Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са условията в клиниката в Дупница, където един от участниците планира да роди?
Какво означава, когато коремчето на една от участничките се смъкне надолу?
Какви са прогнозите за рождените дати на участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са условията в клиниката в Дупница, където един от участниците планира да роди?
Клиниката в Дупница предлага частни услуги и осигурява добри условия за раждане. Стаите разполагат с по 2 легла всяка със самостоятелна баня и телевизор. Бебетата са при майките си с индивидуални кошчета. Освен това клиниката разполага с предродилна зала, оборудвана с телевизор, където бъдещите майки могат да се отпуснат и да се забавляват преди раждането. Предлагат се спинална и епидурална анестезия, а разходите за раждане са покрити от здравната каса.
-
Какво означава, когато коремчето на една от участничките се смъкне надолу?
-
Какви са прогнозите за рождените дати на участниците във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви преживявания споделят потребителите във форума?

/ + капки Инфакол /
Преди малко говорих с педиатърката и тя ме увери, че ако хапват на 2-3 часа трябва да е по около 100мл., а ако го разредим на 4 часа може да им давам по 150мл. и че вече на тяхната възраст не трябвало да ми е много трудно да им махна нощното хранене/Като накрая с присмех ми каза "давай им каквото и когато поискат, а ти вземи да поспиш малко, нищо от това не е на живот и смърт-няма да си умориш децата"/ .Снощи като се събудиха в 2ч. изпиха по 70-80мл вода, после се събудиха в 3ч. категорично отказаха водата и докато не им дадох млякото в 4ч. не спряха да плачат и след 120мл. изядени за около 10 мин. се събудиха пак в 6ч. -гладни
Все пак мисля,че децата си усещат най-добре кога са гладни и трябва да се водим по тях,а не по средностатистическите схеми!