Отговори
# 210
Честита Елица на Танка!
Виви, моето момче го изкарахме на разходка на 8-я ден - педиатърката каза, че в тези жеги и на третия ден не пречи да е навън - нали е на закътано в количката. Ние сме вече по няколко часа на ден на разходка, кърмя го където дойде - в колата, по пейки, снощи в ресторанта Mr. Green. Определено се чувствам доста по-спокойна с второто дете - не се шашкам като с Елицa Laughing.
Не неродилите все още стискам палци за скорошна среща с бебетата!

# 211
  • Варна
Честити ни нови бебчета, да са живи и здрави!

# 212
Честито на новите мами!
Елица на Танка80 е със същите размери,с които ми се роди Ясенче Heart Eyes

# 213
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА TANKA 80, MARYANA, MAYJKO,  да са много здрави, щастливи и много да радват мама и тати!
Гъди, не им вярвай много на докторите в МД, а най-добре потърси второ мнение, не се притеснявай излишно-ще си навредиш!   Naughty
Добре дошли mgamisheva  и Lil Hug  bouquet
Петя, честит ти рожденик  newsm67
Wiwi, нас ни изписаха на 08.05. на 09.05. бяхме за час на двора и от 10-ти вече на разходки  Peace
За коликите- аз да споделя, от два дни давам млякото малко по-топло от нормално и мисля, че има ефект  Peace /не знам дали вече не си въобразявам  ooooh!/ + капки Инфакол /като забравя да ги дам става страшно  Shocked/ Така малко или много овладяваме положението  Peace

Обаче момичета с храненето продължаваме да сме много зле, дайте съвет мамите с опит  Praynig
Положението е такова, че се будят на два часа и половина максимум и искат да изяждат по 150мл., не можем да махнем и нощното хранене ooooh! незнам дали няма да им разширя стомахчетата  newsm78 Преди малко говорих с педиатърката и тя ме увери, че ако хапват на 2-3 часа трябва да е по около 100мл., а ако го разредим на 4 часа може да им давам по 150мл. и че вече на тяхната възраст не трябвало да ми е много трудно да им махна нощното хранене/Като накрая с присмех ми каза "давай им каквото и когато поискат, а ти вземи да поспиш малко, нищо от това не е на живот и смърт-няма да си умориш децата"/ .Снощи като се събудиха в 2ч. изпиха по 70-80мл вода, после се събудиха в 3ч. категорично отказаха водата и докато не им дадох млякото в 4ч. не спряха да плачат и след 120мл. изядени за около 10 мин. се събудиха пак в 6ч. -гладни   Shocked  ooooh!  newsm50

# 214
  • Пловдив
Честито на Танка80!
Аз до сега четох в юлската тема. Там обсъждат прането и сушенето на дрешките, излседвания, болничния, размери на бебето и такива работи за които ние до скоро си "говорихме". Сега май само обсъждаме нетърпението за раждането и гушкането на бебека.  Rolling Eyes
Мале  ooooh! Ди те големи гладници.

# 215
*Di* ,рано е да се маха нощното хранене!
Обаче да не те подведа...вие само на АМ ли сте вече?В такъв случай не съм сигурна колко трябва да ядат,то си е трудносмилаема храна ThinkingВсе пак мисля,че децата си усещат най-добре кога са гладни и трябва да се водим по тях,а не по средностатистическите схеми! Simple Smile

# 216
ЧЕСТИТО НА ТANKA80

Голяма мома верно, ама тя милата от два дни ражда, важното е че са добре и вече ще гушка бебка!
Аз почти приключвам с торто правенето и отивам при доктораааа Laughing

Голяяяма жега е в Търново.....   ходи ми се на басейн!!!

# 217
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА TANKA 80, MARYANA, MAYJKO,  да са много здрави, щастливи и много да радват мама и тати!

Честит рожден ден на мъжа на Петя  newsm38

Добре завърнали се на всички майчета  Hug

Стенли беше изцяло на АМ и никога не ядеше толкова, колкото е на упътването  ooooh!Вървяхме все с месец напред от пуста лакомия.
Ди, бебетата имат нужда да наваксат, не им махай нощното и за твое лично спокойствие, те сами ще ти подскажат кога са готови за това.

Отивам да уча за изпита в неделя, затова ви зарязвам  Tired

Чао и лек ден на всички  ooooh!

# 218
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН НА МАМА ТANKA80!!!!   bouquet

# 219
Ди , и аз имам подобен проблем , педито ми каза до края на месеца да увелича АМ на 100 мл, а той от няколко дена яде по 100 и не изкарва 3 часа , но нощното май успяхме да го махнем , от два дена спи от 12 до 7:30 сутринта . Но аз си му давам , като е гладно детето няма да го  мъча . гледам да изкара близо 3 часа между всяко хранене , но някой път не го спазваме . При вас верно е много начесто , особено вечер . Дано младежите да ти влязат малк о в положение .  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 220
Честита дъщеричка на Tanka80!  newsm51

Не мога да повярвам, че цели 2 дни е раждала  ooooh!    Миличката, сигурно е останала без силичка накрая  Hug

Аз ще оправя инфото за нея на заглавната страница   Whistling

Готово  Peace

Един въпрос - някой дали е сверявал наскоро правилна ли е цифрата на родените вече момченца и момиченца? Аз нямам нерви да броя, признавам си  Embarassed

И още един въпрос: ами всички администаторки като родим, кой ще прави занапред темичките?  Thinking  Май и някоя родила преди нас мама ще трябва да се включи  Flutter

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 15:18 от Gydelichkova

# 221
  • София
Честито момиченце на tanka 80!

Di, вярно е, че не се кърмите на поискване, но аз не бих тормозила децата с насилствен режим. Родените с ниско тегло деца първите 3-4 месеца качват по много и за това ядат и повече от другите деца. Води се по детето, а не по съветите на педиатърката, която кой знае дали си обновява знанията от както е завършила щом така ти приказва. И с вода не бих наливала гладно дете, ти като си гладна, вода ли пиеш? Аз АМ на Габи никога не съм и давала, но тя до последно се будеше минимум по 3-4 пъти и сучеше, а както знаеш е доста кльощава.

момичета, благодаря на всички за пожеланията за рожденика.  Heart Eyes

Качвам нови снимки на Марти и Габи

# 222
Да,Петя е права,нашите по-рано родени съкровища имат да наваксват и затова им се папка по-начесто.

# 223
Гъди , и аз нямам нерви да броя и не съм ги сверявала, само премахвам по някоя бройка от общия брой и това е!!А изобщо си нямам и на идея, кой ще прави новите теми, защото тези които ги правим се очертава да родим по едно  и също време!!! Whistling

# 224
Момичета благодаря за съветите  Hug Не ме разбирайте погрешно, доки също каза да се водя по бебета, но ми каза да внимавам да не ги прехранвам /понеже повръщат доста често/ защото те още нямат чувство за ситост  Thinking А аз точно заради повръщането се притеснявам да не ги прехранвам, въпреки че знам, че по принцип всички бебета се раждат с т. н. гастроезофагеален рефлукс, който с възрастта се оправя. Ама все за нещо си се притеснявам  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт