90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №58

• 17 994
  • 433
  •   1
Отговори
# 270
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Жабче,ти за днес не си ли си приготвила някакво фрешче.Аз си направих коктеил от ягоди и череши.

Нищо не съм приготвяла , че една дружка одва на по кафенце ,
сега ще излизам по задачки и ако има време за вечеря ще спретна един фреш.  Hug

# 271
Плами, супер резултатче  Hug
Аз не мога да не отчета -0,900 след вчерашния "сладоледен" ден  Laughing
От началото на диетата - 7 май до сутринта съм свалила точно 10 кг.
Днес съм белтъчна, малко разместване, утре ще си плодувам, ама наложително е...предния път не се отрази много, а и ще дойде въглехидратния, ще поправим белите  Wink
Успех на водните, на Ели с постите, и на всички  Hug Hug Hug

# 272
Жабче, навън е  жега поне  тук е така,  внимавай  само на вода да не  се  строполиш някъде  Naughty
Ели, искам   да те  снима колежката ти  днес  Heart Eyes
Ивайла  е   по-добре, но само в носа,  тази  сутрин  нямаше сила милата от  кашлица,  повърна  2  пъти  секрети  посгъстени и   после   заспа  станахме  в  11, хапна  топла  супа, пи  чай,  поиска  банан, жизнена е,  но тя  винаги е така,  нейното  боледуване  всичко друго си има но температура не, поне  досега така е  било, сега си играе, след малко искала да   си лягаме да спим,  така  ще ми мине  бързо и лесно  водния ден  почти ще  го проспя с детето  Party

# 273
Здравейте сладуранки Hug
Аз се появих. А вие много сте писали ooooh! Кога ще ви изчета направо незная.....имам 30 стр. да ви гоня Shocked
Минавам да ви нагушкам и ще слагам дребните да спят. Много е горещо навън. Пийвайте повече вода и се крийте на сянка.
Вероятно има нови фиданки....Добре дошли на новите фиданки Hug  bouquet Данните за табличката ми пращайте на ЛС защото не зная кога ще успея да ви догоня с четенето Thinking
Хайде гушки на всички Hug Hug Hug

# 274
Маслини през всички дни ли можеше да се ядат newsm78

# 275
Маслини през всички дни ли можеше да се ядат newsm78
и мен ме интересува, защото аз съм ги приела за зелнчук и ги ям всеки ден, а имам съмнения.

# 276
  • Варна
Мисля,че са позволени през всички дни,но все пак нека някой по-вещ да се изкаже

# 277
Мисля,че са позволени през всички дни,но все пак нека някой по-вещ да се изкаже
Да, маслините се позволени всеки един ден без плодовия, такива са ми спомените, като говорихме последно за тях  Peace

# 278
  • Бургас
Пламинка, Elcho страхотни резултати имате  Hug Браво момичета!
Мушморок честито лентичка и дано ти се оправи галавинката  Hug
kriss` бързо оздравяване  Peace
Маслините аз не ги обичам ноо може всеки ден  newsm78 ама да не са много солени момичета.
Наливам се с вода и тъй...плод за фреш забравих да си взема, може чай да гаврътна ако преритам много. Да изкарам лунуването на големият гьол се отказах, че може да задържам от солената вода  hahaha Joy...  цикъла идва и ме наболява коремят  ooooh!
Хайде на водата и фреша девойчета

# 279
Относно маслините - да позволени са със сигурност в първите три дни, но имахме и момиче, което ги хапваше и в плодов ден  Peace Лично аз препоръчвам да ги използваме за първите три дни. Един ден в плодовия ще издържите момичета, не  е проблем след като знаете че на другия ден може да си жи позволите.
Жабче не прави така душа, днес ще пътуваш и вършиш задачки да не ти стане нещо лошо от тая водичка само  Peace
Краси немам апарат мацко, няма как да ме снимат, у нас е  Simple Smile

# 280
Цоп и аз при лунуващите, че ми е и воден деня! Лоча яко вода, че да видим до кога ще издържа.
А относно маслинките и мен ме интересува. Аз също ги ям в салатката, но възможно най-обезсолени. Дано не сме сбъркали.
На всички много  Hug за всичко. Вие така ме променихте, че много мои близки ги сложих в джоба си. Почти никой не вярваше, че ще се справя, като се има предвид, че за първи път в живота си правя някаква диета. Чак и аз се учудвам от себе си.
Благодаря на всички за топлото посрещане, съветите и оптимизма с който ме заразихте. Страхотни сте всички.

# 281
момичета, да ви питам
в плодовият ден вие по колко банана си позволявате?
че нещо много ми остъргват корема другите плодове и после такъв глад ме мъчи... и само ядене ми е в главата  Blush

# 282
 Ето ме пак ама за срамотите не издържах с лунуването BlushМного огладнях,ръцете почнаха да не ме слушат и хапнах две филии Вита със сирене и домат.Тия жеги много ме мъчат и това постоянно търчане ooooh! Жабче пази се знам,че ти издържаш,но все пак вземи едно сокче или сладко в чантата Peace
 Пламинка  Shockedбраво момиче супер резултат  Peace
  Мартинче ти се двициш страхотно,10 кг.не са шега работа,браво и на теб  Hug
 Ели успех с плодчетата Hug
  Вирджи ами -200гр.са си добре нали не е плюс,като имаш предвид,че нямаш много за сваляне и това си е супер Peace.Не се ядосвай изглеждаш страхотно Heart Eyes
  tutupif аз съм стигала до 3 банана на ден.нали знаеш,че може и зеленчуци да хапнеш,направи си една салатка да те засити Peace,а също и сурови ядки(аз всеки плодов ден съм си хапвала по шепа сурови орехи или бадеми или слънчоглед)
  Анна искам да те питам колко си свалила първия път когато прави диетата,че тогава не съм била тук.Хубаво еч е сега пак ти действа.аз се чудя дали да не почна да спазвам дните без плодовия newsm78 Ама още само се чудя Mr. Green
Крисс радвам се,че поне ти си по добре,а щом Иви хапва и спинка скоро ще се оправи.айде,че батко Явор я чака Mr. Green
 Веси радвам се че се разписа и си задържаш килограмите.Ти нали приключи диетата Rolling Eyes
  Жани мини на отчет,спазваш ли някакъв режим.Как са твоите хлапета Hug
   Роси успех с лунуването и на всички които са на водица Crazy Hug

# 283
  • София
"Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 6 нови отговора. "
 - Какво правите?

Може маслини през всички дни/поне аз ги ям/, според мен са зеленчук.

И аз съм яла по три банана, та даже и повече.

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 13:52 от verabel

# 284
лелеее не се шегувате ами пишете ли пишетееее  Hug

завърнахме се ние по живо по здраво
Ники е добре, нищо му няма
Оплакваме се че тук било жега ама да видите в Силистра какво е, не се диша направо

Отивам да ви чета да видя какви сте ги вършили, днес реших да лунувам, докато издържа,
успех и на останалите на водичка днес,
че на мен взеха да ми се въртят в главата разни грешни мисли  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт