Отговори
# 315
Здравейте!Аз от доста време чета мненията ро тази тема и тъй като от доста време се опитвам да отслабна безуспешно реших,че ще отида при Огнян Симеонов да ми направи режим и днес бях при него всичко мина доста дабре и доста надъхващо, но като гледам тук във форума напоследък няма много позитивни мнемния за него и започвам  да се чудя дали ще има желания резултат.Иначе трябва да сваля около 12 килограма,което не е много малко,сега съм 66 и трябва да съм 53

# 316
Здравейте!Аз от доста време чета мненията ро тази тема и тъй като от доста време се опитвам да отслабна безуспешно реших,че ще отида при Огнян Симеонов да ми направи режим и днес бях при него всичко мина доста дабре и доста надъхващо, но като гледам тук във форума напоследък няма много позитивни мнемния за него и започвам  да се чудя дали ще има желания резултат.Иначе трябва да сваля около 12 килограма,което не е много малко,сега съм 66 и трябва да съм 53
Успех!

# 317

То от положителните мнения във форума ли зависи твоя успех във ослабването ти или от теб самата?
Ще се справиш... вярвай в това!

# 318
Благодаря  Simple Smile пък ще се опитам да бъда стриктна в режима, само че има един проблем - количеството храна,което е е дин блок е доста голямо сравнение с това ,което ям обикновено и се чудех дали мога да ги намаля малко.Но тогава всъщност ще се загуби ефекта,защото нали точно в това се състои този режим.НАпример за закуска пише че ако ям кисело мляко трябва да е една кофичка,което за мен е доста или пък 1блок кроставици 440гр ,240грдомати newsm78 Sad

# 319
Доктор или не Оги е помогнал на много хора. Вярно е, че това, което той предлага, нито е ново, нито уникално, но го поднася на клиентите си по начин, който ги кара да повярват в себе си, да не се притесняват, че са пълни и, за разлика от повечето доктори, не те кара да се чувстваш като най-голямото нищожество задето си дебел или имаш какъвто и да било друг проблем.

Ако не беше Оги и начина, по който той успя да ме мотивира, никога нямаше да успея да постигна това, което съм постигнала днес. Резултатите ми не се дължат единствено на неговия режим, но това, което той ми предаде като усещане, си го нося и до днес и то ми помага да продължа, когато изгубя мотивация.

Успех на всички нови! Със сигурност ще постигнете резултатите, които искате!  bouquet

# 320
Здравейте, отчет от мен. Шести ден на режима , 1 прегрешение - малко торта , дъщеря ми имаше рожден ден. Утре ще се качвам на кантарчето , да проверя какъв е резултата.

# 321
Аз заставам плътно зад Мария Василева!
МОМИЧЕТА, ПАЗЕТЕ ДИЕТАТА, СЛАБЕЙТЕ, ТОВА Е ВСЪЩНОСТ ЗОНАТА - прекрасна диета. НО тоя самозванец само знае да копира и дава готовата диета и ако беше спрял до тук щеше да е добре. ТОЙ се превъплъщава в ролята на ЛЕКАР и е НАВРЕДИЛ на мои БЛИЗКИ - писала съм. Така, че внимавайте!
ОСвен, че ще му дадете ПАРИ, които не си струва, рискувате ако започне да ви ЛЕКУВА за някоя ваша болежка да ви доведе до БОЛНИЦА.
МРЪСНИК! Ще направя всичко възможно да сезирам всички възможни органи и власти за некадърността му и САМОЗВАНИЕТО МУ! ОЩЕ си носим последствията от тоя ГЛУПАК!

Ако някой иска, ще му дам диетата ЗОНАТА, с примерни грамажи и храни и НЕ Е НУЖНО да ми плаща 60 лева!

# 322
Доктор или не Оги е помогнал на много хора. Вярно е, че това, което той предлага, нито е ново, нито уникално, но го поднася на клиентите си по начин, който ги кара да повярват в себе си, да не се притесняват, че са пълни и, за разлика от повечето доктори, не те кара да се чувстваш като най-голямото нищожество задето си дебел или имаш какъвто и да било друг проблем.

Ако не беше Оги и начина, по който той успя да ме мотивира, никога нямаше да успея да постигна това, което съм постигнала днес. Резултатите ми не се дължат единствено на неговия режим, но това, което той ми предаде като усещане, си го нося и до днес и то ми помага да продължа, когато изгубя мотивация.

Успех на всички нови! Със сигурност ще постигнете резултатите, които искате!  bouquet

Следващата му стъпка ще е да те поведе към леглото му - хахахахахах, поне такава му е тактиката!

