Отговори
# 570
  • София
Здравей, Пит!
Целта на детоксикацията за мен не е отслабване-за това си имам хранителен режим. Идеята ми е евентуално да се осовободя от т.н. шлаки в организма, тъй като приемам различни лекарства, имам разнообразни алергиии и си мислех, че това ще бъде от полза за лечението на тези алергии. Ако е удобно, би ли ми писала на лични или тук, както предпочиташ, къде правихте тези процедури и на каква цена. Аз бих желала да направя поне една процедура с уреда преди да реша дали да си го закупя. Благодаря ти предварително.
Аз преди малко питах Огнян за сиренето и кашкавала и той ме посъветва ако не са нискомаслени да ги ям по-рядко. Толкова за сега. Очаквам и другите да се включат, при това с добри новини.

# 571
Здравейте момичета! Нямаше ме два-три дни и вие чудеса сте направили с кантара! Само май аз несериозната се оказах, все още не съм отишла при О. Симеонов. Тази седмица ще направя всичко възможно да отделя време и да ида.
Sesil, Merian64, разкажете още подобности около вашите диетки. Не че малко съм прочела по темата, но все пак... Simple Smile))
Оле, как ми прозвуча - да свалиш 6 кг. на месец... Това и в най-смелите си мечти не мога да си представя. Така се надъхвам от вас, че не мога да се позная! Simple Smile  От друга страна - като чета за какви количества храна ми говорите... Не знам какво да мисля! Аз ако ям по три пълнозърнести филии за закуска - вярвайте ми ще се търкалям! Simple Smile) Диетата не знам какъв успех ще има при мен! Това разбира се в кръга на шегата! Ще ви чакам да пишете! Успех за сега!

# 572
  • София
Здравей, rabache!
Хайде включвай се в отбора, заповаядай при нас!
Наистина, количеството, което се яде е доста, но мазнините и калоричните храни са сведени до минимум или по-точно до точно определени количества, за да съответстват на въглехидратите и белтъчините. Нали знаеш, че при всяко хранене трябва да де приемат еднакво съотношение от белтъчини, въглехидрати и мазнини.
Аз още приди да отида при Огнян Симеонов бях чела за режима и две седмици се пробвах, не зная доколко успешно, но бях свалила малко. И сега продължавав, но мнооого бавно. Мисля че резултатът при мен е минус 1 кг за седмица, а според неговите изчисления трябваше да е 1.5 кг. Но в интерес на истината трябва да си призная, че се случва да хапна нещо, което ме изкушава. След това обаче се опитвам да оправя нещата като добавя съответните липсващи елементи от тройката. Примерно ако съм хапнала някакъв плод си взимам месце и лешници или сиренце (при сиренето и кашкавала не се добавят лешници). Това е.

# 573
Добро утро, момичета тъй като не мога да се свържа с Оги от една седмица да питам вас. Какво ще кажете за тази прословута елда, можем ли да я включим в дневното меню newsm78, че много върви на салатка  Embarassed

# 574
  • София
Здравей, mi4ona81, не мога да кажа нищо за елдата, не съм яла токова чудо, но за Оги искам да те посъветвам да го търсиш на мобилния и да опитваш повече пъти, понеже когато има пациенти не може да говори.

# 575
  • Бургас
Добро утро, момичета тъй като не мога да се свържа с Оги от една седмица да питам вас. Какво ще кажете за тази прословута елда, можем ли да я включим в дневното меню newsm78, че много върви на салатка  Embarassed

Пробвай и по скайпа. Пиши му по-късно и към 12 -01 може да ти отговори  Peace

# 576
  • София
Здравейте момичета!
Прочетох в няколко форума, че има ефект режима на д-р Огнянов.
Днес му писах в скайп, но сигурно ще ми отговори по - късно.
Кажете, добре ли е да се отиде на място при него или и по скайп ще свърши работа.
Кажете, в какво точно се състои режима - смятам, че той би трябвало да е индивидуален за всеки, но поне ориентировъчно...

Благодаря Ви предварително.

Надявам се скоро и аз да стана една от Вас - все пак имам бая за сваляне около 25 кг.  Embarassed

# 577
  • София
Здравей, marykerry! Добре дошла при нас.
С теб сме сестрички-и аз имам да свалям 25 килца, но вече 3 от тях отлетяха в небитието!
Бих те посъветвала да отидеш лично при Огнян. Успех!

# 578
Добро утро, момичета хайде от днес съм събрала нужната смелост, и започвам с диетката, че ме чакат някакви си 23-25 кг. Желая ви една спокойна и хубава неделя.  bouquet

# 579
  • София
Здравей, mi4ona81!
Успех с диетката! И се смени аватара, че колата е забранена. Simple Smile

# 580
Здравей, mi4ona81!
Успех с диетката! И се смени аватара, че колата е забранена. Simple Smile

A без кола не мога, дет се вика без сладко мога ама без кола не Mr. Green.
И днес мина, ама щото деня беше много натоварен, да му мисля утре Embarassed.
Хайде леко диетуване, и лека нощ............Simple Smile))))))

# 581
  • София
А, не mi4ona81, не може така!
Започни с диетична кола тогава. В противен случай няма смисъл. На всяка чаша кола ще трябва да взимаш огромно количество месо или други белтъчини.

# 582
zdraveite na vsi4ki .imam edin konkreten vapros i mnogo shte se radvam ako mi otgovorite.tarsq telefon ili adres na nqkoi dietolog ot burgas.nqkoi ako znae da mi pishe na losha_kaka_83@abv.bg.blagodarq predvaritelno

# 583
Здравейте   bouquet
Аз бях при диетолога Симеонов през лятото и за около 1 месец и половина свалих 6 кг  Peace  След което прекъснах диетата и в момента съм на 90-дневната диета . Въпросът ми е следния - Ако реша да започна диетата на Симеонов отново трябва ли да променям грамажите на храните с оглед на това , че вече съм с 10 кг по-слаба ? При вас как е ?
 Много ще съм благодарна на отговор , тъй като с него не мога да се свържа  Rolling Eyes

# 584
vodka_s_led,
аз бих постъпила така - продължавам същата диета и ако се чувствам сита и продължавам да свалям, значи всичко е ок.
Ако ли не - добавяш още един-два блока.

Общи условия

Активация на акаунт