Нужни и ненужни покупки за бебето - моят опит (3)

• 254 585
  • 1 923
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Моите до годинка близо се возиха с гръб към движението. От 7-8 месечна възраст се спукаха от рев ooooh! Щом ги преместих в другите столчета, с лице към пътя - пътуването никога не ми е създавало проблем Peace
Много са хубави дискутираните столчета, ама цените са ooooh!

# 406
ИрПуц - не са твои думи, на Iventse са Wink

А, аз си държа на това мнение. И писах, че Britax/Rцmer са едни от най-добрите Simple Smile
Никого на задължавам.
Всеки може да прочете и да реши.

И на Моника й ставаше лошо като се возеше назад.
Иначе аз я гледам в огледалото (имам си специално такова)  Peace

# 407
  • София
е Britax/Römer  Simple Smile кое е бритакс и кое рьомер  Simple Smile(помня ги преди като бяха отделно, в европа имаше рьомер в щатите  и англия бритакс, моделите които са с гръб към движението на по-големите деца  си бяха бритакс hahaha Crazy Laughing)

Както и да е, има тестове всеки може да си ги разгледа Wink

# 408
ИрПуц - не са твои думи, на Iventse са Wink

А, аз си държа на това мнение. И писах, че Britax/Rцmer са едни от най-добрите Simple Smile

И то не заради търговската марка, нали така?  Laughing

Ева, всъщност столчетата, за които говоря аз, са двупосочни - кеф ти с гръб, кеф ти с лице към движението. Моето хлапе още е малко и не протестира, ще видим как ще е като порасне.

# 409
е Britax/Rцmer  Simple Smile кое е бритакс и кое рьомер  Simple Smile(помня ги преди като бяха отделно, в европа имаше рьомер в щатите  и англия бритакс, моделите които са с гръб към движението на по-големите деца  си бяха бритакс hahaha Crazy Laughing)

Както и да е, има тестове всеки може да си ги разгледа Wink

Да, сега са една фирма.
Бритакс са по-скоро представени при тези с по повече от една група, а за Rцmer  останаха "чистите" групи.
Аз че съм фен на немското е ясно Simple Smile, но като купувах миналата година от тук навсякъде ми казаха, че изобщо няма сравнение между тях и другите европейски марки. И френските автомобилни производители си правят тестоветe с тях дори.

Айде спирам, че станах досадна. Извинете за офф-а Simple Smile

# 410
  • София

Ева, всъщност столчетата, за които говоря аз, са двупосочни - кеф ти с гръб, кеф ти с лице към движението.
Не знаех, че има такива.

# 411
  • Добрич
Тая тема яко се оспами. Първо с шезлонгите, сега и със столовете. Не разбрах сега, нужни или ненужни се оказаха покупките ви.  Thinking

# 412
  • София
Iventse - да, това което беше Ромер наистина са си едни от най-добрите на пазара, но Бритакс -Ромер вече не е само Рьомер Wink Иначе на мен ми е интересно като инфо всичко по темата Simple Smile

marley__ - за 70 страници изписахме нужни и ненужни покупки.... пък нови хора не се включват да кажат за техните...но все пак - извинения Simple Smile

# 413
  • София
 Според мен темата не се е оспамила, поне не много  Laughing  В спора се ражда истината. marley__ , при толкова много доводи за и против, мисля че е ясно, че всичко е индивидуално, според предпочитанията на родителите и на децата им  Mr. Green

# 414
marley, за столчетата въпросът е повече от риторичен предполагам Simple Smile
Те не са нужни, те са задължителни ако возиш с кола детето.

Ние имахме и шезлонг. И той ми беше полезен.

Angel_Dust, да и на мен ми е интересна темата, виж колко нови неща има.
Ето вече има изофикс във всички категории.  Peace

# 415

Ева, всъщност столчетата, за които говоря аз, са двупосочни - кеф ти с гръб, кеф ти с лице към движението.
Не знаех, че има такива.

Има, да, нашето е такова.  Peace

# 416

Не знаех, че има такива.

Има, да, нашето е такова.  Peace

И нашето е такова, води се 0-18кг. Пише, че след 9кг може бебето да се вози с лице към движението, но аз още си го возя в обратна посока, така ми е по-спокойно.

# 417
И нашето столче може да се слага и по двата начина,макар,че пише да се слага с гръб към движението

# 418
  • София
стандартните 0-18 кг си се слагат с гръб до 9 кг и после с лице се обръщат.
Това за което говори Пуци обаче аз все пак разбирам, че е от малкото, който до 4(или6 според модела) може да е само с гръб  към движението при желание, но все пак има и опцията да е  и с лице към движението.

Иначе ако става за въпрос аз и кошници монтирани с лице към движението съм виждала, хората могат да са много находчиви принципно....но ако стола е направен само с гръб да е, (или е кошница) това вече си става опасно за детето.

# 419
На мен най-полезна вещ (поне за момента) се оказа шезлонга! Не мислех да купувам, но ми подариха и бебо денем стои в него. Незнам като прасне къде ще го слагам. Без количка не може, затова и за нея гласувах. Също въртележката за леглото ми помага да му отвлича вниманието докато свърша нещо набързо и люлката, защото имам двор и го изкарвам да се люшка на въздух  Wink

Общи условия

Активация на акаунт