Отговори
# 450
здравейте, гърли!   bouquet
Как сме днес?
Аз нещо цял ден не мога да си намеря място, от жегата ли е от какво ли (в Кипър вече е адско лято) newsm78
то и кантарът не мърда,  badscale  може би и заради чийзкейка, който сгънах сутринта,   Banghead  ама не можах да се сдържа, ей и това си е!  Weary
Ама сега се заричам да съм по-упорита (то на пълен стомах ...   smile3505)
ve, стискам палци за скорошни резултати
Успех на всички ви
айде до скоро

# 451
ve лека - полека, ще мръднат /надолу де/, няма де да идат, само упоритост и воля!!!
arabsko kafe к'ъв е тоз чизкейк  Naughty Оххх, де го т'ва лято.... тука е егати студа - с палтото си ходя на работа  #Cussing out е, пекна слънчице вече де....
Аз днес съм сутринта на 1 филийка+40гр.сирене /всъщност почти всяка сутрин/, обяд пил.пържола с 2 ф.хляб и сл.закуска 1ф.хляб+30гр.шунка. За сега удържам фронта.
Хайде успешно диетуване и никакви криввания от режима! Hug

# 452
добро утро, момичета!  55 И честит Свети Петък!  smile3558 хайде на кафенце с млекценце Coffee (ама обезмаслено Wink) /засега такова невзрачно, докато се науча да поствам картинки  Crazy / Какво ново старо при вас?
Аз днеска си изпращам мъжа в чужбина за десетина дни и ми е малко криво Rolling Eyes - не че не се случва редовно (веднъж на два-три месеца стягам куфари Tired) ама все пак...! Пък и тази нощ нещо не можах да спя добре  1countingsheep все са ми в главата разни глупости (преместваме се в нов апартамент тия дни) и не беше най-точният момент за пътувания. Ама какво да отговоря на аргумента "трябва да работя". Като го погледна от добрата страна обаче, поне няма да има нужда да готвя и ще се съсредоточа в таблиците Naughty  Хайде стига с моите проблеми Stop
Sunsunny, като видя пустия му чийзкейк и ми омекват колената!  #Crazy  #Crazy  #Crazy много го обичам, лелее - душата си давам...  Ама си казвам "СТИГА"  smile3538
Муцета, пак ще мина да ви видя до довечера!
Усмихнат петък на всички - "поръсете" деня с положителни емоции
( Joy само храна ми е в главата еййй)
баааай  Hug

# 453
Добро утро и от мен! Пак съм с торбичката храна на работа.
arabsko kafe и аз другата седмица изпращам половинката в командировка, така че те разбирам! Hug Добре е че си видяла и хубавата страна на нещата!:) и забравяй за тоз чизкейк, знаеш колко е калоричен!
Аз откак съм на диета не гледам на храната като удоволствие от хапването на тази и онази вкуснотийка, а просто като на нещо необходимо, явно съм си препрограмирала мозъка и това ме спасява.
Хайде лек и успешен ден! Hug

# 454
Добро утро, момичета! Абе някои от нас са железни-други не сме  Blush. На мен нали ми дойде и какъв глад ме гонииии- не е истина просто. Досега се сдържах за шоколада, като ми се прияде сладко хапвам кисело мляко с мед, ама не вместо вечеря Sad. Днес обаче ще бъде труден и никак не режимен ден - Свети Константин и Елена е и има страшно много именици наоколо. Вече трети бонбон ме черпят-  сдържах се да ям, ама тук до мен има едно "Мерси".... трудно ееее
Иначе не знам дали сте видели в по-старите теми, като им се яде сладко на момичетата ядат извара с чисто какао и мед- даже си е по листите. И не знам доколко помага,ама казват че до някъде неутрализирало- след прегрешение като на arabsko kafe ядат протеин...

# 455
ехооо, как е хавата?!
Наминавам само телеграфно - да ви видя как сте! Спи ми се страшно "като на змей" Crazy
и смятам утре нищо /от хилядите единици багаж у дома/ да не пипна цял ден!  Stop
хуууубава нощ и оооооооооооооооще по-хубав уикенд  Hug

# 456
Добро утро девойки, как е настроението днес? Аз не свалям, но поне не съм качила грам след 15 дни без цигари и това си е УАУУУУ, като знам как качих 30 кг,след като спирах цигарите преди години. Днес съм на сандвич с яйце и малко сирене. и за закуска и за обяд,ама май няма време за друго. Лека седмица!

# 457
а здрастииии, сколасах и аз да отворя форума тия дни...  Whistling много почивни - много нещо, ама не че се оплаквам, де!  Flutter
... ама като съм сама у нас и нещо не ме свърта....
Да ви кажа аз как се изхитрих с хапването на работата - нося по 40 гр обезмаслен кашкавал или сирене (каквото има), завит във фолио, винаги имам бадеми или фъстъци в джобовете, а също и "нюнючести" (разбирай малки  Whistling) ябълки! И ям към 9.15-9.30! като "опъна софрата" тука в офиса и колегите ме майтапят, че съм щяла да храня гълъбите отвън с тези "големи" порции!  Laughing  Laughing
та така  -
да ви се похваля, че тука последните дни съм страшни стриктна  Party
но не ми личи, явно заради "прегрешенията"  Crazy Пък и още нямам навика да се меря със сантиметър - само на кантар...  Tired мързи ли ме - що ли...
хайде че то кога стана време за обяд.......  Grinning
и хубава режимна седмица, момичета
Докато се усетим и току виж дошло пак петък (много обичам мързеливи уикенди, да му се не знае)  
  bouquet
баааай

# 458
Хаиде привет и от мен! Hug
Аз мога само да кажа че пегреших... доста - бисквити, палачинки, пуканки...уфффф. #Cussing out Иначе миналия ден кантара ме зарадва - -6,8 кг за близо месец от което съм много доволна. Сега обаче не смея да се кача, поне да мине някой и друг ден стриктен. Трябва да ходя скоро на контролен при Оги, ама да видя кога ще ми се отвори възможност.
Днес съм на печена рибка. Иначе въртя само яйца, сирене, пил.месо, обезмаслен кашкавал и шунка, ама много сухо бе....
Я да ви пита за кафето с мляко, има ли определено количество и трябва ли да го съобразявам с нещо туи мляко или.... newsm78

Кафенце, разсмя ме с твоите колеги! Hug Ама и аз съм така, друг начин няма.
Ве ти от колко време си на таз диета, че задържаш сега ? И как 30 кг само от спиране на цигари, малееее.... аз значи направо да си се "радвам" на моите 8 след спирането. Ама какво се учудвам, аз моите си ги трупнах след раждането покрай кърменето, После стрес покрай връщането на работа + йо-йо ефект и.... сега трябва да се стопявам наполовина.

Айде успешен ден и до скоро! Hug
П.С. И бъдете стриктни, утре очаквам да се похвалите!

# 459
Може по малко мляко в кафето.. не пречи  Peace

Аз да ви питам - контролния преглед при Оги заплаща ли се вече и колко струва?

# 460
Аз съм на диетата от 11 май,ама нали и от тогава спрях цигарите отново.... затова предполагам ,че не свалям. Абе и да си призная, имам си и доста прегрешения. Ама от днес съм решила стриктнооооо. Идва лято,няма да треса сланиини де.  Crossing Arms

# 461
Здравейте и от мен, аз ходих при Оги на 11 май и тогава ми каза, че контролният преглед се заплаща 20 лв.
Хубава седмица пожелавам на всички!    bouquet  bouquet  bouquet

# 462
ехооооооооо,  Twisted Evil
пак сте се изпокрили да ядете чийзкейк без мене  Crossing Arms
Я, ма ха!
Я веднага тука на фронта....

# 463
Ето ме Simple Smile
Стига с тия чизкейкове ей Wink
За сега съм стриктна. Само пиенето на вода ми се отдава по-трудничко.
Днес съм на сандвич с шунка и кашкавал, довечера яйца най-вероятно с тараторче, ммм.... Simple Smile

# 464
Никой не се е скрил,аз просто се давя със зелената салата от обяд Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт