Нужни и ненужни покупки за бебето - моят опит (3)

• 254 220
  • 1 923
  •   1
Отговори
# 960
  • София
kanye, имах дигитален за чело на Микролайф. Доволна бях. Пиша в минало време, защото дребния го счупи.

# 961
Много трудно се сваля течността вътре, имайте го предвид.

# 962
Като се заговорихме за термометри преди малко, искам да попитам , доволни ли сте от тези с инфра-ред  , които мерят за секунда. много се чудя дали да взема  newsm78. засега използвам обикновен дигитален, но не ми се иска да мъча детенце в ду*то.

Имам термометър, купуван от Лидл, сега гледам пак е на промоция, на Silvercrest (мисля, така се пишеше). Много, много съм доволна. Винаги ми дава точна Т.

# 963
  • София
Оф, тези дигиталните хич не са точни.
На мен в аптеката ми похвалиха някакви пак с течен метал.
http://eruditabg.com/?pid=7&NewsID=288

Такъв си взех преди година и половина и вече в коша. Може да ти се счупи ръката докато го тръскаш. За мен беше супер неподходяща покупка.

# 964
  • UK
hailie, това термометър за ухо ли е, за което говориш? Сега отварях брошурата на Лидл да го видя, за първи път чувам, че някой е доволен от такъв термометър. От колко време го имаш, сравнявала ли си показанията, кажи нещо повече, че и цената ми се струва ниска, а имам нужда, ще купувам скоро. 25 лв. пише.

# 965
  • София
hailie  Hug Hug сега видях е-брошурата ,мерси на съвсем прилична цена е , след като казваш че си доволна, ще ходя да взема  един. Мин.седмица измъчих детето с другия през 3 часа да му меря Т , след ваксинацията. Не мисля да гомъча детето така всеки месец

# 966
Имам точно същия термометър. Не е съвсем точен, дава разлика, ако кожата е потна например. Ползвам го за бързо измерване. Мери се три пъти и се взема най-високото показание. Ако видя, че показва някаква температура или нещо се съмнявам, измервам с електронния на Чико. Мисля, че той е точен.

# 967
Имам го от раждането на малкия, почти, преди това яко се измъчих с какви ли не термометри...

Мери съвсем точно в ухото като се издърпа леко ушната мида нагоре, за да се измери Т на тъпънчето; на челото, за да мери точно - трябва да е на точното място - малко над слепоочието и към средата, т.е. на изпъкналата част на черепа, а не централно на челото. Всичко това си го пише в упътването.

Знам, че е абсолютно точен, защото съм го сравнявала с термоментрите в болницата, чести посетители сме и му мерят Т при приемане, измервам веднага с нашия и дава едно към едно.

Аз си го купих за 33лв, намален от 50-60(вече не помня точно), а сега е на още по-добра цена. Препоръчвам.

# 968
  • София
преди малко го купих , Laughing сега ще чета инструкции, още един път мерси Hug Hug. Аз гледах подобни от 50 лв нагоре

# 969
  • UK
Купихме го вече.  Grinning Още не е изпробван, поръчах го на майка ми да го вземе, че е по-близо до Лидл, не знам кога ще е при мен. Благодаря за съвета и препоръката. От месеци се каня да купя и все се лутам, и в момента, в който ми потрябва, се ядосвам, че пак нямам. Дано върши работа, обнадежди ме много с категоричното си мнение.

# 970
  • София
Ако успея и аз ще взема, че малкия пищи направо като види термометър  Tired

# 971
  • София
Никога не съм ходила в този магазин, но май ще го посетя Simple Smile

# 972
Много е удобен за мерене на Т докато детето спи. Така не мърда изобщо, меря на челото и не усеща какво му се случва.

Когато се мери Т на челото, термометъра не се допира до главичката, а трябва да има малко разстояние (2-3мм). А в ухото се вкарва малко, както писах по-горе, с издърпана нагоре ушна мида, за да се измети температурата на тъпанчето.

# 973
Хиляди благодарности момичета,   bouquet
И аз го купих от Лидъл вчера. За съжаление веднага ми се наложи да го използвам (поредният зъб). Много е лесен за употреба и при няколко последователни измервания показва едно и също (т.е. няма голямо отклонение). Отдавна си мечтаех за такъв, но все нямах толкова пари, а 25лв е адски изгодно. Препоръчвам го. Иначе с обикновенния все измъчвах детенцето, точно когато му е най-зле Rolling Eyes

# 974
  • UK
Супер, радвам се, че и ти си доволна, не знам кога ще изпробвам моя, но сега съм една идея по-спокойна, че имам вече термометър.

Общи условия

Активация на акаунт