Нужни и ненужни покупки за бебето - моят опит (3)

• 254 455
  • 1 923
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Не използвам:
Термометър - не показваше изобщо точно, повече от 32 градуса не се качи Crazy
Кенгуру - ужасно неудобно за поставяне и изваждане на бебето. Вярно, че късно го купих, малкият беше на почти 4 месеца, но така или иначе се оказа ненужно.
Залъгалки N на брой - не употребява.
Полезни:
Количка, естествено Simple Smile
Шезлонг - отначало не го харесваше, сега обаче прекарва много време в него.
Стерилизатор за МВ;
Помпа за кърма.

# 541
+1 за помпата за кърма, много полезна вещ   Flutter

# 542
  • на последния етаж
За мен и двата пъти абсолютно ненужна. Така си стои чисто нова...  Mr. Green

# 543
За мен и двата пъти абсолютно ненужна. Така си стои чисто нова...  Mr. Green
И аз не ползвах с баткото изобщо. Сучеше нон стоп денонощно...
Но беба е друга бира... 10 месеца се цедя вече  Rolling Eyes И ако нямах такъв дълъг стаж, и не ми беше второ дете, може би изобщо нямаше да мога да го направя ...  Rolling Eyes

# 544
Като цяло всичко си зависи от детето. С моя буен ерген, който даже и с фиксирана на спирачки количка се преобърна със все количката, ми бяха трудни за ползване и шезлонг и стол за хранене.  Само стола за кола му беше приятен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 545
Абсолютно ненужни ми бяха бънджито и проходилката,които ми бяха подаръци в интерес на истината.

Най полезни са ми:
Стерелизатора
Шезлонга
Помпата за кърма
Повивалника
Количката

# 546
Ненужна ми беше проходилката. Никакъв интерес . Много рядко стоеше в нея.
 Нужни и полезни : количката, стола за хранене, залъгалките и коритото.

# 547
Абсолютно излишен ни е на нас бейбифонът.  Попринцип апартаментът ни не е от най-малките, но се оказа, че бебето се чува навсякъде, ако реши  Joy
Креватчето му е дървено, но си има от сгъваемите кошари и при двете баби по една. Много е удобно наистина.

# 548
най-излишна се яви кошарата (специално за дървената говоря) Mr. Green освен това - бебефонът,ел.люлка(от рода на шезлонгите),чадър за количката(толкова тъпо се слагат,че почти никога не мога да го наглася като хората)...

нужни - сгъваемата кошара(отдавна и тя не е на почит вече Mr. Green),стерилизатор,нагревател,стол за кола,количка(естествено)и най-сполучливата ми покупка е столът за хранене Naughty докато беше по-малък това беше единственото ми спасение да свърша нещо из къщи или дори да излезна да изпуша една цигара(наблюдавайки го,разбира се Wink)

# 549
 Party Моят се чувства като арестуван в стола за хранене, но аз пък си почивам... минутки спокойствие, че няма нищо да счупи.
Проходилките са забранени от таткото, пречели на естественото прохождане  newsm78

# 550
Като абсолютно ненужни и дори погрешни покупки оценям преходните гащички, както и прословутите колани за прохождане. Така си останаха новички, не можах да вържа детето си и да им се доверя. Не ми харесва да виждам и майките в парка, които водят децата си по този начин. Лично мнение  Peace

# 551
  • Някаде там
Сега като се замисля ненужни покупки май нямам. Като беше бебе не искаше да седи в шезлонга, на след това към втората година много обичаше да лежи на него и да се реди куклите като си играе:)
Столът за кола за новородено може би е нещото, което най-малко ползвах,защото се спукваше от рев винаги, когато я слагах в него.

# 552
Като абсолютно ненужни и дори погрешни покупки оценям преходните гащички, както и прословутите колани за прохождане. Така си останаха новички, не можах да вържа детето си и да им се доверя. Не ми харесва да виждам и майките в парка, които водят децата си по този начин. Лично мнение  Peace

от преходните гащи аз също не съм доволна. Не виждам никакъв смисъл в тях, обувах ги на детето един-два пъти, но освен че се мокреше до ушите и ревеше, нищо друго не се случи...отказах се да го мъча с тях.

# 553
  • Berlin
Какви са тия преходни гащи?

# 554

Общи условия

Активация на акаунт