Новите ви книги - 3 част

• 21 067
  • 366
  •   1
Отговори
# 195
  • София

# 196
Исайкова, Бегбедето е....разбиващ.И аз го четох преди няколко месеца. Ще ми е интересно да прочета и твои впечатления после.

# 197
Благодаря на КТВ за отговора.
Отдавна не бях чела нещо от този жанр и книгата ме привлече със заглавието. Иначе нямам наблюдения за самата авторка и не мога да я сравня с другите й книги, но тази ми допадна.

# 198
  • Belgium
Прочетох Духlеss и бях обещала да напиша отзиви.

Книгата се чете лесно, но е пропита от началото до края с мрачната безнадеждност на Бегбеде, нищо няма смисъл, всички са обречени и бездуховни и изобщо животът е едно голямо нищо. Дори накрая книгата свършва в нищото. За любителите на черния хумор и осмиването на корпоративното нищоправене обаче ще бъде забавна.

Мисля сега да отпусна от всемирната депресия с това:

# 199
  • София
Исайкова, Бегбедето е....разбиващ.И аз го четох преди няколко месеца. Ще ми е интересно да прочета и твои впечатления после.
И двете книжки ги прочетох.Дали защото преди това останах възхитена от Ремарк,тези не ме впечатлиха особено.
Първата ми стана интересна чак към края Simple SmileВажно ,че я затворих все пак с добро чувство,без съжаление,дори ми стана приятна Simple Smile
Другата...някои разкази бяха добри,други-не впечатляващи...А доста хвалебствия прочетох за авторката...
СЕга мисля да почна "Полет над кукувиче гнездо".Пък после ще издирвам други романи на Ремарк Simple Smile

# 200
Някой има ли вече впечатления от The Мацки на Сергей Минаев?

# 201
  • Belgium

След Духless, повече няма да го чета, матрицата му на писане е една и съща.

Ето ти малко откъси от The Мацки:

http://artdnes.blog.bg/izkustvo/2009/07/22/niakolko-otkysa-ot-no … uot-the-ma.367970

# 202
И аз мисля да не го чета повече. Не може да ме задържи за постоянен читател. Ще го пропусна с чиста съвест.

# 203

След Духless, повече няма да го чета, матрицата му на писане е една и съща.

Ето ти малко откъси от The Мацки:

http://artdnes.blog.bg/izkustvo/2009/07/22/niakolko-otkysa-ot-no … uot-the-ma.367970

Хм, ще изчакам значи.
Бях се засилила към книжарницата на Плиска, където зареждат точно по една бройка от книга, и ако я изпуснеш тази една бройка, трябва да ходиш до центъра.

# 204
Не съм чела The Мацки, но Духлес си я купих с голям мерак и леко недоверие. Е, разочаровах се. Нищо ново, доста клишета, темите и внушенията са му експлоатирани от други автори, няма оригиналност на изказа, а само опит за такава. Абе с 2 думи - не ми се понрави.

# 205
  • Belgium
argun зачети откъсите, ако те грабне стилът му, защо да не си я купиш  Laughing

Просто на мен не ми допада  Wink

А добре заредена книжарница на 10 минути пеша от Плиска е Booktrading в Скай Сити Мол.  Peace

# 206
...

А добре заредена книжарница на 10 минути пеша от Плиска е Booktrading в Скай Сити Мол.  Peace

Ако е това на последния етаж, аз и от там съм много разочарована  Crossing Arms Тъй де, ще си помисля до утре за Мацките.

# 207
  • Belgium
...

Ако е това на последния етаж, аз и от там съм много разочарована  Crossing Arms Тъй де, ще си помисля до утре за Мацките.

Не е, тази за която говориш е Ориндж. И аз не ги харесвам.

Booktrading е на партера до Фантастико. Слизаш с ескалатора едно ниво надолу.

# 208
Не знаех, че има и друга книжарница. Блягодаря  Hug Ще потърся там Саламовидните кучета.

# 209
Argun, Саламовидните кучета ги имаше вчера в книжарницата на спирката на трамвай 20 на театър София.

Общи условия

Активация на акаунт