Любители на котки - тема 25

• 21 874
  • 391
  •   1
Отговори
# 105
Котките ми изядоха витамините, к трябваше да им давам още около 10-12 дена Sad .
Какво да правя?
Звъни на ветеринаря! При бебетата се бърка в устата, за да повърнат в подобни случаи. Но в котешка уста не съм бъркала  Laughing. Предполагам, че излишното ще го изхвърли организма, но най-добре питай компетентните. Ще звънна на позната, която се занимаваше с ветеринарна фармация и ако я открия ще ти кажа.  
То, хубаво, ама нито знам как се казват витамините, нито знам как да ги обясня ooooh! #Crazy.
ЕДИТ: звъннах на д-ра. Каза да не ги правя нищо. Когато витамините са предозирани, организмът сам ги изхвърлял.

# 106
  • Враца
По изчетох ви леко подиагонал, че толкова време от пренасяне не оставаше време а утре вече ще сме и с нет в новия дом...голям зор си беше за Java преместването и голямо изпитание на нервите ...водихме я на няколко пъти за по час два докато подреждаме вечер да свикне...доста страхливо подходи изобщо към всеки шум, тропот...пералнята и асансьора се оказаха най - страшните...първите дни спеше само на кухнята най - отгоре и не искаше дори да се приближи до нас...сега вече от седмица свикна и се чуства господарка...е още не харесва като идват непознати, но и преди не си ги харесваше...нали сме на 4 етаж та тераската и е забранена територия на първо време и само разходки с придружител, а няколко вечери си я водихме в къщата да се разхожда, но тя не се отлепя много от нас (както очаквахме да по забегне), а обикаля двора и дойде да види какво правим..вече се возим свободно с колата  като атракция сме на децата в квартала Mr. Green мислехме да се преместим чак като и дойде транспортната чанта, но вече половин месец ни се изчака чакането, та днес и пуснах нова надявам се от този сайт поне да дойде...

та един от дните както си простирам аз на терасата с гръб (убедена, че сам затворила вратата) по едно време чувам едно звучното туп  Shocked направо изтръпнах...а нашата девойка дошла да ме провери какви ги върша, качила се на парапета, но и доскучах и се врътна вътре...щях да получа удар направо, а тя невъзмутима...проблема при нас е не толкова разходките а любопитството и...само 1 от прозорците и разкрива гледка към площадката, а тя е свикнала да контролира какво става по улицата...голяма клюкарка е...задължително вечер се инспектира какво готвя, какво правя..

учудващо за мен обаче нямаше проблем с тоалетната...от първата вечер си е ок...дали защото си е старото сандъче  newsm78 но като се замислих не беше и придирчива като заменихме бенто-то със силикон...иначе въпреки че си беше улична от 1-я ден като котенце при нас си знаеше тоалетната....

единствения проблем засега е драскането, като снощи като погледнах дивана лошо ми стана  ooooh! ooooh! ooooh! мъж ми каза да мисля да претапицирам (пък сме от едно седмица само)...а тя девойката ни напук го прави...понеже мъж ми и се кара и така започват гонитбата и игрите и тя го провокира за игра  hahaha ам резултата е  Sick надявам се да вършат работа...иначе мъж ми след като на поръчвах за стотина лева неща за котката ми заяви че катерушка сам щял да и прави събота и неделя нещо интересно...дайте някаква идея ако някой е  правил ...пък ще почерпя с пресни снимки с новата котешка банда на село  Hug

баба ми е луднала от тях освен Найден-чо (унищожителя на лози и цветя) има и 4 бебока (внуци на наша Джава), три момитеча и едно момче ...едното момиченце вече е със звучното има Таралежка, но като вкарат нета ще пусна снимки от малчуганите и нашата щуротийка в новия си дом

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 17:38 от wb

# 107
  • София
wb, изрязала ли си и ноктите Peace, а диван ако имаш котка най добре да има нещо отгоре че Simple Smile,  има тоалетна със силикон ли newsm78
Шушулче, голями лакомии твойте Wink, дано само да не ги хване разстройство или запек, не е лошо да ги проследиш, то за първото по може да се разбере ама за второто, аз бях взела едни витамини на Мери като роди с калции,много хубави,но и тях ги не щеше само насила съм и давала, като стисне устата, сутринта и рязах ноктите и понеже съм я стиснала като посягам за нокторезачката и ме драсна по бузата, мъничко де Simple Smile

# 108
  • Costa Rica
Споделям 5 минути смях от нета:
http://dinka.blog.bg/hobi/2008/02/05/iskate-kotka-sigurni-li-ste.160353

Коментарите отдолу също не са за изпускане.

