Новите ви книги - 3 част

• 21 067
  • 366
  •   1
Отговори
# 165
Като каже някой плажно четиво и направо умирам от завист. Не съм чела на плажа откакто съм родила - 4,5г, с минимални изключения.
Видя ли жена, ходеща към чадъра си само с кърпа и книга направо полудявам.
Аз съм с огромна плажна чанта, всички видове пластмасови изделия за плаж на китайската индустрия, строя замъци, нося вода с кофичка, събирам мидички, хвърлям летяща чиния, играя на топка и т.н  и ако си взема кафе съм направо късметлийка.
И за да не съм съвсем извън темата:
Не бях чела Джейн Остин от студентските си години, сега си взех Менсфийлд Парк  - явно има тенденция към преиздаването на романите и.  Направо се почувствах  отново млада.

# 166
Не бях чела Джейн Остин от студентските си години, сега си взех Менсфийлд Парк  - явно има тенденция към преиздаването на романите и.  Направо се почувствах  отново млада.

Тай, от сайта ли си поръча романа? Simple Smile Аз събрах цялата колекция с романи на Джейн Остин, но тази специално никъде не я открих по книжарниците и се примирих.

# 167
Запис да ви следя.

# 168

Тай, от сайта ли си поръча романа?

От сайта поръчах, да.

# 169
Изпуснала съм новата тема, връщам се да ви чета Peace

# 170
Вчера си купих тази на Каминер.                            

Някой чел ли е нещо друго от него? Впечатления?                                                        А на тази да сте попадали? Нора Ефрон е     
                                                                                                                                            сценаристката на  "Кoгaтo Хaри cрeщнa             
                                                                                                                                            Сaли", "Бeзcъници в Сиaтъл", "Имaтe пoщa".

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 22:05 от Dorothea

# 171
  • В най - голямото село
аз последно прочетох тези:

# 172
Последната книга, която прочетох е "Последната лекция" от Ранди Пауш.
Струва си.
  bouquet

# 173
Като си прочета Шукшините "Любавини", съм си приготвила това за най-мързеливите летни дни.

# 174
  • Казанлък of all places
На предната страница споделих,че я приключих  Simple Smile Другото , което е превеждано на български на Каминер е  Пътуване към Трулала.  Бих го препоръчала винаги и по всяко време , мнооооого е добър!

# 175
На предната страница споделих,че я приключих  Simple Smile Другото , което е превеждано на български на Каминер е  Пътуване към Трулала.  Бих го препоръчала винаги и по всяко време , мнооооого е добър!
Би ми било интересно да го прочета в оригинал.
Нора Ефрон я прегледах тази вечер в една книжарница, но сякаш точно сега не ми се чете такъв вид литература.
Взех си "Морската дама" на Маргарет Драбъл. Не на последно място заради големия брой положителни коментари за книгата от различни престижни вестникарски издания.

http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=32726

# 176
  • София
Купих си първата кн … 80;га от поредицата Песен за огън и лед.
Като почитател на фентъзито, много се надявам да ми хареса  Simple Smile

# 177
  • Пазарджик/Лондон
Amidala , това е любимата ми фентъзи сага Hug.

# 178
Аз пък най-накрая ни купих "Глупаци в чужбина" на Марк Твен. Търсенето й ми отне 3-4 години - поръчвах я в Ниссим, по сайтове, питах за нея тук във форума, бях поръчала на някълко сергии да я търсят... и нищо. И по случайност миналия месец се спрях на ъгъла на Цариградско шосе и Ат. Далчев където я имаше и момчето ми я продаде за два лева. Голям кеф  Mr. Green

# 179
  • Belgium
Много се чудя на тази книга, някой може ли да даде отзиви?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт