За бебетата от 0 до 6 месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 8

• 11 836
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
Ами аз точно преди пасирането сложих сухара и стана направо вода, както писах. Ох, сега и картофи да варя, лелее, дълга и широка стана Laughing. За часовете на хранене - това, което си писала е за твърдата храна, а иначе кърмене пак тогава ли или в други часове?

# 226
Манджата да не е била някаква с ориз-той се разводнява така дори и само след разбъркване.Аз съм пасирала зеле,супа например със сухара-не се разводнява.
А  кърменето миналото лято беше сутрин около 6-7ч,обяд на заспиване и вечер на заспиване.Понякога и следобед когато нищо друго не иска да яде.

# 227
  • София
Слагай сухара след пасирането....но с толкова течна храна надали дълго ще изкара Simple Smile то си е мъка....поне малко по- гъсто да беше....
а за 5 кратното при нас стана след година и 3 месеца някъде..... до година и 10...от тогава - 4 пъти на ден яде....

# 228
Супата беше вчера грах с ориз Rolling Eyes, ама един едър ориз ooooh!...Трябва да питам от къде го купуват такъв хубав Laughing. Манджата беше сос с кюфте, ама и тя редичка. Даже и със сухара после пак. И те там пасират, но за нас пак е едро, затова пасирам допълнително. Докато свикне поне. Оф, не знам. Май ще слагам средички хляб. А пък мъка не, ами направо едвам го храня с това рядкото. Ако пиеше от шише или от чаша, вариант си е, ама тц. Пък кърмя все още на всяко хранене. Не ми се ще сега да разреждам точно лятото, че ми е супер без цикъл Laughing. Ще изчакам и аз за храненето на 5 часа. Поне още 2-3 месеца до есента.

# 229
  • София
ами и аз кърмих до година и 2 месеца....за това и така се получи с 5 кратното ядене Simple Smile)) доста по-късно от другите деца....

иначе знам ли....и при нас супите бяха съвсем рядки...манджите обаче, при все на дсота дребни парчета, баха.....леко сосести....не съвсем твърда храна, но като мнооогооо гъста супа да кажем.....но не ме притесняваше....за стомаха по-течните храни до колкото помня са по-хубави Simple Smile))

# 230
Поли десертите ги сгъстявам като им прибавям каша направена по-гъста от обикновено или натрошени бисквити. За другите неща - сухар.
Аз си ги правя вкъщи манджите де, тук кухнята затвори за лятото. Тъкмо се бях засилила да се записваме  Wink И купувам пюрета, понякога нямам време за готвене.

# 231
Поли, като чета как се измъчвате с тая кухня чак жал ми стана .Слагай му на детенцето срадинката на филия хляб ,че да си хапне , сигурно му е вкусно милото ама с тия два зъба ядели се... LaughingИ моя син до скоро му се гадеше от ориза, защото неможеше да го дъвче .Аз го мачкам с вилица. При нас пък храната е много гъста JoyНяма угодия .

# 232
Десертите засега /за двата дни Laughing/ са с доволна консистенция. Даже днес, понеже беше прасковено кремче, остана за следобед и се беше леко желирало. Като го стоплих и разбърках, стана добре. А тази вечер му дадох супата - картофена, със стрит сухар и пак си стана добре. Даже я хареса и изяде всичката. Чудя се що не можах да докарам обяда Thinking. Някъде сбърках. Ама ще се научим, няма как. Гладно не се стои Laughing. Иначе си е голямо удобство кухнята. При нас си е направо без пари - 0,80лв. Laughing на ден.
А иначе за двата зъба - ами за сега пасирам, но скоро ще трябва да почне да яде и парченца, няма как. Пък храната като е гъста, можеш да слагаш водичка по малко.

# 233
  • София
Здравейте  Simple Smile
Има ли някой , който  да  е използвал капки Торбекс 2х? Вчера ги изписаха на дъщеря ми заради конюнктивит. Това , което ме притеснява е , че самите капки са мазни и някак като газирани. Мислех си, че трябва да с като водичка щом са за очи  newsm78  В срок на годност са си, но аз ползвах такива миналото лято и не си спомням да им е такава консистенцията, а ми е притеснено, че нали все пак в очичките й ги капя.

# 234
  • София
аз имам спомен точно от така както ги описваш, че бяха....капах на дечко преди няколко месеца....чесно казано за първи път се сбъсквах с тях....и не съм се усъмнила...

# 235
Geraldine,ползвала съм Тобрекс,но не бяха 2x,а само Тобрекс.Не бяха мазни,нито газирани.За очи съм виждала или като водичка или млечно бели на цвят.Мазни и газирани -не.Срока на годност след отваряне е 1м.Ама щом си ги купила вчера,най-добре ги занеси в аптеката да ги видят.Може нещо да не са били запечатани както трябва,или нещо такова ThinkingИ мен ме притеснява нещо което е за очи и не смея да слагам току-така.

# 236
  • София
ами на сина ми няколко пъти съм капала тобрекс и не съм забелязала да са мазни чак, по-скоро като водичка.  Thinking но съм виждала да има балончета в шишенцето и не мисля че е проблем.

# 237
  • София
Мазнички са си.Като ги капна на ръката ми са си мазни. Дадох ги на мъжа ми да иде да пита лекарката.
Благодаря ви момичета  Hug

# 238
Снощи разбрах защо не се дават витамини вечер.Майка ми дала на малкия витаминки и той не спря да се смее,да си играе цяла вечер.не можаха да го приспя до 23.30часа ooooh!

# 239
  • Варна
Новородените нали си кихат, за да чистят секрети от носа, не е непременно признак на настинка? (Забравила съм как беше с първото...)

Общи условия

Активация на акаунт