# 109
wb, дано да подейства спрея, че е много неприятно да ти съсинят нови мебели  Confused

Малко снимки на Бени, още е леко мазна козинката до ухото от капките, но отдавна не съм го снимала и не се сдържах.

# 110
  • София
Ех, че е сладък Бени! А на последната снимка как гледа само - май не му е харесало, че го разбуждаш  Laughing.

За съжаление си е живата истина  Mr. Green

# 111
  • град-държава
Тед,Бени каква романтична муцуна има... Heart Eyes  никога не успявам да го хвана Арчи прозявайки се,но съм упорита и все някога ще го докарам на фокус...

..айде да метна 2 снимки и от наш коткозабър от преди 5 мин... Mr. Green

# 112
  • София
Ах, колко сте добри и двете в щракането. Като тръгна да се омъжвам ще има да се двоумя коя от вас да поканя да снима... Crazy

# 113
Мене, мене  Mr. Green по- близо съм ти. ahasver е чак в Бургас.
Арчи много сладък, гушнат в тати  Heart Eyes
А номера с хващането на прозявка е лесен. Само вдигаш исото, поне на 400. Поне при мене не е толкова светло и се налага...
Разбуждаш спящ котак  Mr. Green и той почва да се прозяяяява.... щракаш бързо 2-3 пози на прозявка със следящ фокус и поне едната е станала  Laughing
Моите диванета досега се гониха и им се смяхме как боксуват по завоите  hahaha
И нещо се влюбили в мъжа ми, само като го чуят, че се прибира и ще се изтрепят да го посрещат на вратата. Ама и той си им дава мръвчица, как да не го обичат.

# 114
  • София
Ах, колко сте добри и двете в щракането. Като тръгна да се омъжвам ще има да се двоумя коя от вас да поканя да снима... Crazy
Kaкво се чудиш - направо и двете! Колкото повече толкова по-добре! А ако им трябва и шерп за обективите и мен можеш да вземеш  Mr. Green

Арчи пак ми напълни душата! А на държача на Арчи му съчувствам най-искрено! И аз допреди малко служих за постелка в жегата повече от час. Накрая не издържах и го изгоних. Да не ви описвам черната пола на какво прилича  Grinning.

Ето и една вечно спяща сива муцунка:

# 115
Емел, и аз това си мислих Wink .
Теди, имам и цели прозорци, за снимката с лапичката и 2 чифта лапи, само трябва да дойдеш на гости Hug.
Сивчото е страхотен на 1-та снимка, страшна муцунка.
http://vbox7.com/play:c5d4cf59 => 1 смешен клип.

# 116
  • София
Да се оплача:
Заради рекламата на китайска храна в един от по-предните постове, да не казвам публикуван от кой, се наложи посред нощите да готвя спагети със зеленчуци и микс от подправки с двуцифрен брой аромати.
Ами, засрамете се, уморени сме, искаме да си вземем душ и да си починем, вместо да вмирисваме къщата на незнамси колко аромата и пак да ходим да си взимаме душ.. Crossing Arms

А за сватбата, ще вземете двате да си счупите краката да се надпреварвате кой повече и по-добри снимки ще направи на хубавата булка.  Joy

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 22:28 от Емел

# 117
здравейте:)
аз имам малко проблемче... Нали лекуваме кистата на Пуфи и я обличаме в дрешки, за да не я разранява и разкървъвява с грапавото си езиче, като се ближе.
Така...обаче сега са нечовешки жеги и милата я усещам как постоянно търси хлад...на всичкото отгоре се притиснявам да не се спарва раната( обличаме я с бебешки бодита-памучни)...дайте идеи какво да я правя... Трябва да има нещо в/у раната- задължително...ама не е човек- да й лепна лепенка... ooooh!
Игуанка, специални гушки за пухен Алф- липсваше  Hug
margita, мн хубави снимки Simple Smile и аз съм на мнение, че е по-добре с другарче  Peace

Сложи от тези пластмасовите лампиони. Фуния около врата, за да не се ближе.

# 118
  • София
Емелче, ти само кажи, мъжът ми е фотограф hahaha

# 119
Добро утро. Аз пък малко се тревожа, защото тази вечер ще пътувам и ще се върна чак в неделя, а моят хич не се сеща да сменя водата на котарака. Все му се чини майтап като му казвам, че котките пият само прясна вода.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт