Twilight the series / Здрач сагата: тема 18

• 22 812
  • 459
  •   1
Отговори
# 270
"Та, хайде...дайте мнение по цялата сцена в къщата на Чарли и как според вас се е чувствал Едуард (освен щастлив... щото с тази част Уоманитка ще се справи- но с нея все спорим за притесненията, слабостите и черногледството му)"
Така след като си преговорих Mind over matter цялата сцена ми става още по-любима защото:
1. съдържа едни от най-красивите описания/обяснения в любов / ах това за сънуването..../
2. е изпълнена с онова чисто любопитство по отношение на обекта на твоята любов - задаваш въпроси, чийто отговори не биха ти харесали, но трябва да ги знаеш /за връзка между Едуард и Розали/ и искаш да знаеш всичко
3. цялото напрежение от невъзможността да преминат на следващата фаза от физическата им връзка, но това ги прави само по-близки.
В тези моменти, Едуард губи онзи всепоглъщаш самоконтрол / е не докрай/, но все пак е най-близо до онзи тийн, който е бил през 1901. Знайки своите физ.възможности, винаги ще има притеснения да не нарани Бела, никога няма да може да стигне докрая, а както ства ясно и за двамата любов и страст са едно и също. СПОЙЛЕР ЗАЗОРЯВАНЕ е като знаем нещата се променят тук и всичките им усилия се изплащат с най-голямото им съкровище. КРАЙ
Как се е чувствал - объркан, сбъскващ се с непознати чувства, прекалено сензитивен към всяка промяна в Бела, в къщата, и най-вече щастлив.

На мен тези сцени в къщата на Чарли направо ми напълниха душата ! Много голяма тръпка и удоволствие изпитвах докато четях !  Heart Eyes Peace

# 271
Момичета, излязоха снимки на Роб от снимачния процес на новия му филм буквално преди 10 минути! Hug

Ексклузивно: Първи снимки от снимачната площадка на Remember me!!!

Постът е ъпдейтнат с още много нови снимки - дори и такива от снимките на първата сцена от филма!

# 272
# 273
Невероятен е - особено на снимките с цигарата... Crazy Crazy Crazy Определено доста жени искат да са тази цигара Crazy Mr. Green

# 274
Womanitka,препрочетох преди малко сцената в къщата...много объркан ми се стори Едуард.От една страна сигурен в самоконтрола си,от друга.... нерешителен някакси...Много изненадан от инициативата и интереса на Бела към по- интимното.Все едно че има и още нещо,което го плаши и затова не иска да я докосва ,но не й го казва...През цялото време имам чувството,че не й казва всичко Wink

# 275
Womanitka,препрочетох преди малко сцената в къщата...много объркан ми се стори Едуард.От една страна сигурен в самоконтрола си,от друга.... нерешителен някакси...Много изненадан от инициативата и интереса на Бела към по- интимното.Все едно че има и още нещо,което го плаши и затова не иска да я докосва ,но не й го казва...През цялото време имам чувството,че не й казва всичко Wink

Естествено, че не й казва всичко Simple Smile Как да й каже , че Алис я е видяла като една от тях ? Как да й каже, че в крайна сметка колкото и да иска неможе да бъде както да е с човек? Плаши се да не загуби контрола си защото физическото му желание се засилва Simple Smile И контрола му трябва да се засили ... Тук вече има нещо друго докато едната жажда може да свикне с нея Simple Smile Другата расте пропорционално Simple Smile А и има още нещо което забравяте Simple Smile Идеята му на другия ден да я запознае със семейството си Wink

# 276
veselinka,Ти виждаш ли разлика от Едуард преди и Едуард след полянката в "Здрач" ? В смисъл виждаш ли някаква промяна в него и в каква насока , взел ли е някакво решение усещаш ли някаква облекченост в него. Някаква жизнерадостност която до тогава я нямаше ?
Ами да, незнам дали е облекченост /защото все пак трябва да продължи със самоконтрола и то на още по-високи степени/, но жизнерадостност - ДА.Самата Бела  отбелязва, че не го е виждала толкова много да се смее както тази вечер в къщата на Чарли. Решението е взето, но според мен, той до тази вечер не е разбрал колко много усилия ще му коства това решение. В смисъл, знаел за това, че всяка минута с Бела може да я приближи до края, но не е предполагал, че силата на "човешкото" привличане е такава. Много ми харесва това как той и обеснява колко "чупливач'е тя всъщност в неговите ръце, ако само за миг се отдаде на истинската сила на чувствата си.
Тази вечер/този ден му показват не само правотата на неговото решение, но му показват и необходимостта от още по-голяма сила и самоконтрол, за да посрещне последствията от това решение.

