Twilight the series / Здрач сагата: тема 18

• 22 759
  • 459
  •   1
Отговори
# 300
Не казвам, че е лъжа. Винаги се ядосвам когато в една фирма голяма няма връзка между звената и то точно това звено което отговаря за поръчките Sad Представи си ти имаш инфото обаждаш се да си я заявиш и те ти казват няма такова нещо. Ама как има инфо ... не съм информирана  #Cussing out

# 301
Страхотна новина   bouquet

# 302
Не казвам, че е лъжа. Винаги се ядосвам когато в една фирма голяма няма връзка между звената и то точно това звено което отговаря за поръчките Sad Представи си ти имаш инфото обаждаш се да си я заявиш и те ти казват няма такова нещо. Ама как има инфо ... не съм информирана  #Cussing out

Съгласна съм - лошо е за тях, че нямат координация никаква.  Rolling Eyes

# 303

btw, дискусията между мен и Уоманитка е тук, ако на някой му е интересно)

Понеже има грешка във фен превода в частта в "Съзнание върху материята" в която той за изминалия следобяд и как е решил, че е по-силен (обяснила съм я тук, и ако някой някъде е намирал още грешки, да добавя), затова не ти се е набило на очи, че по негови признания е бил все още податлив следобяд...

Мила във официалния превод е ".. да бъда завладян" и ти обяснявам, че ти поглеждаш на нещата едностранчиво, а той не говори само за един тип жажда и даже си мисля, че ги спряга и двете ,но в следобеда вече става дума за ЖАЖДАТА МУ ЗА САМАТА БЕЛА .
Той с кръвта й вече почти се беше справил в колата, в стаята й, в пикапа... Това за което говори не е жаждата й.

# 304
[Той с кръвта й вече почти се беше справил в колата, в стаята й, в пикапа... Това за което говори не е жаждата й.

наблягам на почти- защото в стаята й й каза, че ако стане прекалено много, ще успее да си тръгне- и тук аз разбирам под "прекалено много", че говори за жаждата си към кръвта й, а ти, че говори за плътските си желания към нея...нека другите да кажат, но според мен Едуард не мисли като обикновените мъже "за тея работи" и подтиска "другата си жажда" почти толкова, колкото и тази към кръвта й- на този етап той е по-невинен в мислите си от Бела, която в главата си мисли къде-къде напред във връзката им
да, в приповдигнато настроение е, оптимистичен е.... но е като възстановяващ се наркоман в присъствието на любимия си наркотик- в този момент е щастлив, че не злоупотребява с наркотици, но възможността да се появи мисълта- изкушението, е винаги там.... 

# 305
  • София
Първо добро утро! Hug

Така, сега инфо от последните минути - Breaking Dawn на български на 13.07! Party

Sensoria, чудесна новина за моята тийнка, много много благодаря    bouquet
Добре, че от време на време прелитам от тук за някоя новинка  Grinning

# 306
Почти Но не е като сега за първи път да се сблъсква с него. Просто вече има опит в преодоляване на апетита си хищническия към нея. Даже ето ти как аз виждам една случка на полянката.
О не не Simple Smile

Първо има една идея на полянката :
Бела го попита защо си е тръгнал и той и казва
-Знаеш защо ?
Като тук има предвид " Защото за малко да ме целунеш "
А тя си мисли " Защото е искал кръвта ми "
Той като вижда как реагира побързва да я опровергае , че е по скоро заради Близоста й Simple Smile тя го е изненадала . Ароматът й там е бил очакван, държа че е бил фокусиран върху жаждата си за кръвта й за това не е видял другата опасност.
И не не е невинен Simple Smile Той 90 години вижда в ума си Емет и Розали даже се налага да пази дистанция Simple Smile В момента в който вземе Бела в прегръдките си усеща това което Емет е усещал или Джаспар или Карлайл ? Изобщо не е невинен знае че няма как да се получи, но го иска много... Просто е изумен, че Бела е попитала Simple Smile По негово време дамите не питат за тези неща Wink а и за него Бела е невинна като дете. Не е вярвал, че може да има такива апетити.

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 10:13 от WomanitKa

# 307
  • София, България
Здравейте момичета  Hug
днес аз съм на бюлетина, така че вие си знаете  Laughing  влакът има закъснение  Mr. Green

# 308
Здравейте момичета  Hug
днес аз съм на бюлетина, така че вие си знаете  Laughing  влакът има закъснение  Mr. Green
Laughing Зная те аз тебе... Whistling Laughing

# 309
Добро утро момичета !  Hug

С голямо нетърпение ще чакам Зазоряване , може и да не е добър превода , ама като незнам английски немога да чета кигите на английски !    Peace

# 310
Със закъснение, но винаги идва  Laughing
Аз макар да я имам Breaking Dawn на английски  ще си я купя и на български, а с преводите вече посвикнах / до толкова, че си преговарям любимите глави на английски/
Незнам дали Бела изглежда невинна в неговите очи, но си мисля, че на този етап след като почти се е справил с желанието си за кръвта и, все още не мисли, че може да се справи и с физическите измерения на тхените взаимоотношения. Затова може би си тръгва.
Мисълта за изкушението, за неговата разрушителна сила, винаги е в главата на Едуард, затова и в много редки моменти успява да бъде просто себе си. Дори в моменти в които има кой да го пази от самия него,отново запазва онзи свръхконтрол, който определя цялата му същност и цялата му връзка с Бела.

# 311
  • София, България
След малко качвам бюлетина обаче вече 15 мин се хиля на едно клипче и се разсейвам  hahaha

препоръчвам да го видите като го кача  Laughing

# 312
МОна Лиза, ще те изпреваря само с една снимка, а коментара на блогъра e:Моля, ако тези жени четат моята страница да спрат да го правят:
http://splashnewsonline.celebuzz.com/2009/06/rpattz-mobbed-by-cr … =4&bfm_page=0
И все пак се усмихва.......

# 313
Вижте аз не гледам на Едуард като на обикновен човек ... Но виждам че започва да се събужда човека в него.
Пак казвам той се е борил с жаждата си 90 г. бори се всеки ден и го казва на полянката естествено никога в такава величина, но винаги го има защото "тофу-то" не е достатъчно за да си задоволен напълно.Той има опит с подобен род жажда. Плаши го силата й при Бела но има опит знае как да се справи. Да спре да диша, да постави лицето на карлайл или Бела пред погледа си, да се фокусира върху нещо друго върху това на колко хора ще липсва и т.н.
Жаждата с която се сблъсква на полянката и за която казва цитирам.
"Иска ми се да разбереш.. иска ми се да усетиш това объркване ... този смут... който чуствам.Да разбереш."
"Разказах ти за глада, от една страна за жаждата която изпитвам към теб нали съм такова жалко същество. Но ... Пръстите му леко докоснаха устните ми и аз потреперих - Има и други видове глад. Глад който въобще не разбирам, който ми е чужд."
" Не съм свикнал да се чуствам толкова човек. Винаги ли е така ?!"
"Незная как да бъда близо до теб ? Незная дали ще мога?" и после
"Имам човешки инстинкти, може да са заровени дълбоко но ги имам"

Точно в тази последователност е в книгата. Така че мисля че говори само за единия вид жажда и че в момента точно в нея е проблема. Ти си представи вампир който изпитва емоциите човешките ама по 43047312 по - силни, когато иска някой както примерно Емет и Розали . Да иска да се люби с нея да я целуне с цялата жар която изпитва .. А като знае, че само да я натисне малко по силно и може да я счупи , да я нарани или убие.
А немога да си представя като я е целунал какво му е било. Как се е сдържал да се дръпне ? Като е усетил топлината на устните й дъха й, мекотата на устата й. Crazy Stop
Определено жаждата вече не е проблем - ИМА Я но не е проблема тя. И той я използва за балансиране. Оставя единия огън да потуши другия.

# 314
О в точно това е красотата на тяхната история - невъзможността да си представим какво ще се случи ако я целуне, но това се случва и в стомахата ти политат пеперуди, все едно ти си целуната. Поне на мен така ми въздейства тази история....
Да, Едуард определено не може да бъде разглеждан като обикновен човек, и според мен Бела и всички тези емоции, които тя предизвиква в него го доближават до човек/приспиват звяра в него и събуждат онези чисто човешки инстинкти и желания/. Да, наблюдавал е Емет, Розали, Карлайл и....,но те са от един вид, любовта и привличането не са разрушителни за обекта на тяхната любов. А откъде да разбере как се обича човек, как да обича " глупавото агне" без да го нарани?

Общи условия

Активация на акаунт