Отговори
# 195
Привет, дами, помните ли ме още Rolling Eyes Hug

Аз само в началото писах малко и доста се изгубих, н о време не ми остава никакво  Whistling

При последния ехограф каза док, че ще си имаме момиченце, така че може да прибавите още една бройка към женския отбор  Peace

# 196
Mirkam - добре, че си се погрижила за бройката, че аз каквато съм отнесена съвсем забравих за нея....ама колко сме много октомврийки Grinning

# 197
Bubka,сложих ти щъркелче и смених бройката.

# 198
упс, Деси и аз броих и поправях бебетата сега Embarassed...дано просто са били едни и същи числа, че се замаях от броене Grinning

# 199
упс, Деси и аз броих и поправях бебетата сега Embarassed...дано просто са били едни и същи числа, че се замаях от броене Grinning
ей сега ще ги бройна и ше ти кажа колко са,че като се бутаме много хора,става мазало. Mr. Green
Проверка направена,вярно с оригинала.

# 200
Много сте изписали пак-до сега съм чела!
Аз ще съм най-вероятно на 4Д в четвъртък и така като гледам как си сменяте щъркелчитата да не и аз да мина от другата страна Wink Joyлошо няма де каквото дойде само да са живи и здрави!

# 201
ей сега ще ги бройна и ше ти кажа колко са,че като се бутаме много хора,става мазало. Mr. Green
Проверка направена,вярно с оригинала.
разсмя ме искрено Joy

-silvana- - ако това ще те успокои повечето момичета май сега научават пола, така че вероятността да стане грешка при теб е по-малка Wink Ако искаш обаче промяна, кажи да стискаме палци Simple Smile

# 202
 HugЗдравейте сладуранки Hug

Минавам да пожелая лека нощ  и да ви покажа и моето пораснало корем4е,ето тук  http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12966600   
и тук  http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12966080

Мисля 4е  най сетне успях да ги прика4а тези снимки.

Лека и мека моми4ета,приятни сънища. smile3524

# 203
Пете,много си готина,страхотно коремче.И завидна фигура,браво. Simple Smile

# 204
Aз най-сетне сложих Ема да спи и релаксирам с чашка бира! Crazy
Вечер съм изцедена, а не правя нещо кой знае какво. Но нали в режим влизаме и сутрин ставам в 7, а Ема в 8. Да видим докога ще удържим положението. Предишният опит бе успешен точно седмица и след това пак спане до обед. Whistling

Пете, голям сладур си и преди съм го казвала. Много сладко оформено коремче, а за фигурата...чудна! Heart Eyes

Сега ви оставям с пожелания за приятна нощ!

# 205
 HugДеска ,Ронка много благодаря за милите думи.На мен ми се струва 4е корем4ето ми е многооооооо голямо,имам една приятелка,която е с една седмица след мен,има много мъни4ко корем4е,но за всеки е индивидуално.Моето върви много остро напред .До тук съм с 9 кг отгоре,доки ми се скара и съм на диета.
Мажа си корем4ето с крем4ето на Мустела и за сега съм доволна,но то последните месеци има последствия.Но това не ме притеснява, да ми е живо и здраво беб4ето,ще се справям с килограмите след това.
Лека ве4ер мили4ки. Hug

# 206
peteto_83 страхотно излеждаш не знам колко килца си качила ама си супер!Колко си качила?Моята колежка ми вика"ТУМБАКА С ДВАТА КРАКА"защото и аз съм само с корем Joy
Girl from Ipamena-не съм казала,че искам промяна...просто четах ..."моля да ми смените щъркелчето на първата страница..." и т.н,което означава,че са знаели какво ще е  newsm78 както и да е!Да са живи и здрави каквито и да са!

# 207
  • София
ДУБРУТРУУУУУ
прекрасни коремчета Heart Eyes много ви се радвам, при мен още трябва въображение за да се каже, че съм бременна, но това е и защото по принцип съм по голямшка Rolling Eyes , важното е всичко да е наред и малкия човек да е добре Peace
момичета май все пак има някакво объркване със щъркелите и ... не съм броила точно, но има 151 бебета със определен пол и скрити а общо са 153 Crazy много сме бе Hug и стана оплетено Peace
днес имам толкова много работа и накъдето и да се обърна и по къщи има какво да се пипа, а жегата така ме мори и притеснение явно, че нямам време и ми се отключва защитния механизъм - сън! ужасно ми се спи и изпадам в кома направо Rolling Eyes искам да е лято, да си кисна дупето в голямата вода и за нищо да не мисля - ех мечтииии
желая на всички един по - спорен, усмихнат и успешен ден  bouquet

# 208
Как сте сладки тумбачета в топлината? Много хубави снимки -страхотно си изглеждате:) Поздравления за хубавите новини на всички и розови и синички:)   bouquet

Да се похваля- чувствам се много добре- пожелавам да се чувствате добре като мен, не ми пречи на мен жегата (нали съм си студенокръвно  Mr. Green) Коремчето ми расте и два дена съм основно на плодове и зеленчуци- много добре ми е, без да ми е тежко Simple Smile

Кажете избрахте ли екипи за раждането...аз съм си избрала, но е в друг град, та се надявам да има време да отида до мястото на събитието  #Crazy навреме- пътя е около 30-40 мин, знам че за София е нищо време при вашия трафик, ама все пак  Simple Smile сега на 10 юли ми е следващата ФМ и се надявам да се до уговорим Simple Smile

Забравих и да питам...къде и как си усещате коремчето...при мен е много странно, че 5 пръста под бюста нямам никакво коремче (моите си ребра дори без тлъстинки)...а над срамната кост веднага започва увеличението, т.е. усещането. Предната седмица имах чувство че е с 2-3 пръста над тази кост...лекаря каза че е нормално, но се чудя сега дали е нормално. Вчера ме боля леко корема, но се бях преуморила...направо не знам,а ми е нормално мек корема- да ходя ли пак да ме види да не ходя ли? Пишете къде чувствате бебето и матката,моля?

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 08:00 от el_pl

# 209
Добро утро сладурки,

Terri и кака dora да се оправят от настинките, че лято ни чака Wink

Divanence и Ронка- не си идвайте, или ако си идвате поне запазете мястото си за нас! Grinning Praynig

Честити розови щъркелчета на miracle i bubka!

Mirkam, пусни снимка да те видим , а на Peteto i divanenceto коремчетата са ви много хубави и фигурата- супер! Peace

El_pl, всяка от нас носи бебето различно и съответно го чувства различно. Едни по-нагоре, направо не могат да дишат, а други, като мен и теб например, ниско долу и затова ритничетата са там. Не се шашкай, нормално е. Wink

Общи условия

Активация на акаунт