90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №58

• 17 984
  • 433
  •   1
Отговори
# 300
Малък провал при мен- с  доматите хапнах и една топка моцарела. Бях ядосана и се поддадох на изкушението. Не е като за плодов ден, ама...по-добре от кроасан все пак.

# 301
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Вили , тургам и плодовите в списъка с минусите.  Laughing
Дай Боже всички утре да сме с минуси , нали това ни е целта.  Peace

Е Монде , права си и не се претеснявай всеки има прегрешения ,
идеални няма. Майната му , ти иначе си вървиш супер с килцата до момента.  Hug

# 302
и аз държа   водния  фронт  мацки, но     часовете ми за деня  в  будно състояние  са  малко,  нали са   ми дали почивка да си гледам  кашлящото дете и  си   поспиваме  двете, сега леко ми стърже, но ...   дано   издържа   и  то  със сигурност щях ако  наобяд  мъжа ми не се  прибра с  тези  торби,  той нали понаучи режима и  щом вчера съм яла  плодове, днес  решил  да  купи  за обяд  пиле на грил,  тиквички с  мляко, все  любими ми  неща, казах си  че утре  ще  ги ядем и  ги метнах в  хладилника, но се  улавям, че  ги мисля сега  Embarassed
Мимка, а  твоята глава  била  пълна с  грешни мисли,  ти по-добре  не  влизай  в моята  Mr. Green
Жабче,  браво, но аз и не съм се  съмнявала  в  теб де  Hug  ти  не  споделяш как ти е  кантара  тези дни, или аз  съм  чела по диагонал
Ели,  проспах  ти часа  за прибиране от  работа,  исках да те  предупредя с този  потник  да няма   катастрофи верижни из  Русе  Naughty
монда,  и аз  обожавам  домати с  моцарела и  босилек, мммм
Нати,  казвам на Иви  да   спира  да кашля, че  "батко" Явор  я чака  в Свищов и тя веднага "кога   тръгваме  при него" , няма    си  друга работа  щерка ми, този  Свищов как не е  спирал да ме тегли натам вече  7 години  Rolling Eyes
Благодаря на всички,  че   сте загрижени за  Ивайла,  остана  само сутрешния  пристъп на  зловеща кашлица, който днес  продължи поне 30 мин  Confused от там нататък  всичко е  наред, но мен  ми е спокойно вече  ще  си пием  сиропа аз  утре последно  съм в нас,  четвъртък отивам да се  трудя,  а  баща и  си е  пуснал отпуск и  ще се  гледат двамцата тук; а  относно моя  корем, днес  никакви  проблеми  Hug

# 303
Kрис , утре ми е ден  за теглене.  Peace
Та  ще кажа колко минус или плюс имам.  Peace
Надявам се да е минус , ма да видим.  Laughing
А ти никакви нережимни неща , кажи на мъжО
да купи туба вода.  Mr. Green

П.П. Забравих да спомена , че имам едни 400-500гр. плюс минус.
Та утре е деня Х.  Crazy

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 18:58 от ♥ ЖаБкА ♥

# 304
  • Панагюрище
Жабче,и аз имам един голям +,ама съм в очакване на МЦ,отоци от жегата и нощните смени/събират ми се има няма 4-5 часа сън на денонощие/ ,та незнам и аз от какво е този плюс,ама днес вече не съм на работа,дотук съм на 100% вода+фреш,та дано утре гадния + да го няма.
Фиданки ,Мима 1976 ви праща много поздрави,тя не пише ,защото компа и е на ремонт,но много и липсва форума.

