Нужни и ненужни покупки за бебето - моят опит (3)

• 254 167
  • 1 923
  •   1
Отговори
# 1 095
Всяко дете е различно - някои не седят мирни, други не обичат да ги връзват с коланите на столчето, на трети пък им е удобно и им харесва. Всичко си е до дете....

# 1 096
и ние не можехме да седим в столчето, но като я оставих гладна да видиш сега като го види как иска сама да сяда в него,
И на мен ми даваха подобни съвети за кърменето, за храненето после. Единственото, което постигах беше изнервено и гладно дете, плачеше и стоеше гладно по 1-2 дни.
Не, благодаря, подобни възпитателни способи не са нито за мен, нито за моето дете.
Има много инатливи деца, които не се пречупват със силови методи, при тях трябва да изчакаш самО да реши да направи крачката.

# 1 097
  • София
мерси мили момичета за съветите както се досещате почти всичко съм купила на малкия. И съм в чуденка май ме разубедихте за скъпия шезлонг на Фишър прайс ,като го гледам колко е шугав съмнявам се да седи много на него ,а докато стане голям за столче ........ .
за сега съм се спряла на това http://www.hippoland.net/lorelli-toys-shezlong-chill-out   но мн се притеснявам да не си удря ръчичките и на това http://www.hippoland.net/lorelli-toys-aktivna-gimnastika-zhiraf  заради интересната форма предполагам може и в кошарка да се слага .
лошото е че във Варна ги няма особено шезлонга ,обадих се на по големите магазини ,мн ми е трудно да купя без да пробвам и да пипам материя .Ако някой друг се сеща за друго харчене на паричките ще се радвам да сподели .

Активната гимнастика е интересна. Шезлонга обаче е фиксиран и не може да се люлее Peace, предишния на Мони/ фишерпрайс е със същата форма но може да се люлее с крак примерно Mr. Green

# 1 098
  • Щастлива мама на 3 слънца
мерси мили момичета за съветите както се досещате почти всичко съм купила на малкия. И съм в чуденка май ме разубедихте за скъпия шезлонг на Фишър прайс ,като го гледам колко е шугав съмнявам се да седи много на него ,а докато стане голям за столче ........ .
за сега съм се спряла на това http://www.hippoland.net/lorelli-toys-shezlong-chill-out   но мн се притеснявам да не си удря ръчичките и на това http://www.hippoland.net/lorelli-toys-aktivna-gimnastika-zhiraf  заради интересната форма предполагам може и в кошарка да се слага .
лошото е че във Варна ги няма особено шезлонга ,обадих се на по големите магазини ,мн ми е трудно да купя без да пробвам и да пипам материя .Ако някой друг се сеща за друго харчене на паричките ще се радвам да сподели .

Активната гимнастика е интересна. Шезлонга обаче е фиксиран и не може да се люлее Peace, предишния на Мони/ фишерпрайс е със същата форма но може да се люлее с крак примерно Mr. Green

оле верно кой беше на мони, как се заблудих, мерси мила

# 1 099
Стола го ползвахме много малко, но въпреки това ми беше удобен. Но ние сме с ниска маса и диван.

# 1 100
А със 150 лв. може и инхалатор да се купи, незаменима вещ, когато имаш деца.

# 1 101
  • UK
Столът ми е дървен, без табла, само с преграда, да не може да падне и меки възглавници, без колани. Сяда на масата с нас от захранването, няма как да му хрумне да слиза и да се разхожда, докато се храним, ядем заедно всички и никой не се разхожда. Сега преградата е свалена и се качва и сяда сам. "Расте" с детето, височината на седалката и степенката се фиксират според ръста на детето, може да се ползва поне до 4-5-6-7 години. Имам още един, който чака бебето. Всеки да си има място на масата. Една от най-успешните ми покупки е, търсих го 6 месеца по сайтовете за втора ръка, двата взех за 30 лв.
изабранила съм и на двете баби да я гонят с лъжицата, племенника ми го отгледаха така, сега е на 4 години и още го гонят с чинията
Моите племенници са същите, бях решила още от раждането, че компромис с тези неща няма да правя.

# 1 102
dejie, заинтригува ме. Може ли снимка на столчето?
Столът на моята дама е Чико Поли. Купихме го от Амазон. Удобен е и на двете ни. Моя братовчедка ми даде по-рано столче за хранене от най-простите. Ужасно неудобен и нефункционален. Сега съм го паркирала в гардеробната, а лятото го ползвах, когато Мис се хранеше навън.

# 1 103
  • UK
Шушулче, столът е точно този тип модел:
https://www.google.bg/search?q=alpha+hauck&client=firefox-a& … bih=436&dpr=1
Само, че сега е Хаук и доста скъп, а преди 6-7 години тук във форума беше много популярен моделът на ТСМ, не от ПДЧ, а от масив, моят е такъв. Разгледай схемите да видиш как се регулира седалката. Изключително съм доволна и горда от покупката, бях изровила някакви стари теми от тук със съфорумки, които го бяха купили и бях разпратила ЛС дали някой не го продава.  Mr. Green   
Сега за този на Хаук, обаче, нещо не чувам добри отзиви, откъм здравина. 

# 1 104
  • София
Сега за този на Хаук, обаче, нещо не чувам добри отзиви, откъм здравина. 

нормално да не са здрави, иначе как ще идеш пак да си купиш такъв, връзват си производството, като всичко останало  Peace

# 1 105
бях изровила някакви стари теми от тук със съфорумки, които го бяха купили и бях разпратила ЛС дали някой не го продава.  Mr. Green   
Mr. Green
Мн находчиво Whistling.

# 1 106
нямам време да търся - какво ви е мнението за музикалните играчки, които се въртят и се слагат на кошарките? И всички ли могат да се закрепват на различни кошарки- имам предвид сгъваемите? каква е нормалната цена за такава играчка? Загледала съм се  в някакви намалени във амазона на фишер newsm78

# 1 107
  • София
Нашата е такава

Подарък е и  не знам каква  е цената. Малката допреди месец не проявяваше никакъв интерес към нея, сега отвреме на врем се заглежда в нея. Супер нестабилна ми се вижда и както малката е започнала да дърпа и пипа, имам чувството,че тези сглобяеми части могат да се разпаднат. Иначе резбата може да се регулира и на този модел конкретно , може да стане на всякакошара

# 1 108
За кошарите се закрепват с щипки. Много добра инвестиция се оказа при нас. На Babymoov

Без батерии, навива се. После дълго си игра с играчките, които се свалят.

# 1 109
И при моето дете това се оказа добра инвестиция Peace
Стол за хранене,както и по-напред съм писала не ни беше нужен-нямаше кой да седи в него ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт