Нужни и ненужни покупки за бебето - моят опит (3)

• 253 378
  • 1 923
  •   1
Отговори
# 1 770
  • София
Мислех , че бебефона ще е най безполезната вещ в дома ми а се оказа точно обратното.

# 1 771
Въпреки противоречивите мнения по-горе мобилната кошара беше много полезна и за двете деца , спасяваше ме когато трябваше да съм в кухнята , баня или дори да си почина за 10-15 мин и да се нахраня , иначе съм застила юрганче на пода и съм ги оставала .друга полезна вещ бяха предпазните врати , които ограничаваха достъп до кухня , когато се готвеше и стълбите до горния етаж в двете посоки.

# 1 772
Точно за такива кратки ситуации тип "да ида до wc", макар че си има легло, тъй че май ще се въздържа. Аз и шезлонг си взех уж да ме улесни, но буквално броени пъти съм го ползвала, вече много взе да шава, а докато е в слинга ми е малко трудно да измия чиниите примерно или да приготвям ядене, защото постоянно се врътка и иска да гледа какви ги върша  search
Вече ми се струва претрупано у дома, пък майките на по-големи дечица казват, че това е само началото

# 1 773
  • Щастлива мама на 3 слънца
Никога не оставям дете или бебе без надзор. Когато се къпя слагам бебето пред банята с коша. Когато отивам да пишкам го взимам с мен.
Малкия спи в преносима кошара.

# 1 774
А аз го оставям сутрин в кошарата, излизам и се прибирам вечерта.

# 1 775
Аз не мисля, че е възможно да си нон стоп залепен с детето, все някога се налага да го оставиш за минута-две..

# 1 776
  • Щастлива мама на 3 слънца
Аз не мисля, че е възможно да си нон стоп залепен с детето, все някога се налага да го оставиш за минута-две..
Зависи за колко голямо дете говорим.

# 1 777
Никога не оставям дете или бебе без надзор. Когато се къпя слагам бебето пред банята с коша. Когато отивам да пишкам го взимам с мен.
Малкия спи в преносима кошара.
Практически правиш същото като да оставиш детето/ бебе в преносима кошара, имаш същото време и периметър за реагиране.

# 1 778
Здравейте момичета, трябва ми съвет за столче за хранене. Колко време се ползва това столче горе-долу? Имали нещо по специално което трябва да се гледа при закупуването му?

# 1 779
  • София
Нашият го ползвахме от 6 месеца до 3 години и нещо.
Стабилен и леснопочистващ се ти трябва преди всичко.

# 1 780
Ние си взехме преносимо на фишър прайс, връзва се за почти всеки стол, на мен ми е удобно, има какво да се желае още, може би като поотрасне малко около годинката ще му вземем дървен на hauck, понеже съм си ги харесала.

# 1 781
Ползва се от захранването до към 3 години по идея, при нас от 6 месеца и досега всяко хранене е в него. Гледай да е с позиции на гръбчето, през първите месеци от захранването е много удобно. Свалящата табла също се оказа важна според досегашния ми опит, всичко останало е пожелателно.

Вариации на тема Chicco Polly има за всеки бюджет. Икейските ги хвалят много, но на мен са ми твърде ресторантски и трябва детето вече да седи стабилно, за да му е удобно в тях.

# 1 782
Моето мнение е, че столчето е доста важно - да е удобно, стабилно и сигурно! За да се чувства детето удобно и да не иска да излезе. Трябва да може лесно да се мие и пере. Омазването е сигурно! Моят син стоеше в него от 7 мес. до към 3 години. Така че и ползването му не е никак малко....

# 1 783
  • София
Аз всичко си ползвам, няма нещо, което да не ми е влязло в употреба. Но и не сме купували много неща.
Има две дреболии, които са ми неудобни и непрактични-стойка за ваничка, в която бебето ляга/сяда .  с метаслна рамка и хавлиена подложка. Неудобна е, клати се, бебето се свлича.
Камизолки без копчета, а само с връзки отзад. Много е досадно постоянно да ги оправяш, имах две и ги сложих точно 2 пъти.

Сетих се....ако смятате да кърмите и ви се получат нещата, няма смисъл от голяма стерилизираща машина. Аз си купих някаква 3 в 1, 2-3 пъти да сдъм стерилизирала в нея, имам надежди да я ползвам при захранването, но ще видим...
Нещо малко или ползвано на добра цена, нвма смисъл да се изхвърляте като мен, ако не смятате да храните сд шишета.

# 1 784
Нашето столче е Чико Поли
Скрит текст:
и съм много доволна от него. Преди това ни бяха дали едно такова
Скрит текст:
и ни беше адски неудобно. Детето не стоеше стабилно, когато захраних (6м и половина) и се налагаше да я подпирам с възглавници. Ползвали сме икейското столче, когато бяхме на море, неудобно ми се струва. Peace

Общи условия

Активация на акаунт