Отговори
# 195
Петя,да ти е жив и здрав мъжа,много да те радва и много да те обича Simple Smile

# 196
Франчи, Гъди, благодаря за успокоението.
Гъди, какви ти ги е наговорил доктора  Thinking И аз много се шашкам, но пък на мен доктора ми каза, че мога да си изчакам да ми почнат болките, защото съм имала достатъчно води.

# 197
Честито на maijko!    bouquet

Петя, да ти е жив  и здрав рожденника!  party023 newsm59

Mgamisheva, добре дошла вкъщи   и аз така си мисля за болките и контракции при раждане ,че няма да болят чак толкова много  и да са нетърпими, мен по принцип нали все си ми прерязва силно корема от началото на бремеността,така ,че знам, че ще го преживея, още повече че преди 5 години ми правиха инцисия на сливиците т.е рязане и цепене без упойка и щом него преживях, а едва ме удържаха на стола тогава,исках да избягам, държаха ме 4 сестри, това не ми се вярва да е по-тежко! Mr. Green

Сега по новините чух голяма глупост, поне аз така го разбрах, че за такива двойки, като нас, които нямат брак, бащите трябвало да доказват бащинство чрез съда, а не чрез припознаване, само не разбрах прието ли е и от кога влиза в сила, щото е много тъпо така иначе децата щели да се водят с баща неизвестен - който знае повече подробности моля да ги сподели??!!!
а тази статия по повод това не ми стана ясна, защото тук съд не е споменат никъде , за разлика от новините http://dnes.dir.bg/2009/06/11/news4596408.html

# 198
  • Варна
Закъснях да се отчета. От вчера сме си в къщи. На 05.06 в 08.20 ч. се появи и Максимилиан. 3580, 52 см.
За съжаление, колкото и да се надявахме, не се обърна и трябваше да го вадят със секцио. За радост, обаче, станах още на следващия ден и от третия ден нямам никакви болкови усещания.
Така, за сега режима ни е ужасен- цица, помпа, шише, плач, на ръце... ама нали е на мама лигльо:-)
След малко се надявам да успея да кача снимка.
На всички нови майчета желая много щастливи мигове със здравите им бебчета. На очакващите, имайте търпение, струва си!

# 199
  • Пловдив
Честито бебче на Мaijko и Мaryana! Да са ви живи и здрави!
Петя и на теб да ти е жив и здрав рожденника и много любов ви пожелавам!
Добре дошли на Mgamisheva и Лил!
Гъди не се вкарвай в някакви филми. Според мен този д-р ти е казал, че е много голям бебето, защото е съдел по корема ти. Малък корем не значи малко бебе, както и обратното.  Naughty Щом според твоя д-р който го гледа на видеозон Боян си е с нормални размери, значи е така.   Peace
Amorevole ама вие сте големи сладури. Какви бузки има. Да ви е жив и здрав.

# 200
Fantasia, не знам какво е състоянието на водите ми. Последно са ме преглеждали на 18 май, а след това ходя само на запис на тонове 2 пъти седмино. Предполагам, че са що-годе добре, щом според записите бебето е наред.

somebody, по принцип е доказано, че жените издържаме повече на болка от мъжете. Друг е въпросът какъв е прагът на издръжливост. Сигурна съм обаче, че колкото и непоносима да е болката от раждането, всяка една жена може да я издържи и да не прибягва до упойка  Peace  И въпреки всичко, лично мен ако много ме боли и има възможност, ще си поискам такава, защо да се мъча в тия жеги, като може и по-лекичко да мине  Crazy

maryana, добре завърнали се  Hug

Някой да има да даде един климатик назаем, че жегата ми идва малко в повечко, а ми се иска да подремна. Нали тази нощ ще раждам, трябва да отпочина преди това  Party

Мацките, разбиращи от Фотошоп, може ли да обработите снимката на бебенцето на Amorevole, за да я качим на заглавната страничка? Нали знаете, че аз с тая програма не се справям  Embarassed

# 201
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОДИЛИ!   bouquet

Гъди, не се вкарвай във филми излишно. Мисри позитивно, няма неродило се бебе!  Heart Eyes
somebody, това са промени касаещи новия Семеен кодекс, които обаче НС не прие. Въпросът е брачните и небрачните двойки да имат еднаква тежест пред закона.
Петя, да е жив и здрав съпругът ти!   bouquet

# 202
Честити бебчета на Мaijko и Мaryana!

Петя да ти е жив и здрав рожденика  bouquet

Да се отчета и аз, бебето е 3100, главата му върви по-голяма, а крачето и корема по-малки. Лекарката се учуди от тези размери, бил ми много голям корема. Плацентата е 3та степен на зрялост, но водите са добре. Сега на 18ти съм на запис, вече само в Шейново ще ходя.
Гъди споко, и аз съм с голям корем, пък бебето се оказа малко, не се шашкай.

# 203
Франчи, е, вярно, че няма. Ама защо да го преносвам, като си има определен термин за това   Wink  Още отсега ако свиква на мързел и на инат, представям си натам какво ще е. Всички мои познати вече казват, че се е метнал по характер на мен  Embarassed

Алиен, тъй ми, аз също така си мисля. На лекаря днес ми идеше да му кажа, че просто съм си дебелка в момента и затова ми е толкова голям коремът, ама някакси още не мога да си пречупя езика да го казвам това нещо за фигурата ми  Crazy

Ще влезна с административния профил, за да допълня инфото за мариана и отивам да подремна. Дано днес ми се получи  Peace

Аааа, то вече някой е влезнал. Е, благодаря от мое име  Hug 

# 204
ЧЕСТИТО БЕБЕНЦА НА НОВИТЕ МАМИ!
ДА СА ВИ РАДОСТ И УТЕХА.

Вчера се чух с Михайлова,предполагам знаете ,че е родила.
Много бързо се родила нейната принцеска Катерина.Има само един шев и е добре.
Леко раждане на всички и търппение.
 baby_neutral

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 13:36 от bellaa

# 205
  • Плевен
Честити бебчета на Мaijko,Мaryana и Танка! Да са им живи и здрави!!!   bouquet

Честит рожденник на Петя.  nbirthday

Добре дошли отново на завърналите се мами  Hug

Кой се интересуваше от стикери и декорации от ибей? Ето ги:

http://baby.shop.ebay.co.uk/items/Baby__wall-stickers_W0QQQ5ftrk … =2#item3a4f681768

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 14:02 от anyto

# 206
ЧЕСТИТО НА maijko и maryana!

# 207
maryana, да ти е жив и здрав синът Максимилиан! Да озарява живота ти с много радост!
Петя, честит ти рожденик! Много щастливи години да ви предстоят заедно!
Ninand, благодаря ти!
И на добрата администраторка благодаря за снимката!   bouquet
Днес имаме ли си бебчета? Или чакат да се захлади? Дали някой ще устиска до рождения ми ден? Много би ми се искало да си имаме едно едно юнче на 24ти.  Blush Heart Eyes

P.S. Така като пишем по-малко и по-лесно следя какво се случва, минавайки през хола.  Mr. Green

# 208
Днес се е родила бебе Елица на Танка80 , бебка тежи цели 4250 гр. и е 55 см. Мама и бебе Ели са добре . Пожелавам на мама бързо въстановяване а на таткото наздраве . Да им е жива и здрава млаката принцеска 

# 209
Честито на Танка80!     bouquet

Брех, че голяма мома е родила милата, сигурно се е измъчила, щом е раждала цели два дена!!!И мен ме чака това, ако си дочакам датата на термина! Shocked

За нищо, Гъди!! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт