Програмата за детегледачките - 6

• 55 529
  • 765
  •   1
Отговори
# 45
Мога ли да подам документи за включване в програмата, докато детето ми посещава детска ясла?
Естествено, ако ни включат, ще прекъснем яслата.
Все пак някой трябва да гледа детето, докато ни одобрят /ако изобщо стане това/, а детето ми ще бъде над 2 г. и аз ще работя по това време.

# 46
няма проблем в това,че детето ти ходи на ясла-ти не го отбелязваш никъде в заявлението за включване в програмата.ако,живот и здраве,ви одобрят,ще занесеш бележка в социалните,че детето вече не посещава яслата.естествено,че някой трябва да се грижи за детето,след като ти си на работа и докато евентуално се финансира програмата и парите стигнат до вас Peace

като гледам,обаче,скоро никой не се е похвалил,така че на печелившите-Честито,а останалите ще пием по една студена вода Crazy

# 47
Благодаря ти, Деси Енчева! И аз гледах, че в заявлението не декларирам нищо за ясла, но исках да съм сигурна.
Аз имам една жена, която сега приключва с програмата и сме се разбрали да кандидатстваме с нея отново, като започна работа. Тя има 1-2 години до пенсия и от БТ са й казали, че точно такива като нея предпочитат да одобряват, за да им помогнат да се пенсионират.

# 48
Здравейте!
Искам да попитам когато сме одобрени по програмата губим ли правото на получаване на тези 120 лева , 50% като работещи майки...и по точно ... нужно ли е да подавам документи - молба-декларация за тези 120 лева (защото не съм , а детето ми е на годинка и три месеца) след като съм кандидатсвала по въпросната програма.
Благодаря Ви предварително!

# 49
Губиш ги в момента, в който гледачката сключи договора и се включи в програмата. До тогава имаш право да получаваш тези пари. После вече не

# 50
Много благодаря за бързият отговор!
Само не разбрах има ли смисъл изобщо да я подавам тази декларация за минал период?
Мисля че не ..но ако някой знае със сигурност моля да пише Praynig

# 51
Момичета , дали някоя от вас е запозната защо са спрели парите по програмата / и за всички други програми всъщност / , защото питайки защо този месец майка ми / детегледачката / не си е получила месечното възнаграждение , ми отговориха , че парите по всички програми са спрени Shocked

# 52
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Много благодаря за бързият отговор!
Само не разбрах има ли смисъл изобщо да я подавам тази декларация за минал период?
Мисля че не ..но ако някой знае със сигурност моля да пише Praynig

Докато не сключат договор с детегледачката имате право да получавате 50% от обезщетението за гледане на дете до 2 год.

# 53
Момичета , дали някоя от вас е запозната защо са спрели парите по програмата / и за всички други програми всъщност / , защото питайки защо този месец майка ми / детегледачката / не си е получила месечното възнаграждение , ми отговориха , че парите по всички програми са спрени Shocked
ми щото на Станишев правителството ги е профукало.

# 54
Парите се превеждат след 15-то число. На мен са ми пристигали даже след 20-то, така че няма как да знаете дали са спрени преди изтичането на месеца. освен това от министерството казаха, че няма да спират никоя от вече течащите програми

# 55
Парите се превеждат след 15-то число. На мен са ми пристигали даже след 20-то, така че няма как да знаете дали са спрени преди изтичането на месеца. освен това от министерството казаха, че няма да спират никоя от вече течащите програми
Не знам този онзи какво е казал обаче на мен ми каза жената от социалните че имат писмо , с което спират парите за всички програми за неопределен срок.

# 56
редно е да уведомят заинтересованите- все пак в програмата има майки, които все още имат право на обезщетение за гледане на дете до 2 г. ако на детегледачката не й се плаща, поне на майката да се дадат парите

# 57
момичета,вчера ми се похвали една позната от Габрово,че са получили потвърждение за включване в програмата.утре ще звънна в тукашното бт и ако имам някакви новини за това,има или няма пари,ще пиша.ако ми кажат,че нищо не се знае със сигурност,няма да пиша,че да не ви ядосвам допълнително Mr. Green
ние междувременно тръгнахме на ясла-три дни ревове и гладна стачка и на четвъртия хлапето се разболя.зарази и мен Sick

# 58
затишие било-така ми казаха днес.пари се движат някъкви,но приоритетно наемат безработни.оказва се,че желаещите безработни са се увеличили и предреждат отново и отново нашата пенсионерка Crazy

# 59
 #2gunfire нищо хубаво под слънцето, ние пък в малките населени места където не достига никаква информация понеже служителите са много компетентни, стигнахаме до извода че това отново е корупционна схема , имаш вуйчо владика влизаш в програмата, много се надявам до 2 месеца когато ще ми се наложи да извървя този път нещата да са се оправили....

Общи условия

Активация на акаунт