Любители на котки - тема 25

• 21 871
  • 391
  •   1
Отговори
# 90
Баси, тази котка е огромна, бе.
ама си мисля, че някой доста си е поиграл с шопа Thinking.
Някой да може да ми изреже вертикално снимана снимка, така че да мога да я сложа на монитора ми 16:9 или 10 Thinking в хоризонтално положение, защото при мен не се получава сполучливо?

# 91
Здравейте, някой може ли да ми каже името на ветеринарната клиника във Варна, която се намира на "Цар Овсободител" и случайно, ако има номера?

# 92
# 93
  • град-държава
Здрасти и от мен с любимото кафенце ...вече глътнах една кана и си правя 2-ра и се захващам за работа... Hug

...това коте си е цяло магаренце.. Laughing

# 94
ahasver, чаках ти или Теди да се появите, ще можеш ли да ми я оразмериш, че вече 1 час се мъча да я наглася #Cussing out?

# 95
  • София
Близначе,  Praynig не пускай тези котки че дъщеря ми вика повече няма да храним Мери newsm78,тя е шест кг за сега, но от сутринта научила се е да ни буди като тропа с предните лапи по вратичката на нощното шкафче, като барабан се чува Shocked, с мъжа ми и двамата седнахме в леглата, такъв глад я гони че #Crazy

# 96
  • град-държава
Шушулче  тя снимката е с много кофти качество,общо взето никак си не се получава за монитор...

п.с.
извинявай за закъснелия пост,но сега поглеждам... Embarassed

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 13:16 от ahasver

# 97
  • Враца
Момичета копирам си питането от старата тема (който си е недоскиф) да ви попитам нещо набързо и да се върна да почета малко

реших да поръчам спрей за отблъскване от новите ми диван и столове които само след едноседмичен живат станаха     

какъв според вас трябва да поръчам спряла съм се на тези

http://zoomagazin.eu/index.php?more=1&start=20&mastersea … 4929&start=20
http://zoomagazin.eu/index.php?more=1&mastersearch=1&id=1269&start=0
http://zoomagazin.eu/index.php?more=1&start=10&mastersea … 1902&start=10

някой може ли да даде съвет   

# 98
Шушулче  тя снимката е с много кофти качество,общо взето никак си не се получава за монитор...
п.с.
извинявай за закъснелия пост,но сега поглеждам... Embarassed
Ама снимката е на компютъра ми, не съм я публикувала никъде Grinning.
Ще може ли да ти я метна на пощата, за да я погледнеш? Flutter

# 99
  • град-държава
 Embarassed ми аз такова,си помислих,че за котето-магаренце става въпрос  Laughing  ahasver9@abv.bg

# 100
  • София
ahasver, чаках ти или Теди да се появите, ще можеш ли да ми я оразмериш, че вече 1 час се мъча да я наглася #Cussing out?

На Теди ще и е малко трудно да ти отговори. За да ни завиждате  Laughing - с нея досега бяхме много заети, да опустошим огромна порция китайско  Mr. Green. И сега ще трябва да наваксва май с работата  Grinning. Ама как успяхте за 1-2 часа да изпишете 1,5 страници.... #Crazy

Embarassed ми аз такова,си помислих,че за котето-магаренце става въпрос  Laughing
Joy Joy Joy А първото магаренце май наистина е пипнато  newsm78, но вторите 2 как се търкалят само....Жал да ти стане  Cry

wb , не съм ползвала досега такива препарати - дано някой е ползвал, за да ти помогне.

# 101
Котките ми изядоха витамините, к трябваше да им давам още около 10-12 дена Sad .
Какво да правя?

# 102
Ама чудно беше китайското  Mr. Green
За снимка не мога да помогна, тука нямам шоп, само вкъщи се занимавам със снимки, но се прибирам късно.
Дано ahasver  да помогне.
Дебелата котка е уникална, предната не ми се отваря, нямам достъп от тук.

# 103
  • София
Котките ми изядоха витамините, к трябваше да им давам още около 10-12 дена Sad .
Какво да правя?

Звъни на ветеринаря! При бебетата се бърка в устата, за да повърнат в подобни случаи. Но в котешка уста не съм бъркала  Laughing. Предполагам, че излишното ще го изхвърли организма, но най-добре питай компетентните. Ще звънна на позната, която се занимаваше с ветеринарна фармация и ако я открия ще ти кажа.  

# 104
  • София
Ted_cat, tania tda67 - засрамете се. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт