Отговори
# 195
На първо четене мога да кажа да намалиш сиренето. А защо не ядеш ленено семе, трици? Оги не ги ли препоръчва вече?

# 196
На първо четене мога да кажа да намалиш сиренето. А защо не ядеш ленено семе, трици? Оги не ги ли препоръчва вече?

Ами не, не ми е казвал да ям такива неща. newsm78  За сиренето не ми е казвал че е проблем, а и на салатата рядко имам повече от 40гр веднъж на ден newsm78

Барбароска, и аз имам във втори лист 480гр броколи, тиквички, зелен фасул Peace

# 197
ами аз забелязвам 4е са ни еднакви листите,а разбрах 4е диетата е индивидуална,според кг за сваляне и според мускулната маса.Освен да см ес еднакви такива ooooh! Сиренето и при мен е по 40 гр(0,1 или козе)

# 198
ами аз забелязвам 4е са ни еднакви листите,а разбрах 4е диетата е индивидуална,според кг за сваляне и според мускулната маса.Освен да см ес еднакви такива ooooh! Сиренето и при мен е по 40 гр(0,1 или козе)

Писах ти лично съобщение. Peace

Относно мускулната маса мен няколко пъти ме пита да не съм спортистка.Много ми била висока мускулната маса.Затова и ми каза на обяд и вечеря от двата листа да ям.

# 199

един ден : хранения 1)1.ф тонус,30 гр пиле,4о сирене(козе),150 домат,80 чушка,6 маслини
                      2)100 гр праскова,30 пиле,3 бадема
                      3) 1 ф тонус,100 праскова,60 пиле,6 масл
                      4)300 домат,200 краставица,200 чушка,9 масл,150 извара
                      5) к мл,3 лешника

друг ден 1)200 праскова,60 пиле,6 маслини
                         2)1 ф тонус,30 пиле,40 сирене(козе)220 домат,6 бадема
                         3)100 праскова,2 ореха,30 месо
                         4)85 скариди,350 домат,200 краст,6 масл,1 орех,40 сирене,1ф тонус.
                         5)1/2 кис. мл,1 орех

# 200
хайдеее помощщщщ Simple Smile давайте съвет

# 201
   Момичета, а какви напитки пиете по време на режима?Аз мразя чай, кафето го намалих до два пъти дневно.Като отида на заведение и все трябва да пия вода или кафе.Вие какво си поръчвате?

# 202
 Peace И аз вода или кафе,ако мн ми е писнало от водата млякос нес.В повечето случаи е сухо омесмаслено и с 1 орех се надявам ,че няма проблем  Blush

# 203
Chokita Точно заради мускулната маса имаш повече блокове. Целта на режима е не да се сваля мускулна маса, а да се топят мазнините. Мен точно с това ме привлече режима. КОгато започнах да задържам тегло при стриктно спазване на режима, Оги смята нещо и каза, че съм започнала да свалям мускулна маса, което пък от своя страна означавало, че яденето ми е малко. Увеличихме го и нещата си тръгнаха.  И аз имам Ние и зоната, но там в рецптите има и картофи и ориз, които аз изключих от менюто си. За сметка на това наблагам на месото и зеленчуците. Прави си супи, гювечета, миш маш, риба. С дадените ти продукти от лист 1 и 2 могат да станат много хубави неща, стига да намериш време за приготвянето им.
barbaroska Не съм ти проверявала менюто с точност, но на пръв поглед да ти кажа, че ако ядеш необезмаслено сирене не трябва да ядеш мазнини. От Оги знам, че ежедневното приемане на млечни продукти забавя отслабването. Заменяй сиренето с яйце или риба тон.

За напитките е ясно,ч е остават вода и кафе и евентуално нещо с мляко. За съжаление е скучно, но пък тялото ни се отблагодарява, че не го товарим с боклуци.

# 204
hayasy , много ти благодаря за разясненията.  Hug Аз обаче не съм свалила и 100гр за тези десет дни.Не бързам да му звъня , понеже на см съм мръднала.Надявам се и на кг да се раздвижат нещата.Разкажи ми за теб моля те.Кога започна режима?Колко кг имаше да сваляш и кога започна да сваляш?За колко време си ги свалила?В началото ли ти беше този застой и Оги как разбра че сваляш мускулна маса като не сваляш кг?От см-рите ли?Ти на колко блока беше докато траеше несвалянето - моите са 11.Не мисля че е малко храната, та на къде ще ми я увеличи незная..

