Отговори
# 465
 Joy Ве, така ме разсмя, че и аз щях да се задавя с филията си със сирене.

# 466
  bouquet
eeeeeeeee това е по-друго нещо, така де - да не се чувствам поне самотна, като съм сама   Hug

# 467
Добър ден! какво ще обядвате,девойки? Писна ми тая салата вече......

# 468
Направете си миш-маш или гювечета. Трябва да поровя из главата си за други идеи. Сега на прима виста това се сещам. Сещам се и за зеле с месо. Ако поровите из старите теми съм давала рецепти за тиквички с яйца, прясно мляко и сирене и същото и с печени чушки, може да си напълните тиквички с извара и яйце или чушки. Аз си готвя пълнени тиквички само с кайма, без ориз. Каймата разбира се е смляна от нетлъсто месо. Да не е купешка готова.

Някой питаш дали може мляко в кафето. Откакто съм на режима вече 2 г и нещо само така си пия кафето. Нищо фатално няма да стане от 100мл. прясно мляко. Разбира се захар не слага, нито подсладител. Ако имате още въпроси питайте, ще отговарям, когато имам време.

# 469
ммм.... салата май Wink направи си сандвич днес - за разнообразие, пък салатата остави за довечера.
Ама ти защо караш само на салата, мешай ги - например си свари/опържи 2 яйца + 150 гр домати, 150гр краставици, 1 филия хляб + 6 маслинки или лешници.

П.С. hayasy  е дала много добри примери, мерси за което. Hug

# 470
Ами работя в такъв офис, в който е малко неудобно да си нося готвено, да не кажа че абсолютно не става. А съм на салата защото това е най-лесно в заведението, в което хапвам-такова за бързо хранене.

# 471
Абе и аз съм в офис, ама съм сама в стая и в обедната почивка се заключвам и ям. В заведенията дано не подправят салатите предварително.

# 472
А ние сме 8 човека в стая , аз и само мъже и някак си не върви да разпъвам софри. Подправят ги салатите, ама не много... Какво да правиш, май нямам много избор. След обяд за закуска хапвам едно мляко на верея- 0,1 с плодове. малко е подсладено,ама.... Абе окъсала съм го от към стриктност.

# 473
Млякото с плодове не ти върши работа, защото ти идват въглехидратите в повече. Нямате ли някъде стая, в която да можете да хапнете. Във фирмата на мъжа ми са 15-20 човека в една стая, но в сградата на 2 ия етаж имат нещо като обособена кухня и ходят там да се хранят. Много е удобно имат и микровълнова, столове маси. От както се преместиха там, повечето си носят храна от вкъщи и се хранят там. Наоколо нямат нищо подходящо за купуване на храна.

# 474
тц. Имаме нещо,на което ако може да се каже кухня.... място за пушене е по-скоро. Има кафемашина и маса с 2 стола Simple Smile Ако всички го ползваме-абсурд. Ние сме към 60 човека. Обаче кой яде двойна зелена салата,а? Чак ми завидяха другите клиенти Simple Smile

# 475
Ве и според мен ядеш не колкото се полага по режима и най-вероятно затова не сваляш. Добре де, какво като сте толкова човека / и ние преди бяхме над 10 човека в една стая и избирах подходящ момент когато повечето ги няма/, скриваш се зад компютъра и си хапваш. Ако някой нещо ти каже - казваш, че си на диета и това ти е по режим и толкоз. Правиш го в името на добрата си фигура. Ако трябва излез да се поразходиш и си хапни на бързо сандвич направен от вкъщи - поне 1 седмица да видиш има ли резултат.
Аз днес нещо пак се отпуснах - изядох шоколада на сина си /той не обича много много шоколад и познайте кой има частта да се погрижи  Embarassed/. Ама добре поне че беше 1/2. После и на Пингуи-то му налетях, абе де що имаше сладко вкъщи го излапах, добре че нямаш много. И колкото повече ядах сладко, толкова повече ми се ядеше и не можех да се спра. Реших да хапна малко протеини да уравновеся положението - хапнах едно голямо парче кашкавал /не обезмаслен обаче/ и ....о, чудо! глада за сладко се махна. Та така за днес.
Приятна вечер!

# 476
Ами работя в такъв офис, в който е малко неудобно да си нося готвено, да не кажа че абсолютно не става. А съм на салата защото това е най-лесно в заведението, в което хапвам-такова за бързо хранене.
В този случай се яде кисело мляко

# 477
  • Сф
не яжте кисели млека от магазина, всички са боклуци!

# 478
че то, ако не от магазина от къде да ядем ... newsm78 
а иначе, момичета, открих начин да се потули глада - с шопинг  bowuu
Днеска например (понеже в петък следобед имам ОФФ от работа) обикалях по магазините и страшно ми се прияде чийзкейк! Rage  (Ама и тия гадни реклами на еднометрови сладоледи по улиците ...  smile3515 smile3515)
викам си "мадам, трябва да удържиш фронта" и бух в първия магазин за дрехи! Като по чудо намерих нещо да ми стане Crazy
/вече съм под 90 smile3521 / и то не какво да е - а една страхотна лятна рокля в черно и бяло - ама направо сууууууупеер  bowuu bowuu bowuu
и тутакси ми се отяде каквото и да било  Thinking  - та така ....
шопинг му е майката, еййй - па и докато обиколите магазините, и колко калории ще изгорите ...  Mr. Green
айде че довечера съм на нощно къпане   Heart Eyes
цунки

# 479
Кафенце, да не би любимия да се е завърнал вече ???
А на мен вече хич не ми се ходи по магазини, че или няма да мога да се напъхам в нищо или ако успея - няма да ми стои хубаво, та така.... чакам по-благоприятни кг за шопинг. Mr. Green
Ве, не си се отчела за днес ей!
Аз сега си правя тиквички на скара + сиренце.
Хайде приятен уикенд! Hug

Общи условия

Активация на акаунт