Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са условията в клиниката в Дупница, където един от участниците планира да роди?
Какво означава, когато коремчето на една от участничките се смъкне надолу?
Какви са прогнозите за рождените дати на участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са условията в клиниката в Дупница, където един от участниците планира да роди?
Клиниката в Дупница предлага частни услуги и осигурява добри условия за раждане. Стаите разполагат с по 2 легла всяка със самостоятелна баня и телевизор. Бебетата са при майките си с индивидуални кошчета. Освен това клиниката разполага с предродилна зала, оборудвана с телевизор, където бъдещите майки могат да се отпуснат и да се забавляват преди раждането. Предлагат се спинална и епидурална анестезия, а разходите за раждане са покрити от здравната каса.
-
Какво означава, когато коремчето на една от участничките се смъкне надолу?
-
Какви са прогнозите за рождените дати на участниците във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви преживявания споделят потребителите във форума?

. Нощем прави пауза от 3-4 часа макс. Кога бяха онези прословутите Кризи на растежа - да не сме в такава?????
не знам какви мерки ще избацат на децата ни 

за финал
.Аз да си призная не исках да натоварвам никого ,но днес вече не издържам и ще си споделя с вас.Откакто влязох в 9 месец започнах да вдигам кръвно 160/100 и ми изписаха Допегит и Магнерот.На моменти съм добре ,но днес пак беше високо и лекарката от ЖК ми каза че ако не се овладее кръвното ще ме вкара в болницата и там ще ми предизвикат раждането, защото е опасно да не получа гърч и да навредя и на бебка.Честно ви казвам преди прегледа бях добре но като отидох там от притеснение че ще ми е високо кръвното и наистина го вдигнах.Вече незнам как да ходя на тонове без да се притесня, веднага пред кабинета ми става лошо .Много съм отчаяна.Не искам да ми предизвикват раждането,но и за бебка така се притеснявам,исках да споделя с вас защото сте ми упора и ще ми е мъчно ако ни изтриете от списъка тези които по-рядко пишем.Напоследък трябва само да лежа и да не излизам по слънцето че това утежнява положението.Простете ако съм била досадна
. За сега обаче ще си дам телефона в албумчето със вестителките и още от днес ще чакам най-прекрасните новини