Измислете дати,за да пусна друга анкета с датите...
Сега гледам, че един от препоръчаните е точно тяхната психоложка, която излезе в болнични по майчинство.
Даже превоз да няма- със влака ще дойда сама с бебка, и без това имаме някакви безплатни билети май.
И пеша бих тръгнала към любимия си град.
и извинявай още веднъж за отнетото време, ще се реванширам на националната среща с по едно и за сега и за декември, помня колко ми помогна

Имала съм една бъбречна криза преди доста години, надявам се да ми се размине, че се пият много силни антибиотици и не ми се ще така нелепо да си прецакам кърменето.
Ще почакам до по-късно да видя дали ще се усили и ако да, ще тичам при джи пи-то да ме прави нещо. Просто сме сами с малчо и няма как да сбера помощници, моята мама е в болница, татко не може сам да се оправи с бебока, а нашия тати е по работа..... Оффф, оплаках ви се, извинете!
И аз действам така с племенницата ми - като се удари нещо и се чуди дали да се разреве, почвам да оглеждам масата например, ако там се е ударила и да викам "Ама нищо й няма, не успя да я счупиш!" и тя почва да зяпа и забравя да реве
Та твоята тактика "По-силно реви!" много ми допадна
А и с ходенето на градинка... Предполагам, че е здравичко детето, просто се тръшка за внимание. Дано скоро отмине и всички спите спокойно!
(най-вече ти, майчице притеснителна
)
Ей, децата какво ли не измислят!

Ти да се оправяш бързо и пак навън да се мотаем с бебоците ;000 А колко ли ще ги "души душата" и тях като решим да имаме и второ детенце живот и здраве, ама ще го израстат дечицата, няма страшно 
отдавна не е била така,сигурно е от времето то и аз съм една бавнаааааааа.
Да не е от времето?
Ако някой познат надникне в количката да я види,той си слага двете ръчички и не позволява.. Препоръчани теми