# 305
Момичета благодаря за топлото посрещане,много сте мили всички и със страхотни резултати  Hug

Аз да се отчета на обяд кисело млеко хапнах, като се върнах от работа един домат и сега пак кисело млеко,това ще ми е за днес, нещо закъсвам с водата ,но ще наваксам като седна пред тв то.
Сега ще сложа някакви картофки за утре.
Някой питаше за цигарите, трудно се преодолява и аз наваксвах  с ядене /особено сладко/ като отказах цигарите, но се свиква хапвай плодове  Hug

# 306
Аз понеже нямам воля да откажа напълно цигарите ,
та много дъвки дъвча , та да ги поне намаля.  Laughing

Роси , да й върнеш поздравите и на Мима.  Hug
Дано скоро й оправят компа и да е в редиците ни.  Peace

# 307
  • Варна
Къде изчезнахте,никога не е било 3 часа да няма нито един пост...ей да не хапвате тайно  Joy

# 308
Ами на плодов ден, откъде хъс за приказки! Утре ще сме по-словоохотливи.

# 309
Здравейте момичета Hug
Както обещах се връщам  Wink Изчаках мъжлето да се върне, поосвинихмесе събота и неделя и ей ни на  Hug Днес ни е 2- ри ден, не съм се качвала на кантар, но смятам да изчакам 10- тина дена.
Лека вечер, връщам се назад да чета   bouquet

# 310
Момичета,благодаля ви за комплиментите за косата  Hug Аз много си харесвам цвета,този път стана както го исках.
Ели,цвета е "пепелно русо",но забравих марката боя.Тия дни като отида до магазина ще ти кажа.Но не беше по-скъпа от 3 лв.Реших си и този проблем с парите,преди като се боядисвах червена години наред давах на месец все по 15 лв за боя и много по-често се боядисвах,а сега с 3-4 лв се боядисвам два месеца,че почти всеки път си мажа само корените.Лошото е,че все повече хора не ме позновам,15-на години бях само червена и изведнъж станах светлокестенява,през тъмно русо,та накрая пепелно русо  hahaha

Миличка,не съм на никакъв режим.Иска ми де я почна пак,но мога да спазвам само закуската и вечерята,не всеки път мога да хапвам точно на обяд,а пък необичам да си купувам готови храни и салати,а сега нямам възможност да си нося на работа,че почти винаги по това време сме в движение..Но пък и не хапвам много през деня,че до нас има един магазин,но не ми харесват нещата там.А и реших и да  почина малко от всякакви диети,че много ми се срина имунната система.

Bubeto* добре завърнала се   bouquet

Сега отивам да си взема един душ и ще си лягам,че днес много ходихме насам-натам и ми е уморено .

Пожелавам ми лека нощ и утре многоооо минесчета на всички ви Hug Hug

# 311
От няколко дни не съм писала, но почти не ми остава време за форум. Просто минавам да се отчета, че режима върви добре. Днес дори отнесох 2 комплимента, че съм отслабнала /хахах, някакви си -3кг/ но явно се забелязват. Не съм се теглила почти от седмица, но като го направя, ще се разпиша:)Simple SmileSimple SmileSimple Smile Опитвам се да свикна с мисълта, че така си живея, а не че съм на строга диета. Прекрасен режим, досега не съм се чувствала така по време на диета.

# 312
На мен ми харесва,защото не го възприемам като диета,а като режим на хранене.Но втори ден прегрешавам,опитвам си съвсееем мъничко от непозволени неща.Явно ще ми стане навик Embarassed
Мислите ли,че е по-добре да се откажа или да си продължа така?

# 313
  • София
Отче, прегреших!
Пълен провал с лунната вечерта, но повода е уважителен. Имах си гости - леля ми и братовчеда. Детенцето му е в болница с майката, сериозна диагноза. Дойдоха у нас вечерта, едвам ги навих да не са на хотел и мушнах пиле на грил с домати и много изстудено бяло вино.
Ама нали е за здравето на Криси... простено ми е.

# 314

Добро утро момичета и момче ,хайде на закуска с кафенце  Heart Eyes
Писали сте много,сега нямам време да ви чета.Ще е по-късно през деня.Няма и да ви се отчитам,защото ме е  Embarassed Много прегрешавам,направо незнам,защо се получава така.Чудя се дали да не я започна от начало,но това да стане след като спра Оргаметрила, изчакам МЦ-то и започна другите хормонални,за да видя и те как ще ми се отразят. Просто съм пред една голяма Чуденка???? Нагушквам ви всички без изключение  Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 06:14 от Даничка1979

Общи условия

Активация на акаунт