ЮЛЧЕ пляска със ръчички,че ще духа първите свещички!(тема 110)

• 10 571
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Хич нЕмам угризения, нито чувство на вина, убедена съм че е правилно да спра да кърмя вече, саааааамо някой да ме светне как да убедя и дребното, че явно не сме на едно мнение  Wink
Белиндичка, и на мен ми е писнало отдавна, но нали пратих дребното при баба му за една вечер и като си дойде толкова беше изнервен и стресиран (може и от зъбчето да е де), че вчера и днес с удоволствие го успокоявам с кърмене (да не говорим, че чак след цял ден кърмене и 3 лецитина ми се отпушиха напълно гърдите). Затова не съм се включила към въпросните, дето им е писнало, ама нЕма да ми държи дълго, ше знаеш smile3534
Кети, айде бре, най-после се наплажувахте Hug

Списъка и аз ще го чакам, също полезни съвети как къпахте децата, как ги предпазихте от хапване на пясък и прочее.

# 106
  • София
Запис, че имам много да наваксвам  Blush

# 107
Понеже имах малко свободно време се разрових за списък за морето. пускам 2- 3 линка. Дано ви помогнат :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=305869.15
http://club.biberonbg.com/read.php?8,491772,page=9
http://missby.wordpress.com/parent/check-list/
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=107357

и адна статия за прощъпулника Simple Smile http://semeistvo.rozali.com/bebe/p10123.html , че на повечето ни предстой  Mr. Green

# 108
  • София
Хохохохо, ти си вече от другия отбор, мацко, ама още не си го осъзнала newsm48

Оффф, добре, че сте вие да се помайтапим малко, да ми светне, че съм тооолкова гроги тия дни, направо ми иде да се гръмна Tired

Отивам да давам АБ на Ники и лягам...

За списъка - да, точно такъв беше, от-до, памперси, лекарства, всичко!!! Ама всичко съм затрила от Ники значииии #Cussing out Вирус ми лепна компа и заминаха и записки, и захранване, и списъци, всичко Sad

а, юцка пуснала нещо, после ще гледам, сега отивам да гушкам възглавницата...

# 109
Iucka, благодаря ти за отговора   bouquet Полезна информация!!!

# 110
Пък аз да ви кажа октомврийките какво направили - изпокарали се и се разделили в две теми, едните се наименували Клуб на Готините Октомврийки или от сорта
Ходили админи, модератори да ги сдобряват и да им се карат - не ставало, разделили се  hahaha

Елена е много смешна бе, не спира да си бърбори нещо, а преди малко простираше с мен и като вземе някоя дреха казва на кой е - тати, нана /Яна/, мама - и ги познава  Laughing
И приспива всичко наред - топки, кукли, дрехи, обувки - гушка, клати и вика нани нани

# 111
Пък аз да ви кажа октомврийките какво направили - изпокарали се и се разделили в две теми, едните се наименували Клуб на Готините Октомврийки или от сорта
Ходили админи, модератори да ги сдобряват и да им се карат - не ставало, разделили се  hahaha
Това ме разби!  Shocked Много докачливи тез хора, бре!

На морето моето дете яде ресторантска храна, къпа се в морето, успя да хапне и един фас и опита пясъка. Няма опазване да не лапа разни работи. След като нагриза фаса, чистех старателно около шезлонгите, ама нали се сещате пясъкът като се поразрови, какви неща изскачат?  Confused И хем този плаж беше доста чист.
За забавление му купихме надуваема лодка, в която слагахме малко морска вода, тя се затопляше от слънцето и той там се плицикаше. Иначе си плуваше в лодката и в морето. Голяма веселба падаше!
Храната му се услаждаше, там яде предимно кисело мляко, хляб, сурови плодове и зеленчуци, ориз и риба. Водата си му беше бутилирана, традиционният розов Девин. На морето много лесно го гледахме, баща му го поемаше поне през половината време, ако не и повече, та аз и се пекох на спокойствие, и си плувах, и книжка четох. Голям рахат си беше!

# 112
  • Добрич
Боян наистина много прилича на батко си. И за моите деца така казват, но аз ги намирам много различни.
Лора е като порцеланова кукла.
Ра, добре. че всичко е минало  леко!
И моето дете лапа всичко от земята и проверих и изпразних всички чекмеджета от дребни предмети.
По нашия край мисля, че прощапулник не се прави. За мен този ритуал е малко безмислен. Аз погача правих на 40 ден, а сега като проходи ще замеся само питка набързо. Баба ми каза една рецепта с амонячна сода и бакпулвер и смятам тези дни да я пробвам да видя как ще стане. Не се чакала да втасва и разни такива. Живко като направи 4-5 крачки ще направя питка, ще я разделя на няколко парчета , ще я намажа с мед и ще я раздам на съседи като през цялото време бягам и внимавам да не се спъна, за да не бъде спънато детето после  hahaha
А при нас тези неща с предметите за избор на професията се правят на партито на годинката .
Аелия, честито ви християнче!  bouquet

# 113
  • София
Joy Дано и ние не изкукуригаме дотам hahaha

Спах 20 минути Tired От още 20 Бобо реве, недоспал, хремав, крив, аз го разнасях докато ме схвана гърба и сега просто го сложих до мен да си реве Confused

# 114
... ще направя питка, ще я разделя на няколко парчета , ще я намажа с мед и ще я раздам на съседи като през цялото време бягам и внимавам да не се спъна, за да не бъде спънато детето после  hahaha

Е тръгна ли да бягам и питка да раздавам едновременно, гаранция съм се утрепала hahaha. После детето ми цял живот ще е спънато като мене Joy.

Октомврийките са се поизложили. Мисля, че ние не бихме направили такъв сеир Simple Smile.

# 115
... ще направя питка, ще я разделя на няколко парчета , ще я намажа с мед и ще я раздам на съседи като през цялото време бягам и внимавам да не се спъна, за да не бъде спънато детето после  hahaha

Е тръгна ли да бягам и питка да раздавам едновременно, гаранция съм се утрепала hahaha. После детето ми цял живот ще е спънато като мене Joy.

Октомврийките са се поизложили. Мисля, че ние не бихме направили такъв сеир Simple Smile.

Joy Joy Joy -

# 116
  • Добрич
Леле, като гледам какво съм написала и на мен ми стана смешно  newsm78! Абе сигурно няма да бягам , но със сигурност ще вървя бързо. Нали такъв е обичаят Thinking

# 117
Мер Ан, аз съм виждала комшийка как бяга по стълбите, опасно си е! Joy Но обичаят е такъв.

# 118
Днес стана много хубава варненска среща. Дуци и Анна също ни красяха.
Снимки ще качи някой с фотоапарат...
Сега отивам да ям, че съм прегладняла..

А това с октомврийките ми даде идея - ако някой вземе да се прави на твърде нравоучителен можем да го посъветваме "Айде не по октомврийски, моля" ... hahaha
Видите ли не сме такава детска градина... все още.  Crazy

# 119
  • Добрич
Дени, ами аз с голямото дете така бягах и много ме беше страх да не се спъна, защото аз по принцип съм си спъната. Един камък да има на пътя и ще го ритна и така... Майка ми сигурно се е спънала като е носила питка Mr. Green Сега сигурно пак ще ме е страх, ще видим.  Sick Ще гледам да нося на близки разстояния, пък и живеем в къща, няма да бягам по стълби.  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт