А блузки и потничета за лятото няма ли да има?

• 54 359
  • 1 458
  •   1
Отговори
# 645
ейййй , за малко да изтърва поръчките, с това морееее  Mr. Green

ще платя на 8-ми, тогава се прибирам!

За таткото поръчах онази с картинките, за да се разбират без обяснения, че със тениската от зимната колекция си отнесъл много бъзици на работа - работи само с чужденци, и те като не могат да прочетат "Татко на кърмаче", му казали, че картинката представлява мъж, който прегръща жена, която показва среден пръст  Joy не могли да "разгадаят" бебето в картинката ... И все му казват, че тайно ги псува с тази си тениска  hahaha

Хайде поздрави!

# 646
  • Бургас
Проверих се в табличката. При мен всичко е ОК Peace

# 647
didi_hs,  Hug Имало много мами от Студентски, а си мислех, че съм само аз  Embarassed

Може и да се организираме за разходка заедно. Wink

# 648
  • До хладилника, който обичам
didi_hs,  Hug Имало много мами от Студентски, а си мислех, че съм само аз  Embarassed

Организирайте се на традиционния Поход в подкрепа на кърменето (World Walk for Breastfeeding), която ще правим за ССК Simple Smile

# 649

Организирайте се на традиционния Поход в подкрепа на кърменето (World Walk for Breastfeeding), която ще правим за ССК Simple Smile

За него - със сигурност. Peace

# 650
Де ще е таз година туй събитие?  Thinking

# 651
  • До хладилника, който обичам
Де ще е таз година туй събитие?  Thinking
До дни ще се знае Crazy град на ССК е Кърджали, но събитията, както винаги, са в най-разни градове, София както винаги - силно представена Grinning

# 652
Цитат
До тук са вписани, ето таблицата за проверка. Ако някъде съм допуснала грешка - пишете ми на ЛС!
Я, да питам нещо.
В таблицата за проверка, която излиза от горния линк, са вписани само поръчките за тениски. А за артикулите? В моя телевизор ли е повредата, или таблицата просто още не е завършена?
  newsm78

# 653
за артикулите сигурно има отделна таблица

# 654
  • у нас
Вероятно по-късно ще нанесат и данните за поръчаните артикули  Peace

# 655
За малко да забравя да се запиша. Ще преведа паричките в понеделник или вторник.

# 656
Видях се в табличката и преведох парите и за тениските и за артикулите. Сега какво следва? /аз съм новак, затова питам./

# 657
мами маилко помощ......не ми отваря файла с поръчките newsm78Трябвало да имам версия 6 ии по висока на програмата....някой може ли да провери за мон в таблицата.Много благодаря предварително
  bouquet

# 658
MaMa свЕкъРоУбийЦа, имаш една Д3 размер 68

chevroleta , сега чакаш и следиш тази тема за инструкции  Mr. Green Ще определим отговорници по градове, ще разпращам нещата като станат готови ... има време.

# 659
Тенк Ю Шамане Flushed

Общи условия

Активация на акаунт