90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №58

• 18 001
  • 433
  •   1
Отговори
# 240
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Анита доста време ми трябваше да ме убедят и най-вече
Птица , че докато си на режима не трябва да се лунува.  Peace
Така , че лунуваме тез които вече сме на свободен режим и тез на които
водния ден съвпада с луната.  Hug

Веси , слизай от клона и кажи как си , как вървят нещата при теб?  Hug

# 241
  • Бургас
 привет банда  Heart Eyes
Нямате настигане, четох много запомних малко  Mr. Green
Вирджи видях снимки, супер си мацко Peace  ти нямаш кой знай какво за сваляне затова става бавно май.
Нати честито успешно приключване на режима, огромна разлика имаш! Успех със задържането Hug
galia69 големи сладури си имате, муцунки сладки  Heart Eyes
Иринка и на мен ми харесва цвета  Peace работата как е мила?
Ели хубаво е да се пости малко за разтоварване, ам не е за мен  Hug Нареждам се и аз на опашката за файла за разделното  Heart Eyes, че уж се стремя да го спазвам но имам неяснотии.
Гледам има доста новозапочнали, не се съмнявайте в режима- действа и не бързайте хубавите работи стават бавно! Честито на свалилите грамчета, на другите и утре е ден Grinning
Аз съм си на линийката, гледам да се храня разделно, доволно съм  Peace
Днес ще се опитам да лунувам, Жабче, Нати  Hug ще лочим водата днес...
п.п. Жабче скокнох, ама докато ви изчетаа  Whistling добре съм, мерси че попита  Heart Eyes лятото гости мости, разходки и те такива, та нямам много време да ви чета. То аз направо да ходя на морето да изкарам днес, там поне е пълно с вода  Mr. Green

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 08:58 от vesyy

# 242
Веси , драго ми е , че се разписа.  Hug
Щом е за каузата ще лочим вода , само да си метнем и
по един пояс спасителен да се не удавим.  Mr. Green

# 243
Здравейте фиданки-сладуранки Heart Eyes
На 13-ти официално приключи моя режим - успешно с 15.5 свалени килограма newsm44 newsm44 newsm44
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОДКРЕПАТА
За табличката  започнах 70кг,първи цикъл-8.1кг,втори-4.2,трети-3.2
Да ви кажа честно когато започнах режима невярвах,че ще постигна толкова добър резултат,но.....стават чудеса Flutter
Успех на всички с диетата  Hug

# 244
Аха благодаря Жабче, че се чудих иначе как ще стане Party HugКак издаржате само на вода??Аз не знам как ще направя водния ден.И аз лунувах преди този режим обаче сам си хапвала по някое плодче немога савсем без нищо ooooh!

ОООО Браво, Пламинка!

# 245
Здравейте фиданки-сладуранки Heart Eyes
На 13-ти официално приключи моя режим - успешно с 15.5 свалени килограма newsm44 newsm44 newsm44
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОДКРЕПАТА
За табличката  започнах 70кг,първи цикъл-8.1кг,втори-4.2,трети-3.2
Да ви кажа честно когато започнах режима невярвах,че ще постигна толкова добър резултат,но.....стават чудеса Flutter
Успех на всички с диетата  Hug

Четито   bouquet  Heart Eyes   bouquet искам и аз.... такъв резултат още повече , че и при мене килограмите са такива... е още съм в началото, но за сега харесвам цифрите на кантара  Hug а и определено режима не е труден, щом включва и любимите ми сладки изкушения  Blush

# 246
Честито Пламинка , браво.   bouquet
С теб завършихме режима с еднакво свалени килца.  Peace
Успех със задържането.  Hug

# 247
wily  дано и при теб режима даде такъв страхотен резултат Hug аз даже си задминах целта с 0.500 кг Party
Благодаря Жабка Heart Eyes и на теб успешно задържане Peace

# 248
Добро утро фиданчици и лунатички  Joy
plaminka  честито приключване на диетката много добър резултат  HugУспех в задържането на килограмчетата .
Жабка и аз започнах уж да лунувам днес но явно от сиропчето за нервите започна нещо да ме върти стомаха и реших че по добре да си хапна една ябълка отколкото да ме боли цял ден .Днес ще ми е ябълково воден ден .Тази вечер  след валерянчето съм спала като бебе оставих отворена вратата и Сара сама си е ходила до банята без да я усетя .
Веси блазе ти че си до морето и ще се ожабиш  WinkНаистина са много сладки бебоците има една дунда дето всеки път като я докопам я мляцкам по дебелия тумбак .
Вирджи не се ядосвай ще му мине вирусчето на твоето кантарче .Благодаря за закуската и кафенцето . Hug
Лек ден на всички отивам да  newsm79 wash newsm71

# 249
Ох аз май ще се разболявам като Ели.Тя оправи ли се какво стана?Кви са тия вируси гадни ooooh! ooooh!Момичета лек ден за сега,ние с моята принцеска ще поизлезем малко докато не е хванала голямата жега

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 09:23 от anita_zd

# 250
  • Панагюрище
Ето ме и мен,аз съшо лунувам днес.
Вержи,мерси за закуската и кафето.
Ели,благодаря че попита ,добре съм ама тезе дне трудно стигам до компа,ама гледам да ви чета,че стази скорост на писане ще ви изтърва бързо.
Веси,честито приключване,резултатът ти е чудесен.
Гале,и при теб зора е голям Hug.
Петко,стягай се момче ,че после да не плачеш Naughty.
честити минуси на тези които ги имат днес , а на останалите да не се отчаиват и при тях ще се появят.
Краси,бързо оздравяване ви пожелавам.
Жабче, Hug Hug Hug.

# 251
Роси , пак ли работа бре?  Hug
Без контрол не ни оставяй.  Laughing
Айдеее луните се увеличихме.  Mr. Green

Гале , много съм доволна от това сиропче и си го пия даже профилактично.
Това ми го каза доктора от Токуда дето ми слага холтера зимата и каза , че всичко ще е
наред и така стана. Дано и при теб действа и си добре.  Hug

# 252
Добро утро сладуранки и сладур Петко. Нещо ми се спи тази сутрин и едвам се надигнах, ако можеше да се обърна на другата страна и да заспя отново, щеше да бъде супер.
Виржи мерси за закуската и кафенцето мила   bouquet
Та както вече разбрахте, аз от вчера – и по точно то днес вече сериозно постя. Днес ми е плодов ден, който съвпада и с луната. Ама нашта Гана /т.е. аз/ не е преценила плодовете си за днес, и вече ги изядох.....е от тук нататъка ще лоча водата. И да както е споменала Жабка, да се лунува след приключване на режима като задържащ и разтоварващ вариант.
kriss как сте днес, как е кашлицата на Иви, а мама Краси как е със стомахчето. Айде оправяйте се, че ви мисля много  Hug  Heart Eyes
vesyy май наистина е така, като се затопли времето и всички сме навън. Проблема при мен е, че от работа се връщам много уморена и веднъж видя ли входната врата не ми се излиза повече. Но да мине и този напрегнат месец и половина с приема и идва морето. Относно файлчето, тия дни не ми остана време, но като съм обещала ще го изпълня. Радвам се много, че си задържаш килцата, браво.
Жабче, Нати, Роси мили ми приключили фиданки – успешно лунуване ви пожелавам. И утре да има резултат от лунуването.
Виржи недей бе миличко, не се коси. Имаш малко за сваляне затова е така. Виж при мен се беше получило, че след стриктен плодов ден на череши имах – 0,100 гр. Така че не се коси, важното е че е - , а не е +  Hug Виждам и ти се разведе с твоя, аз моя го наритах отдавна. То не бе изневери, не бе лъжи мани. Умилква ми се да се върне, ма съм му казала че ще го яхам след постите.
Апропо постите Цвети са до Петров ден, т.е. до 28 юни се пости.
plaminka честито ти завършване на режима, ето ти си стимул голям за новите момичета, особено за Цвети, че тя много се колебае и и е трудно. Браво 15,500 кг. са си страхотен резултат   bouquet
Ирка благодаря ти за снимките, мацко нямам думи само едно ще ти кажа, НЕВЕРОЯТЕН цвят си докарала, аз много бих искала и аз такъв, но нали съм на кичури и последния път почти ме изрусиха. Я кажи коя е боята и номера. Как върви при теб работата, спазваш ли режимчето или си на свободен режим  Hug
Жани какво става с теб, не свърши ли пътуването мила?  Heart Eyes
аnita_zd, wily, martin4e, Лю, Изкусителче, Сиси, Айше   Hug Hug Hug
Гали радвам се че поне си си поспала тази вечер, а за ябълката правилно като не си се почувствала добре, ще си я хапнеш. Пък и не е прегрешение, ябълка си е. Ти си знаеш да нагушкаш всичките си съкровища малки във вас  Hug
anita  да чукна на дърво пооправих се, че и оттока на крака ми вече мина. Заради него вчера не играх на Пилатеса, но в четвъртък съм на линия, че трябва да се постегна пък и вече почвам да се мажа с кремчета когато правя в нас коремни преси.
 Радвам се Роси че си добре, от това по добра новина няма, а за компа когато тогава, важното е че не ни забравяш  Hug
Сега ви оставям, отивам да полагам полезен обществен труд.

# 253
Plaminka,браво на теб!
А как си задържате кг.след режима?
Днес за обяд съм на доматки,вечерта праскови.
Не съм сигурна,че ще издържа Embarassed

# 254
  • Варна
здравейте  Hug
аз отново не съм писала сума ти време  Embarassed вторият дубъл на режима върви чудесно,бавно но славно се приближавам към целта.Между другото аз след като приключих диетата предишния път (на 3.05) направих почивка само 2 седмици,но режима отново дава резултат,от което съм много щастлива.
Радвам се за вашите постижения,които гледам не са малко.
plaminka   bouquet резултата ти е супер
на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт