Навън слънчице се смее, а на АВГУСТинчето му се дивее!

• 16 945
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
Софиянци,май ви е  кофти? или така ми се струва Whistling то при вас или ще е гадна жега или проливни дъждове. Outta Joint Mr. Green на морето си е най добре Mr. Green не ме бийте моля вииииииии Hug Heart Eyes

# 181
  • София
Сега временцето е добре даже и слънчице се опитва да грейне ама какви локви има...  ooooh! пак ще се прибираме на свине като вчера  Rolling Eyes

Марти,завидях зьа моренцето Simple Smile ние пътуваме също на 2 сутринта Simple Smile или 3 ти  Party

# 182
Пака здрасти!!!

Валееееееее,аз съм си у Македонският край,ама пак  е също свинско време.Сега обаче намъкваме дъждобрана и излизаме да плуваме в локвите Party

Марти,напълно те разбирам.И Ивон не може да стои повече от 2 часа у дома ooooh!

Сладкиш,вие дом нямате ли си LaughingСкитни такива.....Айде,весело изкарване Hug

Лу,браво на Теди,дано и Сашун само днес да е така и утре да е преборил вируса вече Praynig

За хомеопатите пишете-и нашият е вдигнал тарифите.За първо интервю ни взе 200 лв,за после взимаше по 50,този път 70 #CrazyСкъпичко е,но съм доволна и има ефект.

# 183
 Shocked какви са тези цифри бе #Crazy ужас,ужас ooooh!

# 184
  • В светлината на слънцето
Леле, Ади, то това си е направо кожодерство.  #Crazy

# 185
Shocked какви са тези цифри бе #Crazy ужас,ужас ooooh!
Морска, сега знаеш колко да приготвиш, пълна пунгя, както казваше баба ми  Laughing
Ама верно са кожодери бре ! За нещо, което дори не може да се нарече медицина ! Crossing Arms

# 186
Мммадааа, ние май ще минем без хомеопатия или поне с масовата, която препоръчва нашето педи. Mr. Green

# 187
  • София
Яна е все с температура,  Mr. Greenднес около38,2-38,5. Вече не издържам на тия температури. Взех и урина чак по обяд., учеудващото е,че няма бактерии. Ако не са бактерии,просто не знам какво й е- не кашля, няма сополи, не я боли ухо, не е с червено гърло... От зъби чак по четири дни не ми е държала досега температура, но знае ли човек...
Знате ли дали може обедната урина да не е с бактерии, ако сутрешната би имала. И аз се изразих, ама ме разбрахте.
нашият преглед е 30 лв при хомеопат. даже има абонамет 200 лева на дете- за 1 година, може да ходиш колкото пъти е нужно, май има и скенар терапия и някакви други екстри в тоя абонамент.
Кви са тия цени, бе Ади? Shocked Къде ходите? В петък бяха при д-р Мета, индиец. Даже при него прегледът е 120 долара, и това е 1 път годишно, като през цялата година дава консултация за детето на хомеопатката.

# 188
Привет и от нас!

Аз също не издържам на тъпото, дъждовно време, а и на всичкото отгоре от тази промяна така ме боли главата цял ден. Въпреки дъжда, Перси ходи два пъти на разходка, втория пък потъна до ушите в кал и вода, нямам думи, важното, е че е доволен.
Енита-наистина най-вероятно ще е зъбки, след като няма други симптоми......... ...Дай Боже да е това!!!!
Ади-наистина е убийствено скъпо, ужас!
За хомеопатите-моята взема за първоначален преглед 50 лв., за всеки следващ 40лв., но пак ми се вижда не малка сума.
Морска- да, тук наистина е много кофти, но дъжда идва май и към вас...................................... Wink Wink Sunglasses
Дивена-честити 3 месеца на малката принцеска!   bouquet
Полинезия-Честит Рожден Ден!   bouquet  bouquet  bouquet

Хайде лека нощ на всички!

# 189
Ами скъпичко е мами,ама какво да правя,поне виждам,че и помага  Rolling EyesИначе лекарствата си ги прави той с някаква специална машина,вдига си телефона по всяко време(разбирайте и нощем),има майки дето са ходили по нощите у тях,да наблюдава детето през цялата нощ.Отделно и той има скенерче,с което преглежда през една конултация.Какво да ви кажа-за мен е равнозначно дали ще дам 70 лв на него или в аптеката 1 път в месеца.От както сме на хомеопатия,не купувам каквито и да било мазила,мокри кърпи,витамини,имуностимуланти и т.н.

