За бебетата от 0 до 6 месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 8

• 11 883
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
  • София
LLBB-bubeto, съмнявам се да е алергия. Може да е бил някой летен вирус. Но най-вероятно е от зъбите.
mozila, мисля, че почти всички АМ са еднакви. Пробвай ад увеличиш малко количеството.
Алекс като новороден се хранеше на час и половина. Но той се роди недоносен.

Аз да питам, на какво се дължаха белите петна под ноктите? Дребният има едно петънце.

# 121
  • София
Липса на витамини. Peace

# 122
  • Кьолн
И аз така знам за липса на витамини. АнМари,благодаря за отговора,но аз все увеличавам количеството. Мъжът ми се кара ,че все го храня. А Педи каза защото се е родил голям затова бил лаком.

# 123
Благодаря ви за отговорите и дано наистина е от зъбите,че педиатърката така ме наплаши с тази алергия..
Мозила просто си има по-лакоми деца.Радвай се,че ако ти беше като моята злояда ше се видиш в по-голямо приключение.
AnMary преди време и на мен ми се появиха такива петна ,но по целите нокти.Накрая отидох на лекар и каза ,че задължително това сигнализира нещо неблагоприятно в организма.Наистина най-често липса на витамин А,цинк,минерали и не помня още какво.Предписа ми мултивитамини,които не пих,а наблегнах на по-здравословна храна и след два-три месеца изчезнаха.Но не знам дали от това.

# 124
  • София
И на мен ми се въртеше нещо такова в главата, но бях забравила.
Другата седмица съм на консултация, ще питам педиатърката.
Дребният все още пие АМ сутрин и вечер. През останалото време е на пюрета.
А може и да се е цапнал, или ухапал. Има 3 зъба и не може да се контролира. Днес и мен успя да ме захапе.

# 125
  • София
Не мисля, че едно петънце е проблем. Аз като дете постоянно имах такива. Казваха ми, че като го изрежеш петънцето, ще получиш подарък. Mr. Green

# 126
  • София
autumnsphere, на мен ми се върти нещо като "на късмет". Нали не си изрязвала петънцата? Simple Smile
Алекс най-вероятно си е захапал пръста. Като му порасна 1вият зъб, пъха пръсти по навик в устата, стиска, вади учуден пръст от устата и реве Simple Smile

# 127
Мамчета, нали бебешката медицинска козметика би трябвало да се продава само по аптеките, защото като се рових и видях, че пакостник я има...та ако в близката аптека няма това, което търся и си поръчам от нета дали ще има проблем с продукта-в смисъл за качеството и др.(става въпрос за марката Клоран)

Забравих да попитами с какво давате капките за колики-мисълта ми е да си купувам ли предварително лъжичка за тях и ако да- каква е най-добре-май силиконова  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 16:37 от Venera-81

# 128
  • София
Едва ли ще има проблем с качеството. По всички бебешки магазини (вкл. и онлайн магазините) продават бебешка козметика (вкл. и медицинската).

# 129
  • София
mozila а да не би да не му стига количеството мляко  newsm78 На кърма, ако беше е нормално да яде на час и половина, ама на АМ не е хубаво толкова често. Аз знам, че Аптамил засища.
Angel_Dust честит рожден ден   bouquet Да си жива и здрава и да получиш много хубави подаръци днес. Весело изкарване на празника  Hug

# 130
Venera-81 аз давах капките за колики с кафена лъжичка...

Angel_Dust Честит рожден ден,да си жива и здрава.Всичко най-хубаво ти желая   bouquet  bouquet

# 131
  • София
 Venera-81 аз давах капките за колики с пипетата която те си имаха на капачката (инфакол), но явно някои си нямата и тогава можеш или с отдела пипета или с лъжичка Peace

Angel_Dust Честит рожден ден и от мен!!!  bouquet  bouquet

# 132
  • София
Venera-81 аз давах Лефакс за колики и те също бяха с пипетка. Аз лично ги слагах в млякото, но моето бебе първо беше на АМ и второ си го изпиваше абсолютно винаги цялото.  Peace

# 133
  • София
Давате ли обикновен натурален сок на малките си деца?
Дали да не пусна една темичка?
Аз започнах да му давам на моя/1г.3м./.
Направиха ме на пух и прах другите майчета.
Не ми се звъни на педи за такова нещо.
Предварително благодаря за отговорите!

# 134
  • София
Магика аз лично му давам натурален сок (доколко е натурален е друг въпрос) на БББ от 1 година и 5 месеца някъде, есента беше не помня точно от кой месец.
 разреждам му ги  с вода повечко, с идеята да привикне и към водата ,че не искаше да я пие. сега си пие и водичка и сокче, ако пожелае.
на моето педи не съм звъняла, но пък нейното мнение беше да мудам сок на 2 месеца така че решението си го взех аз и му дадох сок след 7 месец някъде.
дали съм права и за двете не зная, но сина ми е добре и е доволен от това Peace

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 09:50 от elpet

Общи условия

Активация на акаунт