.Разгледах малко снимки на много пораснали дечица
.Да са ни живи и здрави.Меn ма знайте че се вясвам един път годишно ....

Ами всичко е ок .Каката си ходи на градинка(тази седмица заради обявената епидемия няма да я пускам),записах я на народни танци и много се радва като дойде денят за танци.Велинка е едно сънливо бебе.Става сутрин към 10.30ч.и в 12.00 ч. отново спи 
Купих и аз от тая Сребърна вода да видим,май му засили сополите ама по добре че инък стоят в носа му.

дано бързо се оправяте.Това с ушето е гадно,милия,ние бяхме миналата година точно за рд с възпалено уше и Т,ужас.
дано бързо се оправи и не боледува вече.
,мазах си и херпеса на устната е още си е там,на Диди му капя в носа,още няколко дена прием и вече ще се откажа и от нея.М/у другото я дават и за отити,Ани може да пробваш,може да ви помогне.
, тая е за бесене. Сори за гневния ми пост, но напоследък се напатих много то калпави лекари и сега си плащам, но не си моря детето, а и АБ-то са скъпи. Каката много боледува това лято и сега има стрептоко група А (градинска бактериа ) и не го лекуваме, текат сополи, но не ги бутам и чакам сама да се пребори, Има бактерии, които не трябва да се закачат и организма се бори с тях. Върви на УНГ, въобще не я оставяй таа личната да изписва ей така лекарства.... тя били си тровила така детето?!
/..Иначе преди две вечери Иво ме изненада с висока Т,но явно не беше грип,тъй като за няколко часа му мина/то не че му имаше нещо сериозно,беше си свеж,ама нали е правил гърч,та дебна да не изтърва да я качи прекалено много/,и явно с тази Т уморихме каквото беше я причинило/тук напълно подкрепям 26 за написаното/.Иначе отпреди две седмици и ние пускахме посявка/по мое желание,заради мрънкането на едната г-жа/ и също се оказа,че имаме стрептококи,но както каза нашето дж пи:"Кой ли няма....ама който не се е изследвал,не знае,че ги има" и също не предприехме лечение,защото то и сополите спряха нацяло/които странно, и преди това ги имаше само в ДГ,у нас няма такова нещо......
/.За АБ и аз да кажа,че избягвам и само в краен случай и след антибиограма бих давала,ама това нещо го правя официално откак си намерих свястна педиатърка/при която и ние с мъжа ми вече се прехвърлихме и която винаги си вдига тел.,винаги дава направления и даже е запозната с новостите в медицината/,че предната само ги изписваше и малко се налагаше да послъгвам после,че съм ги давала/пък тя се кефеше на резултатите,че видиш ли много помага 
...../,та май това ще ми е Коледния подарък,предвид кризисните моменти....Децата/да не чуе
В сумата е включена и една книжка за подарък за РД. До 5то число на месеца се носят 2 тх, 2 рула кухненска хартия, а пари за вода се събират по азбучен ред в групата.
представям си ква скица е.
.Тук антибиотик се изписва,ако си на умирачката вече.Децата например,трябва да подържат висока темп,да кажем до 40 градуса 3-4 дни,за да им се обърне внимание..В смисъл хората си знаят,и чак след 3 -4 дена ако не е спаднала водят детето на лекар.Естесвено ако не и придружена с разни други страшни симптоми.Парацетамол в дупето се слага на темп над 38,5.Дори някои не им слагат въобще.И така децата сами се справят и си изграждат имунитет.Не веднъж съм писала,как посред зима,в мак доналдс..или други такива заведения можеш да видиш деца бягаики по чорапи на мрамора..и под якето с блузи с къс ръкав
Препоръчани теми