Новите ви книги - 3 част

• 21 067
  • 366
  •   1
Отговори
# 180
Много се чудя на тази книга, някой може ли да даде отзиви?  Laughing

Точно тази мисля да си купя тези дни. Филмът е страхотен, романът може би още повече... Peace

# 181

Започнах я, обещава да бъде приятно и леко четиво.

# 182
Няма да се хваля, влизам да изрева зловещо.
Снощи си набелязах няколко книжлета от интеренет книжарници, днес влизам и ги виждам с нови цени +80%
При това става въпрос за стари, залежали спокойно бих казала издания. Какво им става на тия книжари, и те ли измалоумняха тотално? Качеството на книгите пада стремглаво, цените up up. Обявявам бойкот.  Ще живее и процъфтява бууккросинга.

# 183
Няма да се хваля, влизам да изрева зловещо.
Снощи си набелязах няколко книжлета от интеренет книжарници, днес влизам и ги виждам с нови цени +80%
При това става въпрос за стари, залежали спокойно бих казала издания. Какво им става на тия книжари, и те ли измалоумняха тотално? Качеството на книгите пада стремглаво, цените up up. Обявявам бойкот.  Ще живее и процъфтява бууккросинга.

Както каза един книжар на мъжа ми: "Криза е, хората купуват все по-малко книги, а аз трябва да печеля... така че вдигам цените."  Sunglasses

# 184
Видях, че е излязла нова книга на Мъраками, продължение на "Преследване на дива овца".
http://www.helikon.bg/books/56/643345_tantcuvaj%2C-tantcuvaj%2C-tantcuvaj.html

Някой прочете ли я вече?

# 185
ъЪЪЪЪ..прочетох "18% сиво", хм, докато бях на море, плюс "Английският съсед".От първата не съм възхитена чак толкова, не знам, не обичам американския привкус.
Сега съм на "Вещиците от Истуик", купена на морето. Интересна се очертава, а стилът на Ъпдайк определено ми допада.

# 186
Здравейте,

искам да се запиша при вас, ако може. Simple Smile
Нещо напоследък много ми е трудно да избирам какво да чета. Та ако може да посъбирам идеи.
Аз рядко си купувам книги, взимам най-вече от библиотеката. Чета най-вече на англисйки (не съм в България)
Последните 2 книги, които прочетох са

и една от Лиза Гарднър - "Съседът" - тя е нова и май още не е преведена на български.
Пътешественикът определено ми хареса повече.
Втората е криминална и уж обичам този жанр, но нещо накрая авторката не можа да обясни първоначалния си замисъл и останах поразочарована. Ще потърся някое и друго заглавие от нея, може пък другите й да са по-добри.

# 187
А има ли някой отзиви за Мери Хигинс Кларк и "Две малки момиченца в синьо".

Аз съм я чела. Не е лоша, аз харесвам Мери Хигинс Кларк, но някак си ми е по-слаба от предишните й книги. Но, ако харесваш криминална литература, става.

# 188
И аз в момента чета книга, която мисля, че не е превеждана на български, "See no evil", но пък ми е пикантна, защото става дума за българска детегледачка в нея. Детегледачката е любимка на детето, първата, която то истински харесва, но мистериозно изчезва. Все още следя интригата, става дума за богатaшко момиченце на руски мафиоти, които живеят в Лондон, и момиченцето заедно с детето на портиера тръгват да разгадаят какво е станалo с любимата мис Ковачев. Единственото веществено доказателство от нея е дневникът, който е написан на български, и естествено, те не могат да прочетат.
Ако не беше замесена българка в историята, едва ли щях да проявя интерес. Но ми е интересно как ни виждат.
Книгата е американска.

# 189
Здравейте! С удоволствие ви "намерих" и с желание се присъединявам към вас. Обожавам да чета, макар, че напоследък все по-малко имам възможност да се потопя в четене Tired. Последната книга, която четох е "Името на розата" на Еко. Книгата, разбира се, въобще не е нова, аз през годините я почвах на няколко пъти и все не успявах да я довърша...трудно ми вървеше и сега, но се амбицирах и успях да я дочета LaughingМай подходих  с големи очаквания...абе трудносмилаем ми е стилът на писане на Еко-почти през цялото време трябваше да гледам и бележките под линия...Купила съм си от него и "Махалото на Фуко", но незнам кога ще събера смелост да я почна и нея Joy.
Виждам, че сте коментирали Орхан Памук-аз прочетох "Истанбул". Определено не е от динамичните писатели, повествованието е мудно, но като цяло не съжалявам, че я прочетох. След неговото описание за родния Истанбул ми се прииска да го видя наживо.
Сега(вчера) и аз си купих на Ъпдайк "Вещиците от Истуик" и продължението "Вдовиците от Истуик". Н
е съм гледала филма, така, че ще подходя непредубедено към книгата.
Сега ще прочета докрай темите ви и се записвам редовно да ви следя  bouquet

# 190
# 191
Сега(вчера) и аз си купих на Ъпдайк "Вещиците от Истуик" и продължението "Вдовиците от Истуик". Н
е съм гледала филма, така, че ще подходя непредубедено към книгата.
Сега ще прочета докрай темите ви и се записвам редовно да ви следя  bouquet
Бланшче, и аз съм като тебе, ще ми е любопитно да споделиш после мнение.

# 192
  • out of space
МОЛЯ АКО НЯКОЙ ИМА КНИГАТА "КОШМАРЪТ МАРАБУ" НА ЪРВИН УЕЛШ да ми я даде да я прочета или поне да ми каже къде я има, от къде да си я купя....на всякъде е изчерпана. МОЛЯЯЯЯЯЯЯ!

# 193
МОЛЯ АКО НЯКОЙ ИМА КНИГАТА "КОШМАРЪТ МАРАБУ" НА ЪРВИН УЕЛШ да ми я даде да я прочета или поне да ми каже къде я има, от къде да си я купя....на всякъде е изчерпана. МОЛЯЯЯЯЯЯЯ!
Споко, не умирай, ще потърся приятелка, която работи в издателство.

# 194
  • out of space
Благодаря ти безкрайно! Интересуват ме още и Екстази, Дрога, Лепило, Есид хаус. Мерси много   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт