Който иска отговорност ще сключи брак,който не-няма!
Обаче ми е интересно защо семейните да имат повече права или пък техните деца?!
Не познавам бащи,които искат децата си и да не ги припознаят!Кой няма да припознае детето си?
Ми че то и в нормално(смешно звучи-няма определение за нормално и ненормално семейство!) семейство,когато бащата е свиня и издръжка не дава след раздяла и какво като са били семейни!
И какви толкова права имат семейните?
Развеждаш се,което е твое-твое,което негово-негово!
Така е и с другите!И каква е разлика!Избягва се бюрокрацията от развода,нервите и мъката,която причиняват!
Едно време примерно нямаше майка на улицата с дете,а сега ...колкото искаш!
Аз това ме дразни най-много!
да верно,което на когото е-негово да е ,но не може 10 години да живееш с детето в жилището и то-негово и след развод да те изхвърли с детето!Майката няма в България никакви права!НЕМОЖЕ МАЙКА С ДЕТЕ НА УЛИЦАТА!НЕ МОЖЕ!!!
За това трябва да се помисли,за правата на детето и майката!!!Има ли дете,припознато ли е,да се осигурява след раздяла,така е в цял свят!
, ами нали това си е брак. Водиш двама свидетели, а после ако нещата се разпаднат отиваш в съда и доказваш. Ако искаш да доказваш, че си живяла с него, има си брак с + и - -те му. И да СК има нужда от ремонт, но да беше само това. И сега съпругата може да иска издръжка и вече ги няма смешните прагове на детските, ама с тези мъже осигуряващи се на минимална заплата върви доказвай, че всъщност взима над 1500. Това е общественна тайна и държавата няма желание да го прекрати
И най-добрия закон за който няма воля да се спазва, не значи нищо. За това все повече хора не живеят в "грях".