КГБ = Клуб на Готините Баби - 78 :)

• 21 927
  • 449
  •   1
Отговори
# 195
  • Кубрат/ Пишурка

ДОБРО УТРО и от мен! Гъбче,мерси за кафенцето! Марси, добре си се появила! И дано проблемите ти да се разрешат бързо!
Зичеее  Hug
А Танита не пише не защото е сърдита,а защото вчера й се е скапал комп и днес ще го правят.Каза че се надява до довечера да го оправят и да се включи.
Аз отивам да пиша по делата на учениците,а на всички останали ЛЕК ДЕН!

# 196
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Марси , дано по най-безболезния начин се реши
проблемът ти. Много е неприятно , но ще отмине. Успех.  Hug

# 197
  • София
      Добро утро момичета!
      Радвам се да ви намирам тук, когато вляза.Вие сте мехлем за моята душа.
      Гъбке,благодаря за кафенцето! Аз сега съм с чашката при вас.
      Марси,добре,че писа.Все се чудех къде зачезна,какви са тези задължения,които ти пречат да кажеш едно"здрасти".Сега разбирам,че си имаш големи грижи.Дано се разрешат без неприятни манипулации.Ама тези майстори са си оставили ръцете...
      Мони  Hug Hug Hug
      Аз днес съм се издокарала с едни три/четвърти дънки,с розова бродерия и се чудя дали ще има жертви сред комшийките ако тръгна така за автобуса.Гледам се в огледалото и си мисля,че трябваше да стана на 56 лазарника и да изкача до 140кг и като ги смъкна да разбера,че имало и нещо симпатично в тялото ми и че мога да изляза между хората така облечена.
      Току що си измерих кръвното-119/67,пулс 70.От една седмица съм зарязала всякакви лекарства,но кръвното го следя.Вече ме има в списъка на "Грийнберг",но сега нямам време да отида.Мисля,да не  ходя-чувствам се отлично.Дори след почти 3 месечен застой кантарев  започна да ме радва.Свалям много бавно,но все пак вече свалям.Ще стигна до 80 кг и ще спирам.
      Момичета,гледам,че снощи много съм писала.Но аз съм си такава-взема ли думата и се забравям.Ще се коригирам,тук не е само за мен.Прощавайте!
      Дано не сме изплашили Мастерчето.Днес е сряда трябваше да пише.
      Танитка,чакам те тук!
      Приятен и слънчев ден!
http://www.vbox7.com/play:93395d2b

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 09:51 от Яжка

# 198
Ха,Добър ден и от мен!..... Tired Tired Tired Tired
Малеееее......Какво нещо изчетох  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Голям спор е имали тука бре!  Thinking Thinking Thinking Thinking

И аз мисля,че всичко е тръгнало от преди...назааад в темите е останало нещо недоизказано и недообяснено между двете ви и после само се е трупало напрежение,което избухна.....
Зиче никого не е гонила НИКОГА от темата......
Не мисля,че има значение кой е по-голям на години и т.н. това са детски работи....Като децата на детската площадка  Laughing Laughing Laughing
Тука сме се събрали ,защото сме се харесали,допаднали...Женска компания! Ама нормално е някой да ти допадне повече....Повече допирни точки,сходство в характерите и прочие...
Не е добре,да се държи остър и обиден тон,когато има различие в мненията....Всеки има достойнство и собствено мнение по въпросите,които се обсъждат,но това не означава,че трябва да се изпада в спорове всеки път.....Всеки пише доброволно в темата и мисля,че трябва да се уважаваме ,а не да се обичждаме и нападаме....Танче,не се сърди,ама не видях нищо с което Зичето да те е обидила....Просто изрази различно мнение......
Зиче,не се сърди и не си отивай! Моля те!.....

А за срещата аз отдавна бях казала,че много искам да дойда,но не знам дали ще успея....Живея в София,плащам вартири,сметки...Издържам се сама в тоя труден живот....Работя по много часове,за да вържа двата края...Не разполагам със свободно време.Ако някой си мисли,че ми е лесно...да дойде на мойто мяссто да видим как ще издаяни на такова натоварване....Затова бях казала...Уговорете срещата,решете къде ще бъде и АКО мога ще се включа в последният момент.....