И ниеиначе бяхме на вън.Ама такова никакво време......Поне разхлади и ще може да се спи Rolling Eyes

Енита,и Ивон имаше един път същата Т.3 дни държа 38,5-39 и после си мина сама.Така и не разбрахме от какво беше.Най-добре иначе занеси сутрешна,първа,стерилна урина.На обед след консумация на храни и напитки резултатите не са същите.Такава Т се вдига и преди шарка или от ангина.Поне такаа знам де.Дано е нещо безобидно Peace

# 190
добро утро Grinning
Пиванова и при нас дойде,ама ни се размина леко,мина по диагонал Crazy

# 191
Ами скъпичко е мами,ама какво да правя,поне виждам,че и помага  Rolling EyesИначе лекарствата си ги прави той с някаква специална машина,вдига си телефона по всяко време(разбирайте и нощем),има майки дето са ходили по нощите у тях,да наблюдава детето през цялата нощ.Отделно и той има скенерче,с което преглежда през една консултация.Какво да ви кажа-за мен е равнозначно дали ще дам 70 лв на него или в аптеката 1 път в месеца.От както сме на хомеопатия,не купувам каквито и да било мазила,мокри кърпи,витамини,имуностимуланти и т.н.

Е Ади много ме развесели.... чак пък и мокри кърпи да не купуваш..... hahaha hahaha hahaha
И ние сме от години цялото семейство на хомеопатия, ама на вън бърша ръцете на Кал с мокри кърпички.....
Те почти всички клас.хомеопати си изготвят сами лекарствата....

# 192
Здравейте Grinning
Морска, нещо май щяло да се разваля времето и при вас, а?  Mr. Green
Ади, въпреки всичко ми се струват твърде височки тези суми.
Между другото нашата педиатърка никога не изписва АБ, освен ако ножът не опре до кокала. Първо лекува с други методи - билки, масова хомеопатия и т.н., а АБ дава само ако положението е наистина за АБ. Честно казано досега за двете деца общо от раждането им до момента да сме изхарчили всичко на всичко 100 лв за лекарства. В това число слагам витамините Саностол, които лично аз одобрявам, защото виждам че им действат добре и бронховаксома на Теди, който е по-скъпичък, но пожелах да го давам, защото реално видях добър резултат от него. Но това са пак казвам 100 лв за 5-годишно дете и друго, което е почти на 2 годинки. И то не на година, а от раждането им до момента. Явно си зависи и от лекаря. Аз затова много внимавах като си избирах педиатър. В ДКЦ-то ни има една, която за обикновено кихване и веднага предписва АБ плюс куп още други лекарства към него. Една комшийка е при нея и вече се е видяла в чудо. Единственото гадно нещо при нашата педиатърка е огромният наплив, заради което понякога сме чакали пред кабинета (за обикновена консултация де, не по спешност) по два часа. Иначе вдига по всяко време телефон и ако се наложи идва и през почивните дни у дома. Но понеже е наистина много добра, мнооого голям е напливът и това висене пред кабинета понякога направо ме изнервя. Thinking
Хайде, сега на полудобрите новини - Теди окончателно се оправи. Сашко днес е повече от парцал: мрънка, тече му нослето, пак има температура, кашля, отпаднал е, но се надявам това да е за последно и от утре да започне да се оправя. Praynig Много гаден вирус, ей.
Енита, стискам палци температурата да е само от зъбче и бързо да я забравите. Praynig

# 193
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти и от мен  Grinning

Като изключим воденето на малката на градина в 9, чак сега става. Днес почивам и толкова уморена бях, че си казах, че ще спя докато душа ми иска.

Много сте се намусили от лошото време. Какво да кажа аз, като тук лято няма. Ей го на, слънчево е, но такъв хладен бриз бръсне, че повече от 15 градуса не се вдига температурите. Още малко юли идва, а ние с якета. Ужас  Shocked

Вчера от седмица насам, за пръв път се видях с мъжа ми. Так ани бяха смените, че той като спи аз работя, аз като се прибера, него го няма и работи и така. А колко пари дадохме за бавачка  ooooh!.
Та, Йованка беше толкова щастлив амилата, че се държа като луда. То не бяха търчене, крясъци, закачки, танци, песни. Голям кеф ми беше да я гледам. Милото, койт знае колко се е затъжило.  Confused

Днес по- късно ще ходим на плажно парти (по якета), хахаха но поне ще му метнем скаричка и биричка да си облажим душите.

Прекрасен ден   bouquet

# 194
Да Лулу, и ние попаднахме на такъв педиатър, който, ако може да ни израти без рецепта е най-щастлив. Видях последния път, че са се сдобили с едни тестове за бактерии и когато детето е с ангина взема на място секрет от гърлото, потапя в една епруветка и след 5 минути знае има ли нужда от антибиотик или не. Той ни каза, че само на симптоми вече не може да се вярва.
Обаче Антон от толкова отити тази година имал течност зад тъпанчето. някой да знае дали се маха тази течност ? Да не води до оглушаване, ей  Thinking Не съм ги броила, но май 4 му се събраха за една зима.
Загуби ни се Анаморф  Tired Да не влезна в някоя депресия тази жена ????

Общи условия

Активация на акаунт