспамя темата, поствам отговора си тук, пък ти му мисли 
Аз си обяснявам коремите ни с това, че сме по-дребни. А иначе, най-лесно да ти кажат, че бебето е голямо и няма излизане. Аз съм в същия казус още от 2 месеца и за това смених лекаря. Предполагам, че другата седмица и двете ще се похвалим с бебоците. Честно казано, не ми пука дали е секцио или не, важното е и двамата да сме добре.
) и то не остава време са сън, камо ли за форум.
Нашашка ме яко, а, от друга страна, моят си лекар ми каза, ако пренасям, чак на 15 да му се обадя. А и неговият ехограф е много добър, отчете съвсем нормални размери на последния преглед. Гледам да не го мисля много-много това днес, ама все пак ми се сви сърчицето.
После ме сряза пак няколко пъти и престана, а от главата ми се лееше пот като из ведро. Дори като ставах пак до тоалетна и се върнах да си легна, възгланицата ми беше мокра. И цяла нощ спях в полубудно състояние, цялата окъпана в пот
И в момента ми се спи, горещо ми е, очите са ми подпухнали и отделно ми е притеснено. 

! Хич даже не ми звучи смешно или несериозно! Не забравяй, че всички тук изживяваме сходни проблеми и радости в приблизително едно и също време и сме се "събрали", за да си споделяме, да питаме, да обменяме опит и да си изливаме душичките (макар че сме различно устроени и различно приемаме/изживяваме нещата). И изобщо не звучиш, все едно се караш.
Снощи дадох пак Колийф на два пъти и беше съвсем леко по-приемлво, но пък сутринта пак се позапече.