Извинявай за многото въпроси, но ми е интересно при вас които сте повече време на режима как са се случили нещата.Надявам се да имаш търпение да ми разясниш.

Момичета, къде сте?Не пишете хич!Аз тъкмо си закуских тостера с кашкавал и филе и 6 маслинки.Аз сирене ям рядко.Два пъти седмично, най-много три и то не на всяко ядене.Вчера например си сготвих задушени зеленчуци- зелен фасул, карфиол, бейби моркови и броколи.Купих си от Метро големи пакети да имам да си готвя когато ми се прияде.Слагам по една две шепи от всичко и бум във фурната.

Хайде, разпишете се и вие.Хубав ден ви желая Hug

РЕДАКЦИЯ:hayasy , видях че си писала, но ето ти първия месец си свалила 7кг, втория още 5.Аз не съм свалила и 100гр за 10 дни. ooooh!

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 09:47 от Chokita

# 205
Chokita мазнините не тежат, така че не се притеснявай, номера е см. да намаляват. Започнах режима преди почти 2 г. бях 66 кг. след раждането и мнооооооооого сланина. Трябваше да сваля 20 кг. е успях 16 да махна. След това започнах работа, малката расте и иска все повече внимание и нямам много време за готвене на всички по отделно, но все пак се контролирам и гледам да спазвам основните принципи на режима, чувствам се добре и не съм надебеляла. Сега съм решила да преборя и последните кг. Е, по-бавно ще стане, но това е поради липса на време и почти пълно обездвижване. От вкъщи в колата, на работа и обратно. Давам ти пресен пример - от 3 седмици гледам да се храня режимно, е, свалила съм 1,5 кг. само. Но дрехите ми висят. Бъди упорита и не се отказвай, ще успееш.

# 206
hayasy,да пренебрегват се мазнините,но когато в блока ти има само сирене.Т.е както аз имам 30гр месо+40 гр сирене,мазнините си остават.И да, почти на всяко хранене добавям сирене,защото имам резерви към месото и ограничение на яйцата........  newsm78 и то, друго не ми остава от протеините  Grinning .И продължавам да не мурдам наникъде! дрехите не ми висят,никак даже,направо съм  Shocked

# 207
 Embarassed Здравейте мили дами. Аз имам следния въпрос.Тъй като имам изготвена диета от О.Симеонов, но това беше преди да родя сега си имам едно страхотно момченце и много излишни кг..Та въпросът ми е? Мога ли да прилагам  диетата дота то кърмя.Благодаря предварително.

# 208
barbaroska сиренето, което ядеш обезмаслено ли е или е обикновено? Ако е обезмаслено и го комбинираш с някакъв друг протеин е ОК и си добавяш мазнините, но ако не е обезмаслено дори и в комбинация с друг протеин пак не трябва да ядеш мазнини. Все пак това са животински мазнини а не растителни. Не е задължително да ядеш цяло яйце, може само белтъка, яж риба тон има я в консерви в собствен сос и не са мазни. Вечер преди лягане ядеш ли? Сутрин вода пиеш ли? До 1 час след ставане закусваш ли?  Ако продължава все така обади се на Оги, може да не ти е изчислил правилно блоковете. А има и нещо друго, има един период, в който се възстановява загубена мускулна маса (особено ако е имало гладуване или неподходяща диета преди това и следствие нея си загубила мускулна маса и натрупала мазнини), та в общи линии може на кг. да не сваляш, но да отслабваш на см.
От кога беше на режима, че не ми се връща назад да чета пак.

# 209
hayasy,започвам да ти отговарят отзад-напред.На режима съм от 08.09 мисля,че достатъяно време за да мръдна ако не на кг,то поне на см.И точно там е проблема,само 2 см съм мръднала и то само на 1 място,което по-скоро ме навява на мисълта,че пурвоначалното ми мерене нещо има грешка.За режима,както казах спазвам го абсолютно правилно,проверено от Оги.Закусвам 30 мин след ставане,като преди това пия топла вода.Винаги сиренето ми е обезмаслено 0,1% или козе( по препоръки на огнян),пия вода по 2л. ,не добавям захар и тн.... С 1 хапка не съм прегрешавала.И да зжънях му,той беше изнендан и ме остави още 2 дни на режима.От тога(мин седмица-сряда) немога да го открия,за да знам все пак какво се случва.

Общи условия

Активация на акаунт