Отговори
# 180
barbaroska, сигурна ли си, че абсолючтно стриктно спазваш режима? Питам те, защото в началото, когато започнах режима, също не свалях и си мислех, че го спазвам стриктно, но след като изпратих подробните си менюта на Оги той ми показа къде греша. В началото е нормално да правиш грешки, без дори да осъзнаваш, че ги правиш, докато свикнеш с нещата. Все пак си има някои тънки моменти (доколкото си спомням като ядеш сирене не ядеш мазнини и други такива дребни уж нещица). Ти изпращала ли си на Оги подробните си менюта, казвал ли ти е, че всичко ти е добре?

И ако можеш пиши на кирилица  Peace

ЕДИТ: Ето сега Илето ме подсети. Пърия месец чрез режима на Оги свалих около 7 кг (по спомен карам), но аз тръгнах от много много килограми Peace

# 181
barbaroska, има момичета, които са спазвали точно режима поне месец и са имали свалени повече от 5 кг, просто не си чела назад темите... както има и "прецеденти" като теб, за които не мога да твърдя със сигурност дали Оги знае или не знае...

amora, на мен от поста на барбароска ми стана ясно, че Оги й е проверявал менюто, така че проблема надали е там..

# 182
Аз имам въпрос към Bilyanna  - като си оставила кафето, как се справи с това да не ти се спи  Crossing Arms
Simple Smile При мен всичко се случи в един много тежък период. Бях в постоянен стрес и напрежение и не се чувствах добре физически. Не можех да дишам, задъхвах се, имах и сърцебиене. Тогава си казах, че трябва нещо да се промени. Спрях цигарите, а с тях и кафето. Всичко стана от раз. Трудно ми беше събуждането, разбира се, но със всичко се свиква. Иначе обожавам мириса на кафе. Веднъж в едно заведени си поръчах безкофеиново уж, а се оказа че съвсем не е и ми стана лошо. Чая също действа ободряващо и събуждащо(поне на мен)... Hug

# 183
zdraveyte i ot men,nova sum vuv  foruma i 4-ta sedmica na dietata.Kakkto zabelqzvam ne vsi4ko vurvi,kakto purvona4alno se obe6tava.  :thinking:Za 4 sedmici,ABSOLUTNO spazvane na dietata 1,6kg sum nadolu,pri garantirano ot Simeonov 5kg  :naughty:Zabelqzvam 4e i ot vas nqma absolutno postoqnni vuv vremeto za dietata za da moje da se ot4ete statistika za efekta na rejima.Ogi mi kaza ,4e nqmal. dosega takuv precedent,i.... kato se zamislq,ako vsqko momi4e,koeto spre dietata i ne mu zvuni za podrobnosti.... qvno ot tam toi si pravi gre6niq izvod 4e dietata si deistva i zatova nikoi ne mu se obajda s oplakvaniq.Na men mi kazva "zvuni da pita6,nqma problem",sled koeto se okazva 4e vs e qsno,striktno spazeno a efekt NE.Neka ako ima pone 1 momi4e spazvalo rejima s to4nost,za opredlen period,napi6e podrobnosti.

Аз спазвах режима много стриктно, първия месец свалих 7 кг. Втория още 5, след което се получи едно задържане и като се обадих на Оги, направихме консултация и ми увеличи храната и пак започнах да свалям. Свалих общо 16 кг. за 3 месеца. След което започнах малко да си позволяма и да излизам от него, през последната година почти не съм го спазвала стриктно и съм качила само 4 кг. Сега започнах пак да се храня по режима и веднага 2 кг. изчезнаха. Имайте предвид, че сланинките, които се топят не тежат много и от там и кг. са малко, МЕРЕТЕ СЪС САНТИМЕТЪР, там ефекта е по голям.

# 184
   Здравейте момичета.Нещо не пишете напоследък.Аз имам някои въпроси и се надявам да ми помогнете.Времето захладня, скоро няма да има хубави домати и краставички...ще се готви повече, а по таблиците от Оги ми е бая зор.Купих си и книгата Ние и зоната в която има страхотни рецепти измерени в блокове.Разбрах вече какво е блок, но за да съм сигурна че не греша искам да попитам и вас.Така, един блок е един ред от лист.Нали?Само че имам спомен че по-назад в темата или в някоя по-стара прочетох че лист 2 от Оги съдържа по 2блока, а лист 1 по 1 блок.

