За бебетата от 0 до 6 месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 8

• 11 886
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
  • USA, Steak State
Педиатър ми е казвал, че сок се дава обикновен разреден 3 към 1 с вода.Но става въпрос за деца над 1 годинка.

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 17:51 от Melissa's Mom

# 136
  • София
AnMary, те си растат с ноктите петънцата и се качват нагоре, докато не ги отрежеш! Simple Smile

Angel, да си жива и здрава и все така продуктивна!  bouquet

# 137
За соковете - аз не обичам да пия никакви сокове, много рядко газирани напитки. Дъщеря ми пие, но като знам колко "екстри" има из тях, мисля, че на малкия ще ги спестя максимално дълго. Водичката си е най-хубаво. Най-много чайче.

Ейнджълче, честит рожден ден smile3525! Пожелавам ти много любов и семейна хармония!

# 138
И аз да честитя рождения ден на Angel_Dust ! Много щастие и люобв!  bouquet Hug

Магика, не давам натурален сок. Аз нея пия такъв, няма начин да й дам. Simple Smile

# 139
Здравейте!
Детето ми е на две години и два месеца,както се вижда.Искам да питам колко варени яйца може да давам на седмица?Много ги обича и само отваря хладилника да търси коки.. Laughing

# 140
аз давам сокчета откакто стана на 4м но само в къщи от сокоизтисквачката,на мен педи ми каза да разреждам 2 към 1 ама аз не го правя

# 141
                      Здравейте.Току що смених памперса на беба и видях 4е пъп4ето и секретира и има нещо като рани4ка.
                      Моля ви кажете ми на някой слу4вало ли му се е.Утре първата ми работа е да я заведа при педи.

# 142
Sis*4e,аз мисля че яйцата може да се дават през ден по едно.Значи 3-4 седмично.Попитай си и педиатъра за всеки случай като отидете.Моето малкото изобщо не ги иска,но на дъщеря ми съм давала по този начин.
Еми,да не се одраскало нещо малкото.При бебетата съм чувала че може да е от много плач,ама твоето вече е голямо и пъпчето отдавна е зараснало.Най-добре е при лекарката,както и сама си решила Wink

# 143
  • София
Много ви благодаря за поздравите момичета Simple Smile страшно сте мили Simple Smile Hug Hug Hug

А за сокче...моят пропи след годинка(въпреки че пробвах да му давам след 7 месец)...преди това не е искал....може би бебешките не му бяха по вкуса....не съм ги разреждала никога.....

За яйцата....имала съм периоди и всеки ден да давам, но му писва....аз не се притеснявам....явно има нужда(моят пък е с леко нисък хемоглобин и не му отказвам), после пък има периоди не ще със седмици да види яйце...... но нищо няма да му стане от 1 на ден.

# 144
  • Кьолн
Здравейте момичета! Пак се обръщам към вас за съвет. Аз оня ден ви питах за бебчето , а сега искам да питам за средната ми дъщеричка която е почти на 1г и 5 м. Не иска нищо да яде. Направо съм в чудо. Как карате вашите дечица да ядат? Все вика АМ-ам а като и дам не яде плюе. Само месо иска. Предварително ви благодаря!

# 145
 LaughingМозила,смея се щото при нас положението е подобно.Само дето месото е заменено с маслини  Laughing
Маскирам храната с парченце маслинка-във вашия случай ще е месо.
Абе де да знам тия деца от жегите ли е ,стачкуват ли нещо,или само гледат да ни развъртат.
Може и зъбче да избива.

# 146
                        Здравей галина743.Зведох я тази сутрин,най вероятно е от колан4ето на памперса.Педи каза 4е дори е по4нало да заздравява.
                        Даде ми да я пръскам с катоксин и каза 4е спокойно мога да я къпя.

# 147
Благодаря! За сега яде по едно на ден,но утре  ще отскоча да питам педиатърката за всеки случай. Hug

# 148
моя беб е по-голям вече, но мисля, че и тук някой може да ми отговори, а въпроса ми е бърз - от ТДК ваксината колко дни може да се вдига Т? вчера му я биха, сега още е с Т

# 149
  • София
Аз вече забравих с голямата... Педиатрите обикновено казват "ден".
Наскоро в здравният имаше тема за ДТК.

Общи условия

Активация на акаунт