ЮЛЧЕ пляска със ръчички,че ще духа първите свещички!(тема 110)

• 10 546
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
ДНЕС ИМАМЕ РОЖДЕННИЦИ - ИВА И НИКОЛА ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА РАДВАТ РОДИТЕЛИТЕ СИ!

# 211
  • София
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН ИВА !   newsm59
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НИКОЛА ! nbirthday
БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ !

# 212
Да са живи и здрави днешните рожденици  bouquet
Аз защо не се сещам кои са Blush

Астарта, е така е и Анна. Яде нещо, обаче вече й писва, вдига рака към устата и после към косата, но е светкавично бърза, винаги се омазва яко. Много мразя свинщини, но на детето не му пречи Mr. Green

# 213
  • София
Момичета, как беше правилно да се държат прохождащи бебета - за ръчичките или под мишниците   newsmо

Още едно питане :
Като задам дума в "търси" и ми излезе съвпадение, къде да кликна за да видя цялото мнение, с което имам съвпадение, че аз където и да кликна ми излиза или някой форум, или подфорум, или инфо за потребителя  newsm78

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 09:37 от Ninche

# 214
Нинче, под мишниците трудно ще  държиш детето. За ръчички, но гледам да не ги надигам много. А вие защо пак избирате хотел, променяте ли го?

# 215
Астарта, е така е и Анна. Яде нещо, обаче вече й писва, вдига рака към устата и после към косата, но е светкавично бърза, винаги се омазва яко. Много мразя свинщини, но на детето не му пречи Mr. Green

smile3521  Същата работа. Или се бърше по колената  ooooh!

Честито на рождениците! Ми как да ги знаем, като майките им никога не са писали. Crossing Arms

Астарта, променя се детето към хубаво  Flutter. Започва на мен да прилича (мераци), а аз съм скромна  Party Чакаме пейзажите на слънчева светлина.

Мъжът на Олето ме кефи Joy Всичките са един дол дренки, ама все едно под калъп беееее Joy

Laughing

# 216
Сисе, Мартина и тя се захласва така като реве и чак устата и посинява. Питах педито и тя ми каза да я пръсна със студена вода, за да и се смени доминантата, или да я щипна. Пробвах това с водата, действа.
Оле, и аз така го разбирам плажа, ама ако може джин тоник. Имаме същата шапка.
Честити  крачета на Мамаиви и на Дени!
Ох, после ще пиша, че се събуди тамагочито.

# 217
  • София
Дени, нещо ми се върти в главата, че на съвсем малки бебета не беше хубаво да се хващат на някое от двете места съвсем в началото и затова попитах. Или май беше да не им се вдигат много ръчичките , както ти казваш  newsm78
Хотел ние не сме си били избрали със сигурност- ние даже място май още не сме избрали, пък ти  Grinning Но вече е крайно време де - чакам едни последни оферти, че си харесах нещо ново вчера през нощта и ще решаваме вече  Simple Smile

# 218
Лелеее, аз й ги вдигам високо, защото иначе много ме боли кръста Rolling Eyes И сега? Какво може да й стане? Но не е решение и аз да ходя превита, просто няма начин. Каишки не харесвам, но май ще прибегна до тях, защото Анна иска да върви, вече ни проходилка признава, нито нищо. Уокър така и не взех newsm78

# 219
  • София
ООО, Дуци, не се стряскай - аз казах, че нещо такова ми се върти в главата, като въобще не знам дали е така наистина и затова попитах още с първия ми въпрос как беше "правилно" да се държи детето. Моля те, не искам да те подвеждам  Hug Нека Дени каже от какви съображение не му вдига високо ръчичките на детето  Peace

# 220
Единствените съображения са да не се извади ръчичката от ябълката. Баща ми като реши да го вдига само за ръцете и съм готова да го убия!

# 221
  • София
Добро утро   food010

В началото водех Ади като я държах за китките, но така че моята длан да обхваща цялата й китка и част от ръката, та като тръгне да пада да мога да я хвана за цялата ръка, а не напрежението да е на нейните ръчички. И много ме притесняваше, че си изкривява силно назад ръцете, какво ли не съм правила, но тя пак си заставаше в тази позиция - явно не й е било проблем. Сега сме на етап тя да се държи за показалците ми, по скоро в момента май само й пазя страх, отколкото да я държа  Peace Дуци, ние пробвахме с каишки ама хич не съм доволна - Ади се накланяше напред, а дупето изпъчваше назад и започваше да ходи като Доналд Дък  Joy

# 222
Дени, честити ходещи крачета и на Сами Hug.
И аз държа Илия за китките, но се притеснявам, че не е най-правилния начин, защото се накланя напреди и тежестта пада точно на ръцете му. По същия начин като с каишките. Толкова е устремен да достигне до целите си, че изобщо не иска да се опитва да пази равновесие. Усещам, че изобщо няма да проходи през следващите 2-3 месеца, а толкова ми се иска. Това нон стоп водене ме изморява Rolling Eyes

# 223
Честити ходещи крачета на мъниците Laughing

Ние за сега ходим на плаж на Кабакум. После ще пусна снимки, да видите Алекс колко е щастлива в басейна Laughing Утре мислим да пропуснем плажа, така че ако пак има сбирка може да се включим Peace

Аз от самото начало държа Алекс за самите ръчички, т.е. тя ме държи за показалеца. Ама понякога решава да се пусне и ме е страх да не ожулим носа. И за ръцете я вдигам, защото не знаех, че могат да се извадят по този начин. Може би наистина не е редно повече да го правя Tired
Вече ходи перфектно с улолкъра. Пръпълзява до него, изправя се и тръгва да обикаля, но завойте все още са и слабото място Laughing

# 224
Честити ходещи крачета на мъниците Laughing

Оле, и аз така го разбирам плажа, ама ако може джин тоник. Имаме същата шапка.

Ех този макбейби ще ни разори Laughing

Ние за сега ходим на плаж на Кабакум. После ще пусна снимки, да видите Алекс колко е щастлива в басейна Laughing Утре мислим да пропуснем плажа, така че ако пак има сбирка може да се включим Peace

Е как не сме се засекли вчера  Confused

И аз държа Илия за китките, но се притеснявам, че не е най-правилния начин, защото се накланя напреди и тежестта пада точно на ръцете му. По същия начин като с каишките. Толкова е устремен да достигне до целите си, че изобщо не иска да се опитва да пази равновесие.

Все едно описваш Бобо на Инка  Party Тои е уникално сладък като ходи надолу с главата в стремежа си да вземе играчка (или торбичка)

Общи условия

Активация на акаунт