90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №58

• 17 997
  • 433
  •   1
Отговори
# 255
ЗДРАВЕЙТЕ.Аз съм със зверско главоболие от вчера и минавам набързо да си изпрося едно кафе.И да се изфукам....вижте лентичката.......ей ей ей  Sunglassesоф отивам да пия нещо за таз глупавице дет не е спряла от вчера да ми създава напрежение.

# 256
Здравейте момичета!
Някои  ме помнят сигурно,макар че повечето сте нови  като гледам ,от днес и аз се връщам тук, че вече не се понасям време е да се стегна Praynig
Та днес съм на белтъчини, зора ми е да издържа няколко дни на един режим после свиквам.

Хубав ден на всички фиданки Hug

# 257
Мушмороче, а честита ти лентичка  Hug и наистина пий нещо за главата. Да не би да ти влияе нещо фазата на луната, защото много мои колежки се оплакват от главоболие.
И мен онзи ден ме скъса от болки тиквата ми.
Емили що за въпрос, да де те са новички ама аз нали знаеш че те помня  Hug Няма какво да ти се обеснява, право напред защото каузата си заслужава. Виж Плами я приключи с 15,500 кг. какъв по - добър стимул, както и Жабка и Нати  Peace

# 258
  • При моето съкровище
Здравейте мили фиданки и фиданчо  Hug

Първо искам да честитя страхотния резултат на Plaminka - честито, мила,   bouquet резултатът е супер, а най важното е, че си постигнала и задминала дори целта си.  Peace Пожелавам ти да ги задържиш и ако имаш желание дори да ги подобриш.
Аз днес няма да лунувам с вода, но пък ще съм плодова (малък дечко още си цока от време на време и не смея да я карам само на вода). Пожелавам успех на лунуващите  Peace

От вчера се каня да се отчета и аз след края на диетата. Приключих диетуването на 14.06.2009. И така за 90 дни съм свалила 18,800 кг. - това не достига крайната ми цел, но определено, когато започвах диетата и аз не вярвах, че ще постигна такива резултати.  Mr. Green И все пак за моите 169 см, мисля, че добре  ми стоят, а останалите 3 килограма и тях ще ги преборя (надявам се  Sick). Така че момичета, особено новите фиданки, дерзайте напред - диетата е лека и приятна, а резултатите страхотни  Party
Благодаря на всички ВАС за подкрепата и хилядите идеи и мотивацията! СУПЕР СТЕ!

Хайде много  Hug Hug Hug на всички и ще ви държа под око
Хубав ден   bouquet

# 259
Ели   Hug
Определено ще ми трябва подкрепа и стимул
Честито на всички свалили ,дано и аз свалям като вас.
Elcho страхотен резултат ,браво.

# 260
Kafe 3 в 1 с плодове не става, нали? трябва на интервали да се пият заради млякото (или сметната), ако изобшо е някакъв белтък.

# 261
monda 3 в 1 едно не става за нито един ден, в белтъчен не защото има захар, във въглехидратен не защото има сметана, в плодов абсурт, в ден за варива също.
Elcho страхотен невероятен резултат браво, това са си почти 19 кг. и то смъкнати с правилно и разнообразно хранене   bouquet
Емили с теб съм и те подкрепям, както не само аз ами и всички тук  Hug

# 262
Здравейте фиданки и фиданчо,
от днес сме двама, успях да убедя съпруга ми да режимства с мен. Така или инъче готвя вечерите съгласно моя режим, пък и е лесно, даже и цял ден да си навън, все ще намериш нещо позволено за ядене.
Ще отчитам резултати за двама, дано и при него да вървят добре нещата, в момента е 108 кг., трябва да стане 93, 15 кг. ми се струва напълно реалистично.  Thinking
Ще ставаме фино семейство, живот и здраве до края на лятото.  Peace
Още веднъж благодаря за подкрепата.   bouquet

# 263
  • Панагюрище
Пламинка,Елчо, чудесни резултати  smile3501.
Емили,успех.

# 264
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Eлчо , браво на теб , супер резултат.   bouquet

Гери , успех на половинката в свалянето на килата.  Peace
Не са много , ще ги свали.  Hug

Емили , Анна добре завърнали се към режима и успех.  Hug

Мушмороче , дано ти мине това главоболие , че е неприятно.  Hug

Ели , кво хапваш днес? Аз да питам , че с таз вода и кафе.  Mr. Green
Виртуално да се нахраня поне.  Laughing

# 265
monda 3 в 1 едно не става за нито един ден, в белтъчен не защото има захар, във въглехидратен не защото има сметана, в плодов абсурт, в ден за варива също.
принципно съм наясно ,че не става, ама си помислих дали компромисно не става, но явно - няма а го бъде.
Сега ще си направя нес кафе с фруктоза. За плодовия ден ще е добре

# 266
Жабче мила и аз не мога да ти помогна с менюто си днес, защото съм на плодове според графика ми и още в 09,00 часа си изядох кайсиите, които  newsm78 незнам защо бях предвидила да ми стигнат за целия работен ден  Joy Нещо сметките са ми излязли криви, ама нали не съм добре с пресмятането кактоПетко с математиката, и затва така се е получила. След малко отивам на Кауфланд, и ако си Аресам некво плодче ще си взема, но не изпитвам глад. Довечера имам още някоя и друга кайсийка и кутийка с малинки.

# 267
как са  водните   дами   днес,  Петко не  го споменавам при  лунуващите, че   на  него 90-дневната е  трудна какво остава  24 часа на  вода  Crazy ( това на  шега  да не се  обидиш ей)

# 268
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Eли , днес значи си плодова. Вземи си нещо , че до довечера
ще прериташ от глад.  Peace

Крис , как е детенце днес?

# 269
  • Панагюрище
Жабче,ти за днес не си ли си приготвила някакво фрешче.Аз си направих коктеил от ягоди и череши.

Общи условия

Активация на акаунт