За бебетата от 0 до 6 месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 8

• 11 868
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
  • София
нищо не пречи като тръгнеш на работа детето да си продължи да суче...само сутрин ивечер...или само вечер.....
а като те няма през деня, на тази възръст, най-вероятно няма и да се сеща Wink

# 91
Ако ги обезсоляваш маслините, мисля, че не е проблем да ги яде. Виж, за кърменето си е направо пристрастяване това тяхното и аз също много се страхувам от това. Колко пъти и кога го кърмиш?
Само обед и вечер когато заспива.Там е работата че друго приспиване не признава и не знам как ще го приспиват в яслата. Thinking

# 92
При нас напоследък вечер /понеже като го накърмя и не винаги заспива и после будува поне още час/ много лесно го приспивам като легнем заедно и се гушкаме. Много бързо заспива. Чак се учудвам. И нощем също ако се пробуди, не го кърмя, а го вземам при нас и заспива веднага. Но вие сте вече по-големички и навика явно си е казал думата. Имаше една тема в Кърмаческия. За приспиването след отбиване. Потърси я и може да си откраднеш някоя идейка. Може и да си писала там всъщност, не помня, беше преди няколко седмици, месец може би. Рано или късно ще трябва да се отбият и да се приспиват без цицка Laughing.

# 93
  • София
не се притеснявай....в къщи е едно, в ясла, градина съвсем друго.....
и моят и до сега в къщи заспива, само и единствено в пълна тишина, като легна до него и го гушна...даже баща си не признава.....в градината няма никакъв проблем.....не го мисли...с мама винаги е мн по-различно поведението....

# 94
Колко пъти и кога го кърмиш?
Само обед и вечер когато заспива.Там е работата че друго приспиване не признава и не знам как ще го приспиват в яслата. Thinking
Това не бива да те притеснява. Намират начин. А и когато детето не е около мама, заспива без кърмене. Иначе, ако си около него, присъствието ти го свързва с кърмене и си търси.

# 95
  • София
Момичета, имам три въпроса:

1. Знаете ли какво АМ дават в Майчин дом, ако случайно искам да дам, докато ме няма (че цеденето е голяма мъка)? И трябва ли да е по-голям номер или как?

2. С какъв препарат да мия пода, при положение, че Йойо лежи на одеяло на него?

3. Знаете ли колко горе-долу взимат детегледачките на час/ден?

# 96
  • София
защо в МД??? номер 1 на АМ е 0-6 месеца обикновенно...за грамаж не знам колко....нямам опит...

може да миеш само с вода...най-добре....ако не - знам ли...фрош например...и после плакнеш все пак.... но аз лично бих мила само с чиста вода....

# 97
  • София
Ами, логиката ми е, че с него са го захранили и няма да направи никаква реакция.

Какъв е този Фрош?

# 98
Благодаря момичета  bouquet
Angel_Dust,zuki наистина може и заспи без кърмене като не е при мен,но си мисля че много нови неща ще му се съберат наведнъж-цял ден с непознати хора и без цица на заспиване.
А и не е малък вече а пък аз от кога се каня да започнем да се отбиваме плавно,ама все отлагам и така можем и до първи клас да си откараме Mr. Green
Поли,знам я тази тема и съм писала там,и съм я чела от край до край и извода до който стигнах е да опитам да приспивам на ръце и като забрави за кърменето вече да ляга в леглото и аз до него.Дали няма да си вкарам обаче автогол ако му хареса на ръце Thinking
Добре е че твоето заспива доста след кърменето-така няма да свързва съня цицата както е при нас.
autumnsphere,и според мен миенето с топла вода е достатъчно.
За АМ има май от 300гр разфасовки.Избираш си едно хубаво и толкова.Пробвай преди да отидеш някъде дали ще го пие обаче
Фрош май беше с една жаба зелена на етикета.Има и прах и веро с тази марка.

# 99
  • София
На Фрош препаратите са много добри - с една жаба е картинката. Аз лично мия и с препарат, иначе не ми се струва измито, ако е само с вода.
За АМ - в родилните обикновено не дават някакво супер мляко, щом от него не е направил реакция, значи няма да има проблем с хубавите млека (например на Милупа). По принцип дават Фризо, но аз бих взела по-хубаво. На кутията горе-долу пише грамаж - за каква възраст колко мляко да даваш, но като бебето е на кърма, ако суче по-често, може да му е много, това, което пише на кутията - трябва да пробваш.

# 100
  • София
http://www.frosch.de/en/cleaning

на милупа са хубави млеката, не запичат, надали ще направи реакция, най-много да откаже да пие защото АМ е доста по-кофти на вкус от кърмата....
Преди милумил беше с аромат на ванилия, моят като спрях да кърмя само такова пиеше, друго не признаваше, но сега май вече не е така....трябва да питаш в хранене с АМ какво се случи....че по едно време май ванилията изчезна п, после беше на аптамила...сега не знам как са.....
за количеството наистина пише на кутиите.....но то детето ще си покаже колко иска да пие....

# 101
  • София
Да Angel, Милумил вече не са с аромат Ванилия  Peace

# 102
  • София
много жалко, развалиха хубавото мляко Simple Smile
а Аптамил?

# 103
  • София
Значи Милупа препоръчвате?

# 104
  • София
имай предвид, че милумил преди поне се водеше за злоядковци така да се каже...за това беше и с такъв аромат...а и беше по-калорично само по себе си....т.е. ако детето ти наддава хубаво, може би аптамил би било по-добре, ако се спреш на Милупата.....но за мен са много добри млека.
но то зависи и детето какво ще си избере, че и те си имат собствено мнение, аз съм взимала и фризо и нестле...напълно ги отказа даже да опита.

Общи условия

Активация на акаунт