Точкова диета - ядеш и отслабваш трайно

• 71 472
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен.И аз пия едно 3в1.Да си кажа за вчера менюто  сутрин  1киви и 1 3в1-24т., обяд-3 кюфтета,вечеря- 1кюфте и 1 кебапче със салата краставици и домати-8т. Завърших с 32т.                                                                                                                         Момичета да питам нещо кола лайт щом има 0въглехидрати ,означава ли че е 0 т.

# 76
кола лайт щом има 0въглехидрати ,означава ли че е 0 т.

да

# 77
Момичета привет.
Браво на отслабналите.
за не мога да се похваля с резултати. Стоя само в къщи и това ми се отразява. Днес чоплих тиквени семки  Embarassed от нерви. Утре ми е  последния изпит и ако го взема ще си ударя дупето в тавана. И тогава плажчеееее, почивкаааааа. Стискайте палци.

# 78
  • В Балкана
Здравейте и от мен!

Няколко дена отсъствах - малко от вкъщи, малко от нета. Точкувам ден, два - не. Отвратителна съм. Депресирана и песимистично настроена. Раздразнена и дразнеща. Аз не мога да се търпя, а хората как го правят не знам.
На кантар не съм се качвала, не ща и да го правя. Ям, ям и ям.
Мразя се за това, че знам кое как да го направя, а не го правя. Мързел ли, липса на воля ли или просто умора.
Чудя се какъв да го правя и с живота си, и с шибаната храна.
Ама с живота си няма да ви занимавам.
Чудя се какво да ям, как да го ям и т.н. Толкова книги съм изчела за храненето, толкова диети знам и на толкова хора съм помогнала да отслабнат, а на себе си не мога.
Защото не правя това, което знам и което трябва. Трябва ми стимул. Ама нещо повече от това да си облека късите червени кащенца, или да изглеждам перфектно по бански или ... нещо в този смисъл.
Пусто да остане...
Мисля за разнообразие да мина на едно кратко плодуване. Едни 5-6-7 дена. После си мисля да захвана гречката, пак за 5-6-7 дена. И после още толкова едно разделно захранване. Мисля си и да спра да пия докато ги правя тези по-горе изредени неща. Ама за това последното, нищо не обещавам. После си мисля да продължа да се храня разделно. Преди години го правех. Отслабнах и задържах килограмите, ама после ...
От утре ги почвам у дома на РЗ. Няма да съм много стриктна и лоша с тях, ама ще променям навици.
Та така ....
Тази нощ ако не вали, защото сега вали, ще отида да бягам на стадиона. Едно време редовно го правех. Обичах спорта, то и сега го обичам, ама не практикувам.
Сега ви рева, рева, че барем ми дойде ината и утре съм примерна, надъхана и борбена.
Определено ми омръзна .... от всичко.
Имам нужда от други неща, които да ми дадът начален тласък.
Ама тцъ....

Та така.
Благодаря на тези, които ме прочетоха и извинете, че досадих.

Лилянчо
, щом ти е празнично - нека ти е празнично. И аз ще пия тази вечер за теб.

Innocent
, успех на изпита!
п.п. И на мен ми остана един - държавния.  Laughing

# 79
The Sheep, благодаря, пожелавам ти успех и да намериш големия стимул!  Hug

# 80
  • В Балкана
Мерси, мерси, ама аз не си заминавам.
Вас тук отдавна ви чета и въпреки, че от скоро пиша във вашата тема, не ща да ви напускам.

А за големия стимул ... дано в скоро време съумеява да променя живота си и колелото отново да се завърти.

# 81
Ехо здравейте.Къде се покрихте.Да си дам отчета за вчера   сутринта едно 3в1-14т.,на обяд 3 кюфтета,а за вечеря 1 кебапче с малко миш маш и малко млечна салата-11т. общо 25т.  Успех на учещите. newsm10

# 82
Момичета взех си и последния изпит .
От тук нататък ще съм стриктна в диетата.
Много се радвам. Благодаря на всички за палците.  Hug

# 83
  • София
Здравейте момичета, иска ми се ако нямате нищо против да се присъединя към вашите редици. До сега се опитвах да се боря с килограмите ( a те не са малко  smile3518) с помоща на хапчета, но определено се чувствах много зле от тях и попаднах на вашата тема, която ме заинтригува много.  Та от днес и аз броя точки за сега съм на
едно кафе - 0т, сирене - 2 и прясна краставица - 3т.

# 84
честито Innocent                                                                                                                                                                                                 a   на теб vangobi успех в точките.                                                                                                                                                                       Крисси къде си се покрила днес.                                                                                                                                                                          Момичета кашкавала колко точки беше? 

# 85
  • В Балкана
pa3805 от 0,5т. / не помня по коя таблица съм го гледала/ до 2т. / според zdravoslovno.com/.

# 86
Днес сте се покрили.Момичета намерих шоколад за диебетици без захар,целия шоколад е 3.5т.Казвасе FINESSE.много е хубав.на който му се прияде сладко може да си хапва.Да вие сладко.    Днес аз съм на  едно 3в1-14т.,1киви-14т.;2варени яйца и малко луканка и шоколад-0.5т.;За довечера смятам малко гъби с кашкавал на фурна и малко салатка до 40т.

# 87
Здравейте момичета.Крисси ,Лилянчо къде се покрихте вчера ,днес никакви ви няма.Хайде на кафе.

# 88
  • София
Добро утро, кафето днес е от мен

# 89
Тук съм аз, ама нещо взех да излизам от строя и да не наруша дисциплината тук си трая  Simple Smile
И аз сега пия кафето.

Общи условия

Активация на акаунт