За бебетата от 0 до 6 месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 8

• 11 875
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
  • София
АЗ съм пристрастна, защото само на Милупа съм давала от раждането. Първо Аптамил, после Милумил ХА и после Милумил нормално. Аптамила също нямаше ванилов аромат.  Rolling Eyes
А милумил вече не е за злояди  Peace

# 106
  • София
Абе, той е такава ламя, според мен и мляко със спанак да му дам, пак ше пие! hahaha

# 107
Значи Милупа препоръчвате?

И аз препоръчвам Милупа. Peace

# 108
  • София
meggle - за аптамила питах, защото точно като смениха последно опаковките и изчезна ванилията от милумила, четох  тук някои мами, споделяха, че се е появило при аптамила....
autumnsphere - щом мислиш, че няма да има претенции по-добре....
но преди да го оставиш с някой сам, с АМ, пробвай наистина дали го харесва...че да не се види гледача в чудо Wink

# 109
  • София
Да знам защо питаш, ама аз не съм забелязала. Освен като съм преминавала от едното към другото мляко да се е получило и това преминаване на ваниловия аромат  Laughing
Angel е права, пробвай от предишния ден с мляко, направи 30 мл. вода с 1 мерителна лъжица, да видиш дали ще пие.

# 110
  • София
Алекс винаги е бил на Милумил. Ама ми мирише... на мляко Simple Smile Много по-добре ухаещо от НАН де Simple Smile
Но определено е много хубаво мляко. В ТК не знам какво мляко даваха, но всички бебета връщаха. Аз отказах тогава добавката.
Когато започнах да дохранвам 1во пробвах с НАН. Алекс категорично го отказа. Мъж ми се изстреля до аптеката, Милумил беше 2рото препоръчано АМ от педиатърката. Алекс много добре го понесе, хареса му. Качваше нормално.
Проблеми имах само с бибероните. Тогава май бях питала в темата Simple Smile

У дома пода мия с прах и белина. Имаме котарак, за мен белината е по-сигурно средство. Алекс рядко лази по теракота обаче.
Мисля, че Бочко имаха някакъв препарат, но не съм много сигурна. Аз само препаратът за съдове съм използвала.

# 111
  • София
Ами, това е идея! Може просто препарата за съдове на Бочко да използвам, ако няма за под.

Ама каква е разликата между Милумил, Аптамил и Милупа? И да взема ли ХА задължително?

# 112
  • София
Милупа е фирмата. Аптамил и Милумил са на фирма Милупа и двете. Милумил май е по-вкусно. ХА има само Милумил, Аптамил няма. Но ХА мляко се дава, ако детето е предразположено към алергии, такъв ли е вашият случай?

# 113
  • София
Ми не, никакви алергии нямаме в рода, само от слънцезащитния крем му излязоха пъпчици, ама не съм много сигурна, защото пак сложих и няма вече. Така че май не е алергия.

# 114
  • София
Значи няма нужда от ХА мляко...взимаш обикновенно - аптамил или милумил по преценка.
а за препарата за съдове...най-вероятно доста ще се пени...

# 115
  • София
http://www.lavena.bg/index.php?ch=3&tip=1&l=1

Нямат специални препарати.
Препарат за бебешки съдове БОЧКО - 300 мл
Антибактериален гел за ръце БОЧКО

Колкото до пяната... има я, но в нормално количество Simple Smile

HA, не ти трябва ако бебето не проявява алергия. Мисля, че мъж ми веднъж беше купил една такава кутия. Оползотворихме я Simple Smile

# 116
Някой ползва ли този антибактериален гел за ръце на Бочко? Това нещо като санитайзер ли е или е с измиване?

# 117
  • USA, Steak State
Санитайзер е, доколкото съм запозната.

# 118
autumnsphere аз мия пода ,в стаята където лази малката с доста разредена течност за стерилизация на Чико,а после изплаквам!Бяха ми подарили и се чудех за какво да я използвам(имам си стерилизатор?) ,а после като ми хареса продължих.
Сега да изстрелям един въпрос.До сега все намирах отговори при вас,ама я закъсахме.
Дъщеря ми е на 6 месеца.Появи и се диария от 3 дена(като вода,но само по 2,3 пъти на ден)и два пъти имаше малко слуз вътре.правихме всякакви изследвания и тъй като и няма нищо беше заключение зъби.Преди 10 дена и избиха два ,но без да ги усетиме.
Сега е на лечебна хумана,ентерол,смекта и оризова каша(само с нея е захранена).Някой предполага ли от какво може да е?Алергия?!

# 119
  • Кьолн
Бубето, сигурно е от зъбките. И при Ивка така се получава като почнат да и растат зъбки. Педито ни предупреди.   И аз искам да попитам, кое АМ наистина засища. Защото моят бебчо е на Лактана, но все е гладен горкия. Яде през час и половина. Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт