Нужни и ненужни покупки за бебето - моят опит (3)

• 254 297
  • 1 923
  •   1
Отговори
# 885
Мон,и моят син все още не обръща внимание на музикалната си играчка на кошарата.Надявам се като мине още време да почне да се заглежда по нея.Засега май само аз й се радвам и си правя майтап,че докато почне той да се впечатлява от нея,аз ще съм й изхабила батериите. Laughing

# 886
  • Плевен
Музикалната му играчка трябваше в началото,някой път заспиваше на нея.През другото време я гледаше.Сега е счупена и наядена от първите му зъбки  CrazyДо 4 месец я ползваше,после започна да я докача като е седнал на креватчето си и съответно я наяде.

# 887
Кошара за игра нямам, имам само дървена, точно се чудех дали ще има смисъл или ще е поредната непотребна вещ из къщи ...

Ако имаш място и излишни парички-защо не!?Може пък да играе в нея,макар че не виждам причина това да става и в дървената,но доста майки предпочитат мястото за спане да си остане само такова PeaceВариант е и да си играе на земята и донякъде по-добре за детето,но всичко е въпрос на гледна точка и разбирания Wink

# 888
  • София
Много ценна вещ се оказа слинга. малката е доста  ревлива и иска само на ръце. като спеше повече през деня и излизахме с количката, сега без друг човек  не мога да излезна ( единият бута количката , другият я носи  Tired) Със слинга си реших проблема , просто не излизам с количката, освен това мога да си върша вкъщи и другата работа. Единствено не се отразява добре на кръста ми   Grinning

# 889
  • София
И до сега нося малкия в слинг, никога не съм имала проблеми с кръста. Най-вероятно не го слагаш правилно  newsm78

# 890
  • където мечтите се сбъдват
На мен слинга ми тежеше,когато имах излишни килограми.Сега,обаче съм ги свалила и не ми тежи изобщо,въпреки,че малката е вече 8 кг.Слинга е страшно удобно и полезно нещо  Peace

# 891
  • София
Болките са по скоро ,от преди това , професионално изкривяване и сега малката като е постоянно на ръце ,  допълнително го натоварвам. Болката не е точно в кръста , а в областта на лявата лопатка, вечер особено много боли , т.к малката  я храня винаги отляво ( на АМ е ) и когато не е в слинга я нося отяво . Като сложа малката в слинга , болката пак си я има  Tired. Предполагам , че става въпрос за плексит , трябва да намеря време за ортопед

# 892
Музикалната въртележка за кошарата се оказа една от най-ненужните покупки за дъщеря ми, не я отразява изобщо, въпреки че взех достатъчно хубава, скъпа  Twisted Evil и с много приятна мелодия.

Кошара за игра нямам, имам само дървена, точно се чудех дали ще има смисъл или ще е поредната непотребна вещ из къщи ...

Муз. въртележка зазпочна да се тачи у нас след 3-4м. Та до към годинка и малко. Сваляха й се играчките и беше голяма забава Grinning .

# 893
  • Варна
При нас въртележката така и не беше удостоена с каквото и да е внимание, добре че не бяхме купили много скъпа.

# 894
  • София
При моите деца беше същото. А имахме няколко варианта  Wink

# 895
  • на последния етаж
Дъщеря ми много се радваше на музикалната въртележка, синът ми - не й обръщаше никакво внимание.  Simple Smile

# 896
искам да ви попитам дали сте ползвали чувалчета за спане, нещо не мога да си представя как и защо се използва това нещо и удобно ли е? Видях и по плътни варианти и по тънки- от памучно трико.

Вторият ми въпрос е може ли да се преварява вода в електрическа кана или няма да заври както е необходимо? Не съм ползвала и нямам представа, ама постоянно да преварявам на котлона ми се струва по - неудобно newsm78

# 897
искам да ви попитам дали сте ползвали чувалчета за спане, нещо не мога да си представя как и защо се използва това нещо и удобно ли е? Видях и по плътни варианти и по тънки- от памучно трико.

Вторият ми въпрос е може ли да се преварява вода в електрическа кана или няма да заври както е необходимо? Не съм ползвала и нямам представа, ама постоянно да преварявам на котлона ми се струва по - неудобно newsm78
Не съм и с двете деца. Супер са ми неудобни - постоянно се увиват в тях и не могат да се завъртят спокойно - пробвала съм и с двамата - тц не ги кефи Simple Smile Но така или иначе си спят до мен и ги завивам с моите завивки (баткото до 4г., малката.. още поне 2-3 г. предполагам Simple Smile ).

Но знам, че има майки за които е много удобно - предполагам с по-кротко спящи деца Simple Smile

Вода не съм преварявала. Някои ползват кани за тази цел, да  Peace

# 898
  • София
Чувалче имам, но не съм го ползвала още,т.к  е зимно. Водата я преварявам само в каната, много по бързо е, ние сме на АМ и преварявам на всеки 3-4 часа

# 899
  • София
Със сина ми използвах чувалчета, зимно с дълги ръкави и такова без ръкави. Удобни му бяха, спеше спокойно. Не му пречеха сутрин да е прав в леглото и да подскача Simple Smile
Вода преварявах в кана, но преварявах малко време. След това минах на изворна на Девин.

Общи условия

Активация на акаунт