# 199
  • Видин
Привет, момичета! Hug
Благодаря за кафенцето на Гъбка! Hug
Зиче, направо започвай да пишеш не се чуди повече Hug Peace
Марси, дано скоро приключиши успешно с всички ремонти! Peace
Яге, как ми се иска да те видя с дънките.Сигурна съм, че ти стоят много добре! Hug
Айша, дано детецето е по-добре  днес! Peace

Хубав ден на всички!  bouquet

Набореее, Hug Hug Hug домъчна ми за теб!

# 200
  • София

Зиче , радвам се , че си взела това решение ,
въпреки , че не съм от групата на тел. обажданията , скайпа и ЛС.  Hug

Танче , очаквам включване и от теб.  Peace

Peace
  Айша вярно е ,че при такова голямо нещастие нещо с детето ти да не е наред ,дрязгите тук са си бели кахъри. Все пак не се познаваме толкова добре и не сме изяли заедно торба сол.... Важно е за мен съпричастността и споделянето на радостта и мъката и подкрепата ,която получаваме.
 Аз нямам скайп ,защото нямам компютър и не ми е позволено да имам такъв.... Rolling Eyes
 Яжка мина ли ти гадното настроение.?
  Марси и ни е сме в безкрайни ремонти сега и Реното се пр...а.
 Янче за хрема на мен ми помага скилидка чесън в ноздрите,но е много гадно,но помага.... Летните настинки са ужасни.
 А сега ако се доредя ,ще чета каквото съм пропуснала и нашето талисманче Мастерче къде е?
 Я появило се е докато пиша на прибешки... Hug Heart Eyes Stop

# 201
  • София
Добър ден и от мен,Зиче радвам се че се върна Hug,Танче чакаме те Party,Айша разбира се , може софиянки да си направим предварителна среща , нещо като репетиция hahaha,може и при НДК ,че е по централно, не че аз съм там, дано се  оправи детенцето Praynig

# 202
  • София
Добър ден и от мен,Зиче радвам се че се върна Hug,Танче чакаме те Party,Айша разбира се , може софиянки да си направим предварителна среща , нещо като репетиция hahaha,може и при НДК ,че е по централно, не че аз съм там, дано се  оправи детенцето Praynig
Peace
 Мили Софиянки много искам да ви видя. Предлагам среща в неделя 18 часа   на 21-ви пред Халите. Миналия път много ни хареса заведението на  Римар.
 Уви само тогава мога да се освободя,че ще е след Богров....

# 203
  • София
    Е,нямаше да пиша,ама...Ако срещата е около халите,ще мина от там задължително-да знаете!
    Шпунц,не съм била в гадно настроение,просто тук не ми хареса спора.
    Имам много да пиша,а вече един час се моткам около вас.

# 204
Ще дойда в неделя пред халите  Peace Peace Peace

# 205
  • София
 Мастерче ще мина през планини и морета специално да те видя ,защото знам си нещо....

# 206
Мастерче ще мина през планини и морета специално да те видя ,защото знам си нещо....
Айдеееее,пА Фърли бомбата..... Laughing

# 207
# 208
Мерси за разбирането и съпричастността към моите тъпи проблеми! Hug
Те моите са бели кахъри и много не им се вживявам - неприятно, ама толкова. Живи и здрави като сме - другото ще се оправи!
Оказа се , че проблемите с тоалетната са си на съседите - при тях някакво уплътнение остаряло, изгнило и не държи. Нашият майстор днес ще купи каквото трябва и ще им го оправи. Те са пенсионери и нямат много възможности. Добре е , че ще се разминем с това!
А и на другия проблем са му измислили някакво решение - вързали един кашон и виси на върви отвън - ако падне нещо да е в него. Бавно върви, ама важното е , че върви.
Та всички сме си с проблемите - кои сериозни, други не чак толкова. Важното е да си казваме по добра дума и намираме малко отдих и разбиране в темата.
Много ми се иска в неделя да съм с вас момичета от София. Но поне мислено ще съм.
Усмихнат ден!

# 209
  • Видин
Шпунци, не така! Grinning
Кажи сега какво знаеш, че нашето женско любопитство се изостри Joy Joy Joy

Яге, отдавна се каня да ти кажа и все забравям да махнеш този аватар с тази грозна баба Яга.
Като те знам колко си готина той изобщо не ти отива Peace

Ама ако пък на теб си ти харесва, аз що ли се обаждам...  newsm78 Blush

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 11:12 от ♥~Жаклин~♥

Общи условия

Активация на акаунт