Ето как ми каза да се храня той:

Закуска: лист 2
Закуска 2: лист 1
Обяд: лист2+лист 1
Следобяд:лист 1
Вечеря:  лист2+лист 1
Късна вечеря:лист 1
  Та, ето и какво ме обърква..Ако един ред независимо от кой ред е 1блок, то тогава значи за деня имам общо 8 блока.Но ако е вярно това което си спомням от темите до сега и лист 2 съдържа 2блока, тогава имам на ден 11 блока.Ето това ме обърква и за да използвам рецептите от книгата трябва да намеря отговор колко блока имам на ден?
 Там например е дадено за определен обяд че е 2 порции по 3 блока, това отговаря ли ми на обяда от Оги лист 2+ лист 1 или е повече от необходимата за мен храна?

Надявам се да ми разясните.Много се омотах с тия блокове ooooh!

# 185
ianape, мила, изчисти си кутията със съобщения Simple Smile

# 186
Аmora,да изпращах няколко дни менюто си и Оги кава 4е всичко е стриктно!Там е и чуденката защо не отслабвам.Мерих и със сантиметър,същата работа,а това което ме питеснява е че в началото се отслабва по-лесно....Т.е не ми се мисли следващия месец какво ще е Sad

hayasy,радвам се ,че си свалила толковава кг,не че се успокоявам,но от това следва ,че проблема си е в моя оргаизъм,а не в диетата Thinking

# 187
Аmora,да изпращах няколко дни менюто си и Оги кава 4е всичко е стриктно!Там е и чуденката защо не отслабвам.Мерих и със сантиметър,същата работа,а това което ме питеснява е че в началото се отслабва по-лесно....Т.е не ми се мисли следващия месец какво ще е Sad

hayasy,радвам се ,че си свалила толковава кг,не че се успокоявам,но от това следва ,че проблема си е в моя оргаизъм,а не в диетата Thinking

А какво обяснение ти даде Огнян защо не отслабваш?Какво казва?Менюто ти е ок и продължавай...само това ли?

На мен днес ми е 8ми ден и не съм свалила нито един кг, имаше -500гр, но сега и те се върнаха.Иначе на см съм свалила мъничко, надявам се след втората седмица да се поотприщят нещата. Sunglasses

# 188
barbaroska, дай примерно меню за 2-3 дни, ще го разнищим твойто проблем newsm78

# 189
barbaroska, дай примерно меню за 2-3 дни, ще го разнищим твойто проблем newsm78

Моля ви кажете и за моя проблем!Много ми е объркано.Ориентирайте ме.Права ли съм или съм в грешка.Малко по-горе писах за какво става въпрос.

# 190
Chokita , дай и ти менюта. Аз само да кажа, че от много отдавна не съм на режима, но ще помагам и аз, и другите момичета с каквото можем Hug

# 191
Chokita , дай и ти менюта. Аз само да кажа, че от много отдавна не съм на режима, но ще помагам и аз, и другите момичета с каквото можем Hug
   Аз за друго питах.Ще дам и менютата обаче да си кажете мнението.

Ей, сега ще ги драсна.

# 192
Аааа, за манджите не знам, аз диетувах като беше топло и имаше зеленчуци, та си ги ядях сурови. Само манджа чушки с домати съм си правила, но прецених, че ако ям веднъж седмично (примерно) от нея без грамажи и простотии няма да надебелея Flutter

# 193

Барбароске, дай и твоето меню да кажат момичетата дали и къде грешим. Hug

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 00:18 от Chokita

# 194
Ами аз имам 5 хранения.... закуска от 2ри лист
                                          обяд от 2 лист
                                         след.закуска от 1 лист или 1/2 кис.мляко(0,1%) с 6 бадема
                                          вечеря лист2+1
                                         преди сън 1/2кис.мл +3 бадема
А на Оги подробно му ги описах и да,той казва...продължавай,на контролния преглед ще видим как върви.И тои се чуди откакво ще е така,препдолага от хипер функция на щитовидна,но аз от 1 година няам никакъв проблем с жлезата.
 Аз искам да попитам в 2ри лист имам за въглехидрат 480гр зелен фасул или 600гр губи.... това ми се струва огромно количество,някой има ли подобно???? ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт