Twilight the series / Здрач сагата: тема 18

• 22 797
  • 459
  •   1
Отговори
# 420

Аз не си измислям. Така че .. незнам кой носи вода от 9 кладенеца.

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 01:00 от WomanitKa

# 421
Ами инфото ви е грешно, това е стара информация... И се базира на ставалото преди тук в бг мама, а те са достатъчно информирани със ставалото тук преди време, а не на настоящия проблем с фенфика. Форумът си има политика и тя е такава, като не сте доволни потърсете връзка с администратора, но решението е взето от него, не от някой друг.

# 422

тази е манипулация, нали знаеш..Роб е от доброто старо време на Хари Потър

# 423
  • София, България
Инфото се отнася за това кой  е помолил да изтрият темата на Бони!!!!
и е от днес!

# 424
да защото мадамата нямаше писмата преди няколко часа Simple Smile Пиша си с нея от в4ера на обяд едва днес се появи проблема.
И става дума за блог открит преди няколко дни  Naughty Изобщо не е стара история.
Да ви светна мили ми ДАМИ всички .. блога е направен заради фен фикшъна нецели да става масов сайт с информация за клюките или да ви краде феновете. Направен е за мое и на хриси удобство за да си спорим на спокойствие и да не ви отегчаваме с глупави спорове според някой.
Ако сте се почуствали застрашени няма защо. Аз поне не съм амбициозна за друго освен да напиша най добрия БГ фен фикшън на Среднощното слънце.

# 425
Ами инфото ви е грешно, това е стара информация... И се базира на ставалото преди тук в бг мама, а те са достатъчно информирани със ставалото тук преди време, а не на настоящия проблем с фенфика. Форумът си има политика и тя е такава, като не сте доволни потърсете връзка с администратора, но решението е взето от него, не от някой друг.

# 426
  • София, България
Че решението е взето е ясно, кой е помогнал да се вземе също ... не сме тъпаци ...
Но ми кажи едно какво общо има фен фикшъна та да е въз основа на станалото преди месеци ???

# 427
Ей всеки сам си говори.....
Направо ми е смешно Joy

# 428

ТОВА е от днес !

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 01:16 от WomanitKa

# 429
  • София, България
Не  е смешно, жалко е , че един човек е направил мръсно на Бони, това е жалкото
Дадоха се доказателства , че някой от екипа ви е лобирал да се махне темата ... и пак твърдите , че не е така..
Защо не признаете?

# 430
Не  е смешно, жалко е , че един човек е направил мръсно на Бони, това е жалкото

А бтв фен фика го има в НАШИЯ форум и никой не го е трил.
Като ще повтаряме до болка едно и също....

П.С. Но трябва да призная, че има напредък и вече поне не сме го направили НИЕ Mr. Green

# 431
Фенфикшънът е премахнат, защото Бгтуайлайт ще си прави собствен, а и си пазят раздела за Роуплей, но предполагам, че админът е оценил и взел предвид и събитията тук. Не съм администратор там и не взимам подобни решения.

Не разбирам защо се обсъждат тук, събития от други форуми обаче. Като имате проблем действайте локално, обърнете се към когото трябва.

# 432
  • София, България
Фенфикшънът е премахнат, защото Бгтуайлайт ще си прави собствен, а и си пазят раздела за Роуплей, но предполагам, че админът е оценил и взел предвид и събитията тук. Не съм администратор там и не взимам подобни решения.
кои събития тук имат общо с Бони и фен фикшъна ??? Последен въпрос.

# 433
кои събития тук имат общо с Бони и фен фикшъна ??? Последен въпрос.

Тези заради които ти се засяга преди време.

Имат си политика на сайта и точка. Личните претенции на някого нямат общо, това не е решение, което се взима от мод на своя глава.

# 434
Хахаха плача от смях в момента.
Фикшъна ми не съм искала да е във вашия сайт. Сложен е от MuryG в една тема в десета глуха като едно от мненията . Не в отделна тема.

Сенсордия до вчера не си правиха собствен ФФ и на момата в лично твор4ество дето списва там не са й махнали темата. Молбата е отправена от модератора списващ във вашия блог ДНЕС . Не преди седмици ДНЕС . На сайта беше сложен Линк към Блога на хриси не към мамата изобщо не виждам връзката. Ама щом ще спорим !

Общи условия

Активация на акаунт