# 277
Ами да, незнам дали е облекченост /защото все пак трябва да продължи със самоконтрола и то на още по-високи степени/, но жизнерадостност - ДА.Самата Бела  отбелязва, че не го е виждала толкова много да се смее както тази вечер в къщата на Чарли. Решението е взето, но според мен, той до тази вечер не е разбрал колко много усилия ще му коства това решение. В смисъл, знаел за това, че всяка минута с Бела може да я приближи до края, но не е предполагал, че силата на "човешкото" привличане е такава. Много ми харесва това как той и обеснява колко "чупливач'е тя всъщност в неговите ръце, ако само за миг се отдаде на истинската сила на чувствата си.
Тази вечер/този ден му показват не само правотата на неговото решение, но му показват и необходимостта от още по-голяма сила и самоконтрол, за да посрещне последствията от това решение.

Абсолютно съгласна с това Simple Smile На това опирам и фен фикшъна. А жаждата къде остава ? Съгласна ли си с идеята ми че ги балансира една с друга ?

# 278
Момичета, малко в страни от книгите, но все пак да споделя:)
Питър Фасинели се е хванал на бас в twitter, че до 4 дни ще събере 500 000 следващи го в сайта, ако не успее, приятелят му ще му вземе актьорския стол от Туайлайт, а всъщност той даже не фен на филма! Ако не приятелят му трябва да танцува по Холивууд булевард по бикини пееки "All the single ladies".
Така че, който желае може да "удари едно рамо" като стане последовател на Др Кълън може да действа:)

# 279
Nadin, знаем, знаем, информират ни тук редакторки, туайлайт дамите, изобщо техническа нация, пък и ограмотена се извъдихме.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
(това в кръга на шегата, да не се засегне някой)

Гледам върви интересен спор, отивам да чета по-подробно

# 280
Ох, ами извинявам се тогава, аз за каузата къленова:))))) не за друго.

# 281
Ох, ами извинявам се тогава, аз за каузата къленова:))))) не за друго.

Не бой се, всички сме за нея, аз даже акаунт в туитър за Кълъновата кауза си създадох...  Mr. Green

# 282
Жаждата за кръвта на Бела и жаждата за самата Бела ли имаш предвид? Според мен на този етап жаждата за самата Бела е много по-силна от това "да се нахрани" с нея. Не си спомням в коя от книгите беше,но има един момент в който той и казва, че не би я наранил, защото вече не си представя своя живот без нея. Така че ето отново темата за самоконтрола /любимата ми/ - когато си чакал цяла вечност, за да откриеш този, който те допълва перфектно, нищо друго не е толкова трудно колкото да го запазиш до теб. Тогава цялата идея за това какво е всъщност Едуард се изгубва под силата на намерената любов,намерената сродна душа. Инстинктите не означват нищо пред осъзнатото му желание да бъде с нея непрестанно. Незнам дали мога да го обясня добре, незнам дали има и такава любов извън книгата /не ме и интересува/, но решението, което той взима го превръща в нещо друго, различно от чудовището за което се мисли.И мисля, че това го прави по-жизнерадостен, по-свободен и още по-влюбен в нея

# 283
Ох , до де ви изчета и разгледам целия материал ...  Mr. Green Страхотни сте , страхотен бюлетин , снимките са  Heart Eyes Heart Eyes Браво   bouquet

# 284
Определено доста жени искат да са тази цигара Crazy Mr. Green
Или бъркалка за кафе....http://photos.twilightladies.com/albums/userpics/10001/189/galle … spl106848_002.jpg  Mr. Green Oha!

Общи условия

Активация на акаунт