# 323
sirenka... защо не си го направила досега?
С какво е навредил на твоите близки, сподели?

# 324
Бях дала линк, който иска може да прочете цялото мнение.

Цитат на: Мария Василева
Още една причина поне да уточнявате, че не е лекар, за да няма заблудени:
Цитат на: sirenka
От този форум чух за Симеонов и въодушевена от всичко написано информирах мои близки , мои колежки и приятелки за него - просто споделих какво съм прочела, показах им и на тях и всички се запалиха да го посетят. Дотук добре.  Няколко пъти ходих дори като придружител с тях в кабинета му. Заведох и леля си, която е диабетичка. Каза и да спре инсулина и няколко дни по-късно я вкарахме в болница, колабирайки. Казахме как сме спрели инсулина, при кого сме ходили и лекарят ми се накара страшно много. От там, с майка ми решихме да проучим този човек наистина ли е лекар, за какъвто ни се представи, защото ни каза, че е завършил в Гърция. Намерихме телефони на унуверситета и се оказа, че никога там не е учил човек с подобно име. Започнахме да му звъним и да го питаме какво да правим,  обяснихме състоянието на леля ми, и той, както беше учтив и страхотен и магнетичне изведнъж се озлоби и започна да ни заплашва да го оставим на мира, че щял да стъжни живота ни, без това имал проблеми и някакви такива. Казах му, че ще сезирам лекари, данъчни и той направо озверя - човека, когото виждах да се усмихва благо, да раздава съвети наляво и надясно така ми се нахвърли, бих казала никой никога досега не го е правил това с мен.  Аз се изумих как може толкова време да го почитам и да му вярвам, да изпратя толкова много мои близки, роднини, колежки, приятелки и изведнъж, когато наистина имахме нужда , да се държи по този абсурден начин.
......................
Съвсем логично някои отговориха: "но защо сте спрели инсулина". Ами спечелил им е доверието, вдъхнал им е увереност.. "Лекар", "диетолог"... Ще заведеш ли току-така болен близък при някой, на когото нямаш доверие?
А и популярен по медиите, но то и сердев беше много популярен по едно време...
.....
преди да ни "оглозгате", момичета помислете малко неутрално, проверете, питайте...

...

А дали е диетолог трябва да ви кажат тука: http://en.uoa.gr/

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 02:23 от Мария Василева

# 325
sirenka, аз за леглото му не съм веща. Хората, които ме помнят от времето, когато спазвах режима му, знаят какво съм постигнала не само като килограми, а и като положителни ефекти от този режим (който както казах преди, не е нов и не е нещо, което той е открил). Факт е, че ако преди почти 2 години не се бях запознала с Оги най-вероятно още щях да съм в 30 кг отгоре Wink

# 326
И аз проблем с леглото му не съм имала  Laughing
Както и да е.
Прочетох мнението на sirenka - вие сте го поствали и преди в нашите теми... тоест този пост не го чета за първи път..
ама странното е как все двечките по едно и също време пишете...  newsm78
Аз бях до тук с вас и вашите мнения.. плюйте наволя в темата колкото искате  Stop всеки си има глава на раменте, ако иска да ви се връзва.

# 327
  • София
И аз се записвам като диетуваща. Познавам диетата, защото я спазвах преди 2.5 години и то успешно. Познавам и Огнян Симеонов и съм изненадана, че тук много го плюят някои. Не знам, може да имат основания, аз имам добри впечатления от него.
Също така някой по-горе се оплака, че порциите били големи - направо ти завиждам, на мен са ми маааалки.
Днес ми е трети ден и понякога съм доста гладна. Не знам колко съм свалила, ще се тегля другата седмица.
Момичета вие по колко точки ядете и по колко сваляте на седмица? Спомням си предишния път с много мъки свалих 8кг за 10 седмици и Огнян ми казваше че трябвало по-бързо да ги сваля. Как е при вас положението?
Поздрав с измъчена от глад ръка  Stop
 Laughing

# 328
amor4e, ile  Hug
Може би ще мирясат ако кръстим темата Зоната, но не можем да пренебрегнем Симеонов. На всички малко или много е помогнал и повечето сме се запознали със Зоната благодарение на него. Намерил е начин човека - печели.
Колко много други печелят на наш гръб... ехеее направо пладнешки обири правят, но това е друга тема.
А що се отнася до факта дали е доктор или не Thinking, това може да се провери винаги - който го интересува. За съжаление има много други дипломирани "квалифицирани" доктори дето човек да го хване страх да ходи при тях.

А вие дами, които сте възмутени от въпросния господин, ако сте искали да предупредите бъдещи негови клиенти, мисля че вече го постигнахте и всеки ще има едно наум. Ако наистина той ви е навредил, трябва да предприемете мерки, но тук не е мястото за това. И нека поставим точка най-накрая.

Luna65, мисля че не трябва да гладуваш, нали това е целта - да не оставаш гладна и да раздвижиш метаболизма. Хапвай едно блокче като усетиш глад. И успех!

# 329
  • Бургас
От 2 години не съм влизала в темата и сега съм изумена - ми то на кокошарник се превърнала... Аз свалих 22 кг. за 6 месеца благодарение на този режим и Оги . Безкрайно съм му благодарна  Hug
За тези две години върнах половината килца в следствие нездравословния начин на живот и боклуците които поглъщам .Сега съм пак на стартова позиция , тук съм за да се подкрепяме и топим тлъстинки . Успех на всички диетуващи и стига сте си чесали езиците с човека...

Общи условия

Активация на акаунт