Нужни и ненужни покупки за бебето - моят опит (3)

• 254 660
  • 1 923
  •   1
Отговори
# 270
  • София
За мен беше- "баба"  Laughing Апартамента ни позволяваше свободно придвижване, това също е важно.

# 271
Мами, аз раждам съвсем скоро и се чудех дали за самото начало ще ми трябва шезлонг? Препоръчайте ми някой модел, моля. Също така се оглеждам и за овлажнител за въздух, че влажността в нас е 20%.
Леко раждане на всички!  Hug

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 14:11 от happy cveti

# 272
  • София
ами може и изобщо да не ви потрябва шезлонг, аз нашият от първият ден го ползвах, имаше си пълно легнало, детет оси изкарваше вътре доста време.

# 273
Angel_Dust, ще ми трябва, защото през деня ще я разнасям с мен в апартамента, няма да мога да я оставям на леглото. Просто не се сещам в какво друго може. Не искам в зимния кош на количката, защото като готвя ще поема от миризмата на манджата. Simple Smile Та затова мисля, че ще имам нужда.
Дайте идея за хубав, вибриращ до 150лв. Simple Smile Мерси   newsm03

ами може и изобщо да не ви потрябва шезлонг, аз нашият от първият ден го ползвах, имаше си пълно легнало, детет оси изкарваше вътре доста време.

# 274
  • София
винаги има вероятността да не се хареса на бебето Wink

# 275
може да ползваш кошницата за кола в началото или кошарката за спане, ако е по-мобилна.. аз не съм ползвала шезлонг изобщо.. така и не ми потрябва - винаги имаше по-удобен вариант от него!
Wink

# 276
  • София
e то ако ще е кошницата за кола...по-добре коша за новородено, но да, при готвене ще се омирисва...друг е въпроса, дали ще е гот бебето да се омирисва...на него де.... може би по-добре бебефон си вземи и  готви докато спи.

# 277
Другият вариант е мощен абсорбатор. Така никой няма да се омирисва на манджорляци.
Шезлонгът е добра покупка. Аз лично към днешна дата бих купила някой, който се трансформира в столче за по-голямо дете.

# 278
  • София
да, абсорбатора си е полезна вещ, но пък не много деца, ще могат да сят на звука на мощният абсорбатор, до тях Wink

# 279
Вярно е, ако бебето е с колики може шумът от абсорбатора да е "бял шум". Иначе - да, готвенето е по-добре да бъде, когато бебето спи и да се следи с бебефон.

# 280
  • София
И аз съм доволна от шезлонга. Навсякъде си го носиш с теб. Дори го ползвах като столче за хранене почти до годинка.

# 281
  • Berlin
Нашият шезлонг се ползва чак към 3ти месец може би. Преди това лежеше в повивалника на дивана, но пък аз не съм готвила и др. неща, а си бях плътно до него.

# 282
Аз също съм решила да взема шезлонг. Предишния път не ползвах и возех бебето вътре в количка. Имахме две колички и не се е налагало постоянно да мия гуми, но си неудобно да се разкарва от стая в стая. А колкото до кошницата за кола- някакси не мога да възприема идеята бебето да стои в нея и извън колата. Със сина ми въобще не я и сваляхме и мъжът ми всеки ден си я караше и връщаше от работа, макар че първите 4-5 месеца сме возили детето в колата само за консултация, тоест веднъж месечно.

Кошът за новородено на количката също е добър вариант, не се бях сещала. На предишните колички нямахме такъв, но за това бебе може и да го ползвам.

# 283
И аз в момента съм на тема шезлонг или люлка. Има толкова много модели, че да ти се завие свят. Simple Smile Не съм предполагала, че ще стоя в дилема какъв модел шезлонг или люлка да взема. В момента мисля, че клоня към ето такъв вид: http://www.amazon.de/Fisher-Price-T4145-0-Wunderwelt-Schaukelsit … 541053&sr=8-2

Има легнало положение за новородено и може да се ползва до 18 кг. Може да се застопорява или да се ползва като люлеещ се стол. Ако някой има такъв ще се радвам да сподели мнение. Аз четох доста позитивни мнения, но и няколко негативни.

# 284
Мами, не писах, че бях 2-3 часа на тонове защото бебка беше с 200 пулс, сега сме добре.
Angel_Dust , така е но без да пробвам няма как да видя дали ще  й хареса или не. За съжаление нямам познати около мен, които могат да ми дадат шезлонг за тест. Иначе абсорбатор имам, но според мен пак намирисва,ама с тоя моя кучешки нос... спорна работаMinaaa този е много сладък има ли вибрация?  Относно коша за кола, казаха ми че повече  от 2 часа не трябва да седи в него. Не знам дали важи същото за шезлонга с пълно легнало положение.
Някой да препоръча овлажнител